21

Анонимен

преди 5 години

Феминистките завиждат на омъжените жени със сериозен и качествен брак. И за това се опитват да ги объркат и да ги направят нещастни. И се опитват да направят децата им *** - нестабилни, за да са склонни към смоубийство и по този начин да накажат хората за това, че имат нещо, което те нямат - семейство. Ако политиците в България имат капка ум ще възстановят смъртното наказание специално за феминистките.

20

Анонимен

преди 5 години

Причината за разводите са налаганите от феминистките "гъвкави" морални ценности. Повечето феминистки са отдавна разведени или стари моми. Или с по няколко развода. Те така...

19

Анна

преди 5 години

До кАбе вие сте голям взезнаико че така убедително говорите за американците или гроздето е кисело защото е високо и не можете да го стигнете. Спрете да пишете неверни неща и глупости когато не знаете истината.

18

Анна

преди 5 години

До к Моля ви престанете да пишете глупости. От къде имате тази невярна информация??? Живея в САЩ от толкова години сън наясно как и защо се правят пенсионни влогове. Това е нормално, ако американец няма спестени пари за пенсия как ще живее като се пенсионира? Държавните пенсии са много малки и с тях не може да се живее ососбено емигрантите които отиват ж тази държава по касно и не могат да направят необходимият стаж за пенсия. И банките и фондовете не се разоряват че да си загубят спетяваният

17

Анонимен

преди 5 години

Причината за развода е бракът!

16

не се развеждайте

преди 5 години

нямам такива мисли

15

Анонимен

преди 5 години

Причината за разводите е брака.

14

Боол

преди 5 години

ИЗНЕВЯРА. А някой да хване мъжът/жена си да му изневерява и да продължава да е с него/нея е голяма тъпо.тия.

13

к

преди 5 години

В американското семейство е нормално бащата например да си внася парите в пенсионен фонд (на промития мозък и през ум не му минава че като се гръмне банката му се гръмва и фонда) и да не дава пари на собствените си деца- студенти, по този начин децата му започват живота си затънали в дългове и бегла идея нямате до какво животинско състояние са доведени Американците !понятието "семейство" за вас и за Американците са 2-коренно различни неща !

12

к

преди 5 години

еврейската пропаганда се опитва да ви вкара американски ценности, но вие и бегла представа нямате какво представлява Американското "семейство"99% от Американците имат отделни банкови сметки - просто си нямат доверие !99% от Американските семейства (ако това въобще може да се нарече семейство) си пазарят и карат за всеки цент ! "Аз ще платя градината на децата а ти ще плащаш храната" - това е тривиален пример за отношения в Американското семейство !

11

к

преди 5 години

"Защо посещението на семеен консултант се счита за срамно?"кой ти каза че се счита за срамно !?не е срамно - просто е чутовно глупаво !идеята че някой мошеник наричащ себе си психолог ще ти реши семейните проблеми е по Американски т ъ п а !само промития мозък на някой Американец би могъл да роди толкова абсурдна идея като "семеен консултант"

10

Пет

преди 5 години

Преди сключване на брак трябва да има предбрачен договор в който да пише Правата и Задълженията на двамата Партньори а не единия да е шеф а другия слуга. И двамата да имат Отговорност за децата и домакинството.а където има насилие.по добре раздяла. Страдат най много децата и има настройване срещу другия.но раздялата е по добрия вариант.отколкото всекидневен терор в къщи.и все пак Християнския брак е най доброто семейно решение!

9

причината

преди 5 години

Всеки си мисли че върши всичко сам, защото е точно така. Вършете нещата заедно и няма да се развеждате след съюза.

8

Анонимен

преди 5 години

Посещението на семеен консултант не е срамно, а е безсмислено.

7

Пет

преди 5 години

Бракът е сериозно нещо И се сключва за Защита на жената и децата...да се знае на кой е дадена жена и деца.. а и за последващите издръжки да се знае Кой е отговорен.но така си мислеха някои мъже че жената е негова частна собственост като например..домашна ОВ.ца. но там където има насилие по добре да се разделят. В съвременно време нещата отидоха в други крайности.жевеят като ци.га.ски семейства без брак и ден да мине друг да дойде.а как ще са децата?

6

Анонимен

преди 5 години

свекърва или любовница

5

Анонимен

преди 5 години

Бракът се обезмисли. Всеки живее с някого докато е щастлив с него, когато не е щастлив по-добре раздяла, отколкото да се насилват и да живеят в скандали и тормоз. Когато не обичаш повече някого бракът се обезмисля.

4

Анонимен

преди 5 години

Бракът вече е временно явление, като договор на двама за съвместно съжителство при определени условия, затова е добре да има предбрачен договор или изопщо да няма брак, а съвместно съжителство.

3

Анонимен

преди 5 години

Брака - сложна смесица от намерения и компромиси. В миналото е скрепван преднамерено по плашешто тържествен начин за да го е страх човек да го разруши. Сегашното време направи брака посмешиште и хората въобще не прибягват до брачен ритуал. Еманципацията допълнително разруши брачните съюзи. За да има трайни бракове се иска подходящо възпитание. Възпитание има, но не към стимулиране на брака. Може и така.

2

Анонимен

преди 5 години

Причините са че всеки мисли друтия за даденост и скучното ежедневие.