43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Има много магазини предлагащи дрехи на нормални цени. Българина иска Гучи и затова пазарува и втора употреба.

42

.....

преди 5 години

Няма проблеми, коалицията е стабилна и икономиката расте. Българина е щастлив.

41

Анонимен

преди 5 години

Познавам един приятел който пазарува носени дамски дрехи и после той ги носи, но не от магазите за втора употреба а от жени.

40

Анонимен

преди 5 години

Като цяло дрехите втора употреба не са " ок",но ако се поровиш можеш да откриеш страхотни неща,неупотребявани и класически,които да носиш няколко сезона и винаги ще си нормално облечен отколкото кича който се продава като "мода" по магазините.Всеки преценява сам за себе си.Лично аз много пари за дрехи не давам защото са пари на вятъра.Предпочитам да ги вложа в по качествена храна и пътувания отколкото за"модерни" парцалки.

39

Анонимен

преди 5 години

По света се гледа колко пари имаш или дали си известен, умен, можещ и т. н.Тук се гледат само обувките и дрехите. Толкова му е акъла на съвременният новобългарин.

38

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на пари. Те някой хора само парфюмът им е $200, а дрехите им са скъпи, като се започне от, до.Но човек знае и 2 и 200. Като няма пари, и си купуваш за толкова, за колкото имаш.Мака че това чисто новобългарско "По дрехите посрещат... по дрехите изпращат" е характерно само за съвременна България. По света и богатите ходят неглиже и в някакви супер евтини дрехи, обувки и т. н. Разбира се вече на официални мероприятия ходят изтупани, но това е рядко. Всекидневието им е друго.Тук не е така.

37

ром=сиганин

преди 5 години

34 купувахме и без вратовръзки ,но купувахме по 2 чифта и адидас се продаваш,но Ромиката беше по-добра от другите .

36

SecondHand

преди 5 години

Втора ръка вземам само на белот.А иначе в бг-то и тоалетната хартия е втора употреба, а някои хора са толкова бедни, че си носят Презерватива на вулканизатор.

35

Анонимен

преди 5 години

Тия дни много реклама на магазините секънд хенд в Днес.бг. Защо така?Платен репортаж ли е или ни съветват да си купуваме износени, избелели, протрити, съдрани, *** дрехи на умрели хора? А цените на секънд хенд вече са надути до безбожност. По- евтино излиза да си купиш нова дреха.

34

Анонимен

преди 5 години

първи през тези дрехи втора употреба минават собствениците на бутиковите магазини - вземат, химическо, етикиране и 60-80 бройката пък вие мислете че е нова

33

ром=сиганин

преди 5 години

ПРИМАКС Е еФтин на Запад-ловите самолета и си купуват нови тениски за 2 евро ,яке-за 10 евро ,джапанки за 1 евро ...но нови ...а не носени и преносени дрешки на ..... .Нали можем да пътуваме свободно из Европата ,що не ходите да си купувате там.....а купувате *** тук на Запада.Ужас и шок от нашият човек .И пак ромите са му виновни на бай Ти ***,не че тях не трябва да ги окаушват тези които нарушават закона и без значение от етноса . Дайте да живеем в мир и дружба,а престъпниците в чауша.

32

Анонимен

преди 5 години

Леле в ЦУМ имало всичко???В кой ЦУМ? В Каспичан?Защото в Софийският нямаше нищо.Всичко що годе годно беше под масата, и трябваха връзки. Но то не само в ЦУМ беше така, а във всеки магазин, книжарница, учреждение.В ЦУМ като отидехме за обувки или маратонки и обикновено нищо не купувахме. Като пуснеха "Ромика" или "Тренинг" и наставаше революция, опашки... и пак без връзки беше невъзможно да се доредиш.

31

Анонимен

преди 5 години

Аз самият имам възможност и си купувам нови маркови дрехи (да кажем риза за 140 лева и дънки за 200), а баща ми пазарува само от секънд-хенд и много от попаденията му не отстъпват по качество на моите дрехи, дори да не си е уцелил точно размера или да изглеждат малко пенсионерски.

30

Жена

преди 5 години

Аз си взимам дрехи втора ръка, пералнята и фурната ми също са втора ръка. Взимам си книги втора ръка също. Не виждам нищо лошо в това.

29

Анонимен

преди 5 години

Жалкото е, че половината от тея дрехи са от дарения ...

28

беден депутат

преди 5 години

Е толкова ли е скъпо да литнеш до лондонското сити и да си напазаруваш каквото ти трябва?Бирата ми я пращат от Чехия, храна ми пращат от всякъде по света, а за дрехи летя сам, верно неудобно е, но пък според мен така е по-добре.Все пак имаме представителни функции и за пред народа (тея как ги мразя) трябва да изглеждаме добре. Отделно разбира се и да се храним добре, и да пием качествени напитки.Не ми е лесно, но какво да се прави, работа. И почиваме насила в някакви курорти. И командировки.

27

други не признават

преди 5 години

49% признават, че купуват 2. употреба, още 30% крият, че си купуват 2. употреба дрехи. Истината е, че народът е беден и купува употребявани вещи и дрехи.

26

Анонимен

преди 5 години

До РОМ-СИГАНИНБегай от тука *** ...

25

Анонимен

преди 5 години

Не съм купувал дрехи втора употреба и не познавам човек, който да го е правил. Като знам как се правят такива анкети, съм сигурен, че истината е съвсем друга.

24

the Ghost

преди 5 години

Купувал съм си риза с къс ръкав ( за 3лв) от second hand и съм я носил с години, и обратното: купувал съм си нова риза 30лв и след две пранета не става и за гледане !