14

Анонимен

преди 5 години

Джуджанке, тиражира се, че е бил на 18 годни. Други източници от кримската управа твърдят, че е завършил школото и е на 22. Нека си изяснят въпросите с възрастта. На мен също ми изглежда на 18-19 на снимките, но...знае ли човек.

13

ДжуджанкаG

преди 5 години

И на какво основание е получил разрешение за носене на оръжие на 18 г.? Дали е полицай, дали е банкер, дали е мастит бизнесмен, какъв е? Някакъв ***, на когото тате е подарил пушка за РД.

12

до 13

преди 5 години

Точната дума е "Анархист". Терорист е модификацията след 11.09.

11

Анонимен

преди 5 години

Профилът му във VK, Влад Росляков - снимки на Путин, плакати - пропаганда за велика Русия.

10

Футуролог

преди 5 години

До 7Мюсюлманите са не само по тероризма но и по завладяването и размножаванетоТози училищен стрелец много прилича на тези в САЩ още от 80-те на 20 век описани най-добре в книгата на Стивън Кинг:"ГНЯВ"Освен училищни "терористи" САЩ са много известни и с "Тероризма" на фалиралите бизнесмени дето изтрепват всички свои колегиСпорно е дали обаче един тормозен ученик или един фалирал бизнесмен може да се нарече "терорист"В САЩ тези неща ги има поне от 60 годининищо ново

9

Анонимен

преди 5 години

Тук като четеш коментарите, големи хвалби за единия или другия (да не казвам конкретно за кой), пък на избори съвсем друго излиза ;)))

8

До 11

преди 5 години

В САЩ ги няма тия неща, но ден не е минал без някой някъде да изтрепе сума ти народ, ей така, за кеф. Като до медиите стигат само най фрапиращите случаи. Що така?

7

Анонимен

преди 5 години

До ЛичноФенче на Новорусия, курсове по стрелби, организационни мероприятия, омраза срещу "хунтата в Киев", русский мир, "православни" братя, нощни вълци, антисоросоид, антиджендър, ей такива ми ти работи...Ей така им промиват мозъчетата и тука на сбирките на БНО Шипка.

6

Лично

преди 5 години

аз се учудвам как е получил разрешително за законно огнестрелно оръжие, и то толкова млад. Обяснявам защо. В РФ даже придобиването на пневматично оръжие с дулна енергия над 7j е на разрешителен режим. Явно е връзкарче.

5

Анонимен

преди 5 години

Не се знае колко е убил студентът и колко са убили спец полицаите, които са нахлули с маски, отваряли вратите и стреляли по всичко движещо се, както и 17 куршума в тялото на самоубилия се стрелец !

4

Анонимен

преди 5 години

Е нали терористите и убийците бяха само мюсюлмани? ;)

3

Анонимен

преди 5 години

Много смотано заглавие. И кво? То и в България сигурно 200 000 човека притежават законно оръжие.Все едно да сложим заглавие, "Пък Пешо имаше автомобил... Законно!"

2

Анонимен

преди 5 години

В голямата казарма Русия притежаването на оръжие си е законно !

1

Анонимен

преди 5 години

Каква идеология е изповядвал убиецът?А религия?Кажи бе, Гоблин?