68

Анонимен

преди 5 години

А американците срам ли ги е да кажат в Япония, че са американци???

67

Анонимна

преди 5 години

Само да спомена, че дните след оповестяването по всички японски медии за позорните графити живеещите в Япония нашенци ги е срам да кажат ,че са българи! 😶

66

Анонимен

преди 5 години

Английският анонимен художник на графити БАНКСИ (Banksy) за съжаление няма да има желание да се изяви в Япония.

65

Гого

преди 5 години

Българската простащина в Япония. Нищо чудно щом директора ги защитава да си ги държи, само че след като веднъж са го направили ще го направят пак. И после що не ни уважават...

64

А бе

преди 5 години

Естествено че не става дума за "поругаване" или "оскверняване'-това са умишлени деяния с цел.Тука става въпрос за про.стотия в чист вид или както се казва:"Да се *** на метеното!"Впрочем,тия неща ги има в повечето държави,най-вече в демократичните.

63

Анонимен

преди 5 години

Селяни прoсти!

62

Констатиращ

преди 5 години

Софиянци - такива са си!

61

Анонимен

преди 5 години

Тези удариха Джизъса в земята, който всъщност отмъсти на римляните за съименника си след 2000 години, но отмъсти.

60

Дядо Петър

преди 5 години

Слушах го академик Карталов по радиото и ми стана тъжно.Защото, както всички "управляващи" ни некадърници, възприема подобен акт като излагане на България. А медиите, отразили го - като разпространители на фалшиви новини.Слава Богу, японците си знаят работата и тия юнаци дълго ще си спомнят за пиенето, излязло им по 1000 долара на глава (пак според Карталов).Дали някога така ще действат и нашите полицаи?

59

Ганчо

преди 5 години

***!!! Да отидеш на 10 000 километра и да проявиш домашната си простащина...

58

А 2

преди 5 години

Не му отива на тоя директор на опера (освен, ако не е същия талибан) да омаловажава случилото се ! Щото ни писна разни полуграмотни първо-сигнални типове да резилят България по света !!! "Оня етнос" ни стига !

57

@

преди 5 години

Заповядайте в село подуене , тук си рисуваме свастити по чаветата .

56

До рубинчо

преди 5 години

*** верно такава глупост от глава не може да излезе. Защо не си напишеш на вратата ....сещаш се!

55

Пешо

преди 5 години

Градовете ни са заприличали на гета заради тези графити. Това е с размерите на епидемия. А някои се опитват да омаловажат осир.нето. Е оставаше и да е буквално върху мемориала!!!Японците са културни хора и не ругаят публично, но със сигурност са си казали "а българите ли са го направили-ясно"!

54

УЕФА

преди 5 години

Веднага наказание на ЛокоСф - три години без право да играе в Шампионската лига.

53

тт

преди 5 години

по един шут в дупето и обратно в България.

52

рубинчо

преди 5 години

Ако всички четяха бюлетините с новините на американското посолство, нямаше въобще да обърнат внимание на тези надписи. Преди известно време на среща с видински ученици американския посланик им каза, че една от ценностите на свободата, която получихме след 1989г., са графитите по стените и възможността на всеки индивид да изрази мислите и чувствата си в графичен вид на всяка една стена, без да се страхува от властта.

51

Анонимен

преди 5 години

В България трябва да изчезнат четири неща, за да се появи цивилизацията - чалга, мутрите, футбола и селяците. Дори боксът има интелигентна публика. Футболните запалянковци са нещо като образец за безсмислени твари.

50

Анонимен

преди 5 години

Същите тези сигурно драскат и в София! Да сравнят почерците им и да почват да чистят! Или да си платят за причинените щети! Скапани селяци!

49

батинката

преди 5 години

Пиши ... и да бегаме!