10

Анонимен

преди 5 години

МЕНДА СТОЯНОВА ТАКА ЩЕ ГО ПРОМЕНИ ЗАКОНА, ЧЕ И ВНОСИТЕЛИТЕ НЯМА ДА ГО ПОЗНАЯТ.

9

Анонимен

преди 5 години

Държавата за да иска , трябва да даде - и то не пари , а образование, демографски ръст и здравеопазване. Със образовани и здрави хора можеш да се конкурентноспособен и да отиваш напред. Можеш да разчиташ на потребление. Държавата трябва да дава стабилна рамка на данъци и закони , а не да ги мени през два месеца да не знаеш какво става. За хората в неравностойно положение не е в пари всичко - трябва да се насочват в сфери където могат да са равностойни и полезни. В момента всичко е с лопатата

8

Анонимен

преди 5 години

до 7Комунистически ала бали са това. Ако няма работодател, няма и работа. Държавата не създава работа, тя трябва да създава условия за бизнес и растеж. Със закони и нормативи на килограм не се създава икономика , а се задушават и малкото останали предприемчиви хора . В комунистическите общества хората в неравностойно положение са най-зле. Набийте си го в кратуните , че ако живееш сред богати хора си 1000 пъти по-добре, отколкото да си заобиколен от мизерници. Държавата в момента само иска.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Работодателите са хората, които ограбват труда на хората. Работодателите не са гръбнакът на обществото. Народът е гръбнакът на обществото. Работодателите изсмукват последната капка кръв останала в Бг.

6

Анонимен

преди 5 години

Ne varvaite na lsjlivite obeschtania na prav. Gerb i deputatite vs sa milioneri a pari da pensii njama unijeni 205 lv ne vi e sram gerberi bogataschi

5

Анонимен

преди 5 години

Ами като изгониха 50% от населението сега се чудят кой да плаща и социални и здравни и дългове. Няма хора , това ни е проблемът! Няма как да се дава от нищо. Работодателите са гръбнакът на обществото, те първо не им признават разходи, сега и квоти ще им хакнат, авансови данъци, забавяния на плащания. огризванена кокала. Фалшиви пенсионери и болни смучат парите на хората които наистина са в нужда и всички го знаят.

4

Анонимен

преди 5 години

Работодателите не искат да наемат хора с увреждания на работа. Те изобщо не искат да наемат работници. Ако може 1-2 работници да вършат цялата работа и накрая да дадат само 1-2 минимални заплати. Пък Русинова тръгнала да интегрира инвалидите.

3

Анонимен

преди 5 години

До 2Какви три години? Аз трябва да ходя всяка година, а заболяването ми е прогресиращо и няма лечение.Опитват се да спрат пенсиите на инвалидите. Това е истината.

2

Един ЧОВЕК 2

преди 5 години

... НЕ стига , че увеличиха изискванията и кабинетите , който трябва да бъдат посещавани ... което , разбира се , никак НЕ Е лошо с оглед на многото ЛЪЖЛИВИ "ТЕЛК РЕШЕНИЯ" дадени за счупен нокът на някой платежоспособен м_ _гал !!! ... Или цяло семейство м_ _гали !!!!! .. Но аз съм с заболяване , което на всички е ясно , че ще ми бъде до края на живота !!! Защо трябва да ходя на всеки три години ?!?! ... Такава ни е цялата СИСТЕМА ... МУДНА , СКАПАНА , НЕРАЗРАБОТЕНА , ПОРЪЧКОВА ... ОТВРАТЕН СЪМ!

1

Един ЧОВЕК

преди 5 години

... Какви "ЗАКОНИ" ?!?! ... Какви пет лева , бе ?!?! ... Вече на никой и за абсолютно нищо НЕ вярвам ! Единствено на най - близките ми хора ! ... И да приемат "ЗАКОН" ... пак ще има "вратички" и пак почти никой няма да го спазва ! ... Всичко се прави - за да се каже , че се прави нещо ! ТОТАЛЕН МУТРОСТАН сме ! ... Аз съм ЧОВЕК С УВРЕЖДАНЕ от малко дете ... Вече НЕ си спомням от колко години ме разкарват , като мечка на синджир :( по ЕКСПЕРТНИ ТЕЛК КОМИСИИ ЗА СТЕПЕН НА ИНВАЛИДНОСТ НА ТРИ ГОДИНИ!