20

Анонимен

преди 5 години

До НиколовЛекарите сами си позволяват да прехвърлят и обслужват болни от частния си кабинет в болницата и обратното. Това масово се практикува на всички нива, и е общоизвестно. Все още Не е забранено?, въпреки, че е груб конфликт на интереси.,

19

ТОШО

преди 5 години

До месара : МНОГО ЛЕСНО ПАК СЕ ИЗМЪКВАТЕ БЕ , ГОСПОДА "ДЕМОКРАТИ" ! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАКВО БЕШЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПРЕДИ 1989 ГОДИНА ? ОТГОВОРА Е :БЕЗ-ПЛАТ-НО ! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ,КОЙ ПРЕКЪСНА И ЛИКВИДИРА ВСИЧКО/ НЕ САМО ПО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО/ СЛЕД 1989 ГОДИНА ? ОТГОВОРА Е : СИНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ ОТ СДС ! СЕГА СЕ ОПРАВДАВАТ ,ЧЕ БИЛИ СЪЗДАДЕНИ ОТ БКП-БСП. АМИ ,ЗАЩО ПРЕДИ 1989 Г. НЯМАШЕ ТАКИВА БЕЗОБРАЗИЯ И МРЪСОТИИ ? ОТГОВОРА ГО ЗНАЕТЕ.

18

нИКОЛОВ

преди 5 години

Някой, прави ли си труда , тези коментари да стигнат до Парламента , Мин.съвет , Президент и т. н. , или само тук си чешем езиците и ръкопляскаме на господа от ГЕРБ ?

17

Николов

преди 5 години

До Лекар : 9. Кои народни представители внасят законопроекти за увеличаване броя на частните болници ? 10. Кой разрешава докторите да използват помещения , техника ,хора и други ресурси от държавните болници , за частната си дейност ? 11. Кой разрешава на личните лекари да дават на болните направления към специалисти ,посочени само от тях. Ако кажеш ,че имаш познат специалист , не получаваш направление и тежко ти.

16

Анонимен

преди 5 години

"Мотивите за вота на недоверие обяснява депутат от БСП"Подпишете публична декларация че ще направите здравеопазването безплатно като в "гнилите" капиталистически страни на Запад за да ви повярва народа! С голите приказки сме свикнали с вашите братя от Герб - БКПто ДНК не се мени!

15

Хх

преди 5 години

Ами конфликтът на интереси когато лекарите работят едновременно в държавните болници и частните си кабинети, и прехвърлят болните от едното на другото място.

14

Х

преди 5 години

Разкрити са прекалено много болници, наредени на опашката за източване на касата... болничното лечение е много скъпо и би т/о най- строго да се прецизира. 70 % от болните могат да се лекуват амбулаторно, но се набутват в болниците,, за да се източват парички по пътечките...и изкуствено се оскъпява лечението. Да не говорим за вътреболничните инфекции...

13

истината

преди 5 години

До 2030-та, в разграбената отвсякъде кретено-масоно-милиционеро-мафиото-мутренска *** ще остане един град болно население, След 2030-та ще събирате пари за бюджет от *** ли? В момента държавата функционира като надут балон от заеми, субсидии и еврофондове, който многи скоро предстои да се пръсне и ще се разбере, че България няма никаква икономика, нито средна класа, нито каквото и да е бъдеще за никого!

12

Анонимен

преди 5 години

Какво е критично? Каква е критиката на измислените спецове по всичко? Че българинът имал достъп до здравеопазване и болница, колкото в Германия. И трябвало да му отнемат достъпа, за да спестят пари. Ако тази система не харесва на някой - солидарност и свободен достъп и избор на личен лекар, специалист и болница, тогава да дадем парите си на мутрите от някоя застрахователна, те да преценяват и да лекуват. Тогава недоволните няма да смеят да се оплачат, а журналистите ще изключат темата.

11

Анонимен

преди 5 години

Не само, че ще продължи, ами ще е още по-зле и ще плащате още повече.

10

месара

преди 5 години

единствените виновни за състоянието на държавата България са бсп и сдс! те са тези дето унищожиха всичко, откраднаха парите на хората и им отнеха всички права. с приказки - няма как да продължи така - същите тия се опитват да се докопат отново до властта. видяхме какво беше при тяхното управление, сега го искат отново, но сега им трябват гласове, и то много. за това организират протести, опитват се да манипулират хората, искат да има напрежение.

9

bg smeshki

преди 5 години

naroda и той трагичен ! нищо не става от Бай Ганио ! за тва държавата му е *** !

8

Шнорхел

преди 5 години

Всички институции в България са пропаднали ама буквално всички и на всичкото отгоре корумпирани.

7

Анонимен

преди 5 години

Кое Не Е Критично?!

6

покупател

преди 5 години

до 3 То няма нищо лошо 1/4 от заплатата да ти е за здраве....но нали се сещаш ,че с масова заплата от нетни 600-700или дори 800лв като ти вземат 1/4 от заплатата за здраве има вероятност да умереш гладен преди да ти се е наложило да се лекуваш!Това става ако имаш доход от 3-4 к и да ти останат някакви пари след тези за здраве за ядене,ток,наеми,и заеми ,бензин и т.н ....

5

Зозо

преди 5 години

Управлението на държавата - трагично! Няма как да продължи така

4

Х

преди 5 години

Има много неща к. могат да се подобрят в съществуващия модел на здравеопазване. Има много начини к. могат да стопират източването на касата. .. но предложението за нов модел, със застраховки, е доста скъп, рискован и неудачен.

3

Наблюдател

преди 5 години

Някой вярва ли на тази глупост?Бла Бла Бла 100% популизъм.Здравеопазване се прави с много много пари...не 12 лева а 120 трябват за начало.Най добрите клиники у нас ,където те лекуват по световни стандарти са и с най модерни апаратури,прилагат и най съвременни медикаменти.Гледаме Германия,Швейцария ,Испания ...но там една четвърт от заплатата е здравна осигуровка.Ако тук е така може и да има по нормални условия...другия вариант беше комунистите да не бяха разпродали земята,капитала,богатствата!

2

Стига простотии!

преди 5 години

Наемате още повече тикви да управляват държавата и тиквите ще победят! Или както се казваше в един филм - Само една Тиква не стига...

1

Анонимен

преди 5 години

Не става не може хора плащали си 30-40 години здравните да плащат повече от едни индианци, които не са внесли 1 стотинка.