132

Анонимен

преди 5 години

До 144 Да помним!Никой през 1995г. не казвал ,че след 15г. ромите ще са мнозинство!Да имаше такива прогнози за след 20-30г.тоест за 2025-30г.Аз мисля ,че ще влезнем в тази прогноза,та ромите сега са 30-40%!Не гледай София ,а виж какво става в северозапада и други области!Там ромите са към 50%!

131

Хахаха помним

преди 5 години

Нали 1995г ни плашехте , че след 15 години ще има повече роми от българи.Минаха 23 и все същото си е.Каде са камилите пиещи вода от Дунав.Нали Ванга го предрече , а защо ЕС още съществува , вече трябваше да го няма.А Китай още не е превзел света , защо.В Германия има бели и то 92% , а не турци и араби , защоооо

130

Да ви кажа честно

преди 5 години

Много мразя когато правят спекулации. Оооо ромите ще това онова в България през 2030г. Абе то не се знае какво ще стане в 2030 па камоли дали човечеството ще оцелее до 2030г. Имайте в предвид че живеем в адски времена не само в България но и по света. Всичко се случва конфликти , промени и дай боже да не става война. Значи човечеството еволюира през това време докато живеем адски. Има хора които всеки ден измислят нови изображения и открития. Които могат да решат много от проблемите на човечеств

129

Анонимен

преди 5 години

Това е краят.Затриха ни. Успяха да си постигнат целите.Поне повече пари да бяха наринали. Евтино ни прададоха.

128

до всички

преди 5 години

Народ,който гласува да го управляват индивиди,като Боко тиквата е нежизненоспособен. А в природата,нежизненоспособен измират. Извода....е за Вас.

127

Анонимен

преди 5 години

Спасяваме младежите да не избягат от българия като ги правиме наркоманчета

126

Анонимен

преди 5 години

Първо тях, после мутрите... И тогава ще настане Рай на земята българска!

125

Циник до 134

преди 5 години

Писах достатъчно ... и за патрЕотите...и за малодушните некадърници, които се криете зад Ботев и Левски ... все едно са параван в японски ресторант...Ти си от тях - голяма уста... и зад нея - лош дъх!

124

Анонимен

преди 5 години

Пълно с патреоти тука на лапачка от Герб.

123

Анонимен

преди 5 години

До циници и всички ***:За да мразиш народа си трябва да си напълно деградирало нищоже.ство! За което едва ли са виновни съотечествениците ти. Нормалните хора се борят с живота и не мразят всичко и всички...Не за първи път унищожават нас и държавата ни, винаги сме се изправяли. Както и винаги е имало безволеви плужаци..

122

Анонимен

преди 5 години

някой да иска да живее в България ? аз такива хора не познавамосвен пенсионерите други имали които да искат да живеят в България

121

Анонимен

преди 5 години

Много шум ,а не се прави -нищо от държавата,КАКТО ВИНАГИ.

120

Циник до ръбчетата

преди 5 години

РодолюПциНяма да ви изброявам - вие си се знаете!Всяка неуспяла , некадърна мижитурка у нас - ползва Ботев ( емигранта застрелян в тила от българин ) и Левски ( предадения от българи ), като щит и оправдание за собственото си малодушие и страхливост обърнахте ги на noдлоги!!!.А други ръбове със заплати от 510лв. разсъждават колко малко пари са 200? месечно ( за 100? лизинг на нов Fird Fiesta ) няма толкова *** и топящ се народ - като този на ръбовете!

119

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем какво е решението на проблема, но обикновения човек не може да роди 4 деца и после да се чуди кой ще ги убие на пътя или изнасили в парка. Да не говорим за икономическия геноцид над нас.. Без Истински държавници няма шансове. Последните 30 г липсват..

118

Анонимен

преди 5 години

Голямата мечта на българина днес - да се присламчи на готово, на чуждата трапеза, където да забие жадно зъби и да смуче докато има, после ще се присламчи другаде, ей това са днешните български "герои", това са днешните възвишени родни будители. Там му давали соц. помощи, отглежда ли го, той не се напъва, *** си е, но живурка без да се напъна и това го прави неописуемо щаслив, голям тарикат. Виж да се напъне, да направи нещо сам - не, това не е за него, това е непосилно за него.

117

Раковски

преди 5 години

Който иска да бяга - прав му път. Нямаме нужда от предатели и страхливци тук.

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Защо според теб боравя с понятието принудителен труд?Как иначе ще ги накараш да работят, поне тези - днешните, които още от предучилищна възраст са свикнали да слушат у дома си за "хватките", чрез които могат да се издоят от социалните фондове какви ли не пари.Онези от тях, които искат да работят, сами си намират работа. Проблемът са другите, които нямат никакво намерение да работят, защото не искат.

115

Анонимен

преди 5 години

" Станете австралийци и бъдете най-свободните хора на планетата"А защо не избягате в ЮАР? Сега е модерна тази дестинация за емиграция.

114

До 121

преди 5 години

До дай пример!Ще цитирам Джон Кенеди, който е казал всичко за деграданти като теб - "Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си." Какво е дала България на Левски, Ботев, Бенковски и т.н., какво е дала родината на хилядите българи дали живота си през Балканските войни и ПСВ, за да можем да мечтаното тогава национално обеденение? Може би са им давали тлъсти соц. помощи, пари на ръка, имоти, ядене и пиени? И не съм никой партия.

113

Статистика

преди 5 години

До Анонимен 125Според статистически данни за миналата година, в София живеят над 300 000под 18-годишна възраст и, освен това, в столицата е концентрирана голяма част от пълнолетното население на страната, което е под 40-годишна възраст.