11

Терсенето

преди 5 години

От тия ще излезе следващият.Никола Тесла, Хахаха.

10

Пет

преди 5 години

Като им чуеш за Родата...все работари! Товарили.разтоварвали.пари носили..в затвора за.калка получили.. все старателни хора....не са седели и чакали...ами и малкия е отишъл да се усъвършенства.вършенства в Германия...а лошите хора го върнали обратно .и неговата Глупава ОВ.ЦА. пак си го обичала.макар и по Долните *** да имал кръв...а не питала дали не е от друго момиче?! Театър без край.

9

работливо момче !

преди 5 години

Не знам какво точно кашони с обувки, други такива неща разтоварваше от камиони....................от 10-годишен е започнал. първо разтоварвал жица, цветни метали.....позаякнал - сега разтоварва камиони с ДРУГИ ТАКИВА НЕЩА....

8

Зозо

преди 5 години

А га отгледаха и възпитаха убиец не ги беше страх

7

Дразни!

преди 5 години

Хайде стига вече с тези. и този случай! журналистка. Пишете за пенсионерите, стачкуват, работили са цял живот и живеят в мизерия!

6

До долния

преди 5 години

Веднага БХК да я обяви за човек и жертва на годината. Къде спите ве БХК?

5

Анонимен

преди 5 години

Този *** заслужава да лежи в затвора за укриване на престъпник.

4

от 6

преди 5 години

Абе що ми "редактирахте" половината изказване и му убихте смисъла бе :-) :-)Вие сте същите убийци като оня!Няма ли малко съчувствие от вас към убитата ви колежка бе?Утре може да сте вие!Хахаха

3

1234

преди 5 години

"От две години живеели заедно без брак, обичала го"..........но сигурно се води и самотна майка и взимат яко помощи от работещите българи и за благодарност убиват същите тези!!Ако е взимала помощи за самотна майка а си признава,че всъщност не е самотна а си има мъж с който живее е редно държавата да се задейства и да спре тези помощи!!

2

Анонимен

преди 5 години

Абе номера и чалъми!Правят се на умрели лисици ама да има как още на часа ще ти резнат гръцмуля!

1

Подлодял Гилап

преди 5 години

Поскан салза сатиах!