54

Анонимен

преди 5 години

Каквито са ви журналистите, такъв ви е фотографа. 95 % от хората правят далеч по-хубави снимки с телефоните си. Тоя сайт е клозет!

53

РХ

преди 5 години

Коментарите с версията, че Северинчо е ограбил вече убитата жертва са изтрити :)

52

Анонимен

преди 5 години

а кой ще обясни на дете на 7г, момиченце какво се е случило на майка му и защо вече я няма. Докога ще се дундурка *** в България? Знаете ли ,че държава умишлено увеличава възрастта за ПЕНСИЯ, за да НЕ ПОЛУЧАВАТЕ ТАКАВА. през това време данъците отиват за помощтите на бай ман га сарян и тук там за текуща пенсия

51

БУЛГАРМАФИЯ

преди 5 години

ЧЕ НАЛИ ИМАЛИ ДНК ЕКСПЕРТИЗА КАК ТАКА ИНАЧЕ ЩЕ ГО УЛИЧЪТ, НАГЛАСЕНА РАБОТА.

50

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с този. Аман вече.

49

Анонимен

преди 5 години

Стига глупости. Полицията се справи страхотно със случая. Проблема не е в това. Проблема е, че се справи страхотно САМО с този случай. Има още един проблем - твърде много им угаждаме на европейците по ромския въпрос. Има и още един проблем - в зората на демокрацията именно европейците унищожиха работните места на ромите. И след това им започнаха размножителните програми. И последния проблем - не щат да си прибират в европата резултата от размножителните програми.

48

Анонимен

преди 5 години

Дано не съм лош пророк, но имам усещане, че това е еманация на безпомощността на държавата ни вкл: полиция, разследващи, медии. Интуитивно нагласена работа. най-малкото заради светкавичната и гръмка реакция и екстрадиция. Това не е възможно.

47

до пламен василев

преди 5 години

и защо говориш в множествено число? ти си част от рокерска група, футболна агитка? защо чакаш другите да свършат работа? нали от това чакане държавата е светнала и вързала? и не става дума за себайдин или както там се представя в германия. а за принципи и въобще как функционираме. защо в България всеки чака 'те', 'другите', 'ония' да свършат това, което има да се върши? а после се чуди, че не е свършено?

46

Мачо от килия 6

преди 5 години

Чакам го с нетърпение! Малий, шъ го скъсам...

45

българин

преди 5 години

До АнонименХИ<ХИ<ХИТОВА МИ ХАРЕСА:)БРАВО!

44

Armagedon

преди 5 години

Този убиец е живо доказателство,че през седем вековното им съществуване,от как е изгонена кастата им от Индия,не са мръднали и на йота от развитието си. Нито писменост са си създали,нито културни порядки,нито дори морален кодекс са имали, камо ли пък религия.Патологични лъжци и измамници,без самосъзнание за държавност, без определена националност,неспособни на самоуправление,паразитиращи върху обществата в Европа.Затова са навсякъде гонени,като евреите.Но евреите поне имат писменост и Държава.

43

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли имам чуството че милицията го крие от журналистите, и друго кой пуска на медиите информацията която публикуват всекиднвевно по случая?

42

Анонимен

преди 5 години

Активиста на БСП кацна

41

777

преди 5 години

няма нужда от съд да го оставят за минута на площада

40

456

преди 5 години

С тези новини се изследват Вашите емоции и нагласи, докато свободно изразявате мнението си ви се прави Профил по IP адрес, вие сте опитни зайчета, лека нощ.

39

Божееее

преди 5 години

И какво от това...сега или ще се "самоубие" в килията...или ще то пуснат под гаранция до събиране на още доказателства...жалка рабата...много жалка...

38

Централен софийски

преди 5 години

Чакаме го с нетърпение! Такава млада булка отдавна не ни е идвала.

37

Анонимен

преди 5 години

До 39Не, предложиха му топла баня и меко легло по Евростандарт.

36

Анонимен

преди 5 години

Оковаха ли го като Иванчева ?

35

Пламен Василев

преди 5 години

Заспал народ сме Българският народ! Къде са Рокерите ? Къде са Скинарите? Къде са Футболните агитки ? Всички да го изчакаха на литище София, Че само на Северинчо да станеше, Направо да се линчуваше ,от България.