12

Българина

преди 5 години

В условията на юдейско брюкселска демокрация справедливост няма! Убиваш умишлено, няма смъртно наказание, а наказанието е за роднините които 20 г ще плащат данъци за да издържат живия убиец! Това каква превантивна мярка срещу бъдещите убийци е?!?! Бул Герберски Шед

11

Анонимен

преди 5 години

Врачански ***

10

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ХОРАТА ОБСЪЖДАТ ПАТРИОТИТЕ ВИНАГИ СПОМЕНАВАТ ДУМАТА КОКАЛ.ЗАЩО ЛИ?

9

Ще е справедливо,

преди 5 години

компанията от новото заведение в Айтос да бъде най-учтиво поканена да даде показания в РПУ. Там да си поговорят най-приятелски, което ще се вижда на камерите. И понеже разговорът ще е приятелски, да се проточи до малките часове. После, като си тръгне компанията, кой знае къде да се дене и повече никой никъде да не ги види, нито да чуе нещо за тях. Нали са свободни хора, кой ги знае къде ще вземат да отидат ...Така ще е справедливо.

8

Всички искаме

преди 5 години

справедливост.По това време на денонощието и моментът за един възпитателен юруш в една махала на Айтос. Като ревнат по телефоните си да търсят съдействие на номер 112, полиция и жандармерия да дойдат чак след половин час, за да се уверят, че едни български граждани са вече добре превъзпитани и са твърдо убедени, че вече няма да правят така, както са постъпили едни хора, които били в едно ново заведение и не били наясно, че не те определят кой къде да влиза.

7

чудя се

преди 5 години

Тази ш-а-й-к-а как още се нарича с гръмкото име Патриоти?

6

Анонимен

преди 5 години

И аз искам справедливост и затова при изпълнение на смъртните наказания предлагам палачите да са вождовете на патриотите и да предават екзекуциите по патриотичните си телевизии за назидание на евентуалните бъдещи извършители на тежки престъпления. Като видят само с какъв хъс патриотичните вождове изпълняват екзекуциите няма начин да не секнат изведнъж всякакви тежки престъпления.

5

Анонимен

преди 5 години

Страшно заглавие... При леките престъпления няма ли нужда от справедливост бре?

4

(-_-)

преди 5 години

Патриоти???

3

Анонимен

преди 5 години

Да,ама за ИСТИНСКИТЕ извършители!

2

Какви патриоти

преди 5 години

Са тия ***, сбрала се *** от кол и въже

1

Пацо Топлото

преди 5 години

Ако дадат присъда, различна от доживотна за Селяйдин, дали народа ще излезе на протест ??? С + за "да" , - за "не"