17

Анонимен

преди 5 години

Не го харесвам но му го признавам вижте Путин и Ким.Ким е пълен крет.ен но с атомни ракети и вече и Тръмп не смее да се гъбарка с него.Путин защо американците го уважават по две причини атомни ракети и кибер технологии.Заплахата от последните не са кибератаките а това че с тях може например да препрограмираш атомните ракети на врага и при изстрелване да ги обърнеш срещу него.Ако обаче ще си говорим за сухопътна армия САЩ може седем пъти да унищожи Русия и Северна Корея на едното.

16

Анонимен

преди 5 години

До 10 ех има живот и на тая планета след като прочетох килотон бобмбастични идиотии дето само Нора от Биг Брадър може да ги напише най- накрая нещо умно.Абсолютно си прав най- накрая един човек е осъзнал че в днешния тип войни не е важно количеството на армията нито това какъв невероятен стратег си това е било важно през Средновековието а е важно какви оръжия и технологии имаш.Великите сили биха уважавали дори ид.иот с атомни ракети но не би им пукало и за три секунди и от най- голямата армия.

15

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов е заплаха за националната сигурност скапа армията и ни води към трета национална катастрофа вън от парламента и в съда на Хага после и на конституционния.Защо на Хага ли.Защоо помага за геноцида над българите а военнопрестъпниците ги съдят точно там.

14

Анонимен

преди 5 години

До 13 с тая умряла нация още много време.Агент Иван дето да пр е другите в казарма иска но той се е изкарал инвалид и не е ходил пък и как със синьо цукало на главата корем дето ще скъса униформата и превантивно с лай.но в гащята кой ще го вземе освен в Карлуково или в другата лудница парламента.Сигурно като е гледал парашутистите си е казал ех гледай и те и аз скачаме с парашут ама само аз се приземих в парламента.Преяло неонацистко прасе идва Коледа и му идва празника.

13

"Иван"

преди 5 години

Шести отдел ДС "агент Иван".Докога бре, докога!Едни и същи при демокрацията и комунизма, едни и същи.Едни загладени, кръглички... мазничко говорят!

12

niki

преди 5 години

Шкембълът....

11

До 10

преди 5 години

Да ама така няма да има комисионни --а колко хора чакат на тях по веригата... + това кога пак ще са в правителството с тези лъжи който бяха преди изборите ....

10

пожелание

преди 5 години

България трябва да стане като Израел въоръжена до зъби с най модерното оръжие и по възможност с ядрени бойни глави Тогава ще имаме самочувствието че сме фактор в света и никой не може да се *** с нас Силните ги уважават

9

смяна на Каракачанов

преди 5 години

Искаме дебат за смяната на Каракачанов(шкембе войвода) като военен министър с по-компетентен, защото с тъпите си предложения ще ощети бедна България с милиарди. Ще се похарчат 8 милиарди за превъоръжаване и още 5 милиарда за редовна армия Интересно с тази армия с 8 самолета с кого ще се сражаваме, с Русия или с Турция? Само да си го помислим е смешно. Ако спешно тези пари не отидат за повишаване на доходите и пенсиите на българите в България скоро тук няма да останат хора и няма да има нужда от армия.

8

Джедай Мастър

преди 5 години

Браво шкембо! Сега въведи военен паспорт, дето ще вземаш таксата от него за всеки български гражданин под 1 и над 94 години и направо ще си златен! Русенски ДС комита с баща ченге бил миротворец, а не корумпе.

7

софиянец

преди 5 години

браво на войводата

6

Анонимен

преди 5 години

До VМного ти разбира главата. С въздушен десант може да се постигнат безброй задачи, включително отрязване на коридори за отстъпление - нещо, което може да реши изхода на един конфликт. За бързи операции в планини и недостъпни райони от БМД-тата и парашутистите по-добро средство няма.

5

Анонимен

преди 5 години

Едно е да избереш от 500 000 явили се 1000 човека едно е да трябва да намериш хиляда човека и да няма--- няма нищо специално без състезателно начало.....като ги гледам всички се правят на антитерористи,като че ли ще воюват срещу камикадзета едно време на парашутистите работата беше друга... и онея от карловската и те маскирани висят по разни въжета атакуват някави постройки и извеждат заложници ,жандармерията и те...гледайте наистина да не дойдат чаршафите,че няма да можем да ви събереме...

4

Анонимен

преди 5 години

Тоест ще назначи още шапкари.

3

Анонимен

преди 5 години

Скоро няма да я има България, така че няма да има нужда от спецсили, от армия и от общо командване.

2

V

преди 5 години

Тъй кат та гледам ти си парашутист ;) Кво прайш на тоя пост като нищо не разбираш?Парашутни десанти едва ли някога ще се правят.При десанта в нормандия са ползвани и няма никаква полза от тях .Като голяма част от парашутистите се убити преди да се приземят.По съветско време се правиха опити да се спуска и тежка бойна техника за да има файда от тях ;) Заради хеликоптерите и за диверсия не стават.Зяло чудо е че има още такива части .

1

Камофлажа

преди 5 години

Откакто тоя стана министър, започнаха да ни слагат по едни кифте в боба, вместо две:( другите за него