37

firebg

преди 5 години

Драма!

36

Анонимен

преди 5 години

"..вицепремиер на Т. НАР. руска Република Крим..."---------Не пиши повече така, и без това си печално известна с журналистическото си майсторство, още повече се излагаш, като вземаш отношение. А нямаш това право!Кримската република е пълноправен субект на Руската федерация, запомни!Класически пример на анексия е анексията на Хавайското кралство от САЩ.

35

до 39

преди 5 години

Кой да ти каже, пък и смееш ли да питаш? Какви бяха мотивите на Брейвик когато разстреля над 80 човека в Норвегия? При терористичен акт обикновено някоя групировка поема отговорност за него и посочва мотивите си. Тук повече прилича на самодейна провокация с неизяснени мотиви и ако положението в Крим не беше точно такова каквото е никой нямаше да поставя въпросите за терор там. Но то е каквото е.

34

Анонимен

преди 5 години

Мотивите за терористичен акт са предимно идеологически, а за масовото убийство могат да бъдат както идеологически, така и патологично психически, лично отмъщение, битови..., като второто не изключва първото..Нещо не стана ясно съвсем, но кажи тука какви са мотивите тогава след като не е терористичен акт.

33

до 38

преди 5 години

Мотивите за терористичен акт са предимно идеологически, а за масовото убийство могат да бъдат както идеологически, така и патологично психически, лично отмъщение, битови..., като второто не изключва първото.

32

Анонимен

преди 5 години

И разликата между терористичен акт и масово убийство е в мотивите...Дай по-конкретно. Кои мотиви причисляват към едното и кои към другото?

31

Анонимен

преди 5 години

В специализираните среди на такива като тоя Росяков им казват "спящи клетки". Разбирай "зомби килър".

30

Анонимен

преди 5 години

И от ТВ Европа току що го съобщиха, явно и на тях им "разрешиха" отгоре!

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЩом това, което пишеш за атентатора не е публикувано, ти от състудентите му ли го научи?

28

до 30

преди 5 години

Има и други български етноси - не нации. Бесарабските българи, примерно, беломорски, таврийски, волжки... , но историята им е толкова далеч в миналото, че отдавна е замазана и заклепана повече от свещените писания.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Точно така е, много верен коментар!От 20

26

Ало Редакторе?

преди 5 години

Грозно е да се прехвърлят думи и обиди в които живота на децата е приравнен на отрицателни стойностиСъщите безобразия бяха писани когатао загинаха деца в Аслан, пожари и стрелби по улици други училища и театри.Абе с какво децата са виновни, че така да им мачкат паметта.Редакцията да сложи безкомпромисен филтръ за смеховторносто засягащи загинали хора!

25

Анонимен

преди 5 години

До 25 измислените нации в Русия много станаха бе ние си имаме само една македонците а руснаците са руснаци новоруснаци луганци донеци и белоруси.Предлагам всяка област в Русия вече да има своя нация и прочие.Сега Русия а управлява московската нация.

24

Анонимен

преди 5 години

Има другарЮ, има, спред междунардното право и 99% от страните членки на ООН, държавен глава на жителите на град Керч е президента на Украйна и съболезнователни телеграми по случая следва да се пращат до него

23

Анонимен

преди 5 години

И кой има полза случаят да се представи не като терористичен акт, какъвто видимо е?.Този, чийто представител е терориста. За сега руснаците твърдят, че е масово убийство...защото терористът си е руснак и то правоислямен

22

Анонимен

преди 5 години

До 19 и 20 не го публикуват защото не знам как да го кажа България е между два нацистки г.ъза този на Путин и този на Тръмп и полага неймовернк усилия да целуне и двата едновременно или поне да им цуне и двата краставичкока едновременно.За това в българската медия лошо за тоталитарист няма да видите.За религия ясно.Правоверен путкинист.

21

до 23

преди 5 години

Няма никакви значение от кого е признат, след като е част от Русия и там живеят само руснаци.

20

Анонимен

преди 5 години

Да му е честита на Путинчо новата нация в Русия-новоруснаци) каквото са си посяли това ще жънат

19

Анонимен

преди 5 години

И кой има полза случаят да се представи не като терористичен акт, какъвто видимо е?

18

АнонимеН

преди 5 години

ДО МОМЕНТА КРИМ Е ПРИЗНАТ ЗА РУСКИ САМО ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ , ВЕНЕЦУЕЛА И МАЛКИ ДЪРЖАВИ В АФРИКА!