12

Анонимен

преди 5 години

Българите са в БългарияТя затова е на това дередже, то там е проблема.

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Няма какво да се карате. Нас българите ни поставиха в унизително положение през последните 30 години. Навън мием чинии и вършим черна работа. Вътре мизерстваме и търпимА, приказките на Радев са бля-бля. Добре, че поне него не го освиркаха като Тиквата в Лондон. Иначе съм съгласен с българите в Англия. У нас наистина се провежда ГЕНОЦИД.

10

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

само за снимката получавате +10 точки днеска. @анонумен9 доста по сполучливо се плаче на седалката на чисто нова шкода, например, отколкото на пластмасово столче на опашка в бюрото по труда. а ти карай на дядо си корекомската лада, чакай да ти се даде, и громи империализъма и капитализъма с тезисите на Другаря

9

анонимен

преди 5 години

Президентът е единственият политик в България,който не е свързан с мафията и който има независимо поведение

8

Анонимен

преди 5 години

До *** президент тикво военна дето знаеш само да козируваш пред генералите на Тръмп и да се гавриш със новобранци като ги каращ да мият пода с четка за зъби посрещнаха те с плакати оставка и не това не е вид поздрав от военното поделение и пишеше на тях оставка на всички парламентарно представени партии.Не пишеше оставка на всички но без президентът.

7

Възмутен

преди 5 години

До анонимен 7(скапан популист....)Я пак,Я пак, неща бъркаш фамилиите и длъжностите,герберастче! Това което пишеш го прави само един , "бащицата ,а в допълнение го галят по главицата.....

6

Анонимен

преди 5 години

До 9 АнонименСеди си в Бгето, какво си се разревал

5

Анонимен

преди 5 години

Хората се чудят как да избягат от беззаконието в България и да не плащат данъци на мафията, а Радев си мисли, че са отишли там да го видят как се прави на Путин.

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтойте си там, предателчета, и плачете на облаче ле бяло. :) Българите са в България.

3

Анонимен

преди 5 години

Скапан популист, защитаващ собствените си интереси и тези на чужди държави.

2

антисоросоид

преди 5 години

Г-н Радев. Защо правителството дава 15 милиона евро на НПОта по измислени и вредни за България уж европрограми ? Чрез които тези НПОта идвършват подривна дейност срещу държавата. За учители, доктори и пенсионери пари няма.

1

..

преди 5 години

Те и в Хирошима го издигнаха... до нови висини...