15

Анонимен

преди 5 години

Е, как да върви държавата, щом управляващите дърпат в различни посоки? И пак кажете, че управлението е стабилно! Да вземат да слязат и да се карат на воля! Не сме длъжни да им търпим махленските свади! А ГЕРБ от цялата работа губят, но ще го разберат късно!

14

Байфидан

преди 5 години

Нищо няма да се случи. Поредната буря в чаша вода.

13

Анонимен

преди 5 години

А ДАНО..............ама надали! Какъв кеф да се разтури това предателско "правителство"! Никога не съм виждал по-голям на-г-л-ец от този симеонов, мислех че в българската история няма да има такъв к-л-о-у-н, но неговите лицемерие, надменност, горделивост и безмо-зъчност просто няма граници!

12

А дано

преди 5 години

А дано стане Волен евродепутат.Да се чува и глсът на Русия в европарламента.

11

Анонимен

преди 5 години

Колкото и долен да е Болен номерът му няма да мине. Никога няма да стане евродепутат и да защитава руските интереси на високо ниво.

10

Ха, ха...

преди 5 години

Труса ще е тогава, когато ги "подкара" БайСтаври - и "трите", че даже и четвъртия (БОКоКРАТУНьо)...!!! :::)))Ха, ха, ха... :::)))Дааа...!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Стани богат евродепутат. Въпросите на играта са за Сорос, Бареков, консерите с туршия. Кой е по-голям консерватор на зимнина като пачки евро в буркани.

8

АНОНИМЕН

преди 5 години

Абе този не беше ли математик сега и политолог станал? Да не би да разбира и от изкуствено осеменяване на крави да го повикам на аванта , че моята крава Лилянка / по паспорт Лиляна Павлова/ нещо много зор дава? Но държа осеменяването да е Евроатлантическо тип Милка .

7

Анонимен

преди 5 години

там под старата върба има вечна веселбаБоко кокала размята-кланят му се до земята, разни жаби -жаборани и калинки най-отбрани.Волен бие барабана ,а Валерката отпред свири бодро на тромпет.

6

Анонимен

преди 5 години

Извинете, но докога непрекъснато ще давате трибуна за глупостите на герберасткото лаплацало, професора по Всичкология.В качеството си на какъв този коментира постоянно политически теми.Та той се е просто един посредствен математик и алко холик.Ставате смешни вече с това ли зане на банкянския г ъ з.

5

Анонимен

преди 5 години

Какъв ти трус бе?Лаене за кокала дето Мутрю ще им подхвърли от трапезата си!

4

Анонимен

преди 5 години

Придворната секлецарка на Борисов пак се появи.

3

Анонимен

преди 5 години

Давайте,давайте, карайте се,трепете се!То за друго не ставате!

2

ognyanz

преди 5 години

Орел и рак и щукапо някаква си слукатакваз им работа дошлада теглят заедно кола.

1

АНОНИМЕН

преди 5 години

Както винаги Мишенцето е много загрижено за стола на Борисов. Сън не го лови да не би бащицата падне от власт. Спокойно Мише кабинетът няма да падне камо ли тази зима, защото въпреки дразгите в Патриотите те не биха вкарали отново в парламента Лютви Местан тюркофила и Десните изклесяци от някогашното СДС като Радан Къневци, Московци, Атанасовци и др. тем подобни ***.