25

ЪХЪ

преди 5 години

За да е незабравима, имате нужда от Селеногин! .. Пак съм аз - Селеногин!

24

Анонимен

преди 5 години

До От ДоволнаМинко, ти сега Доволна ли се казваш?

23

От Доволна

преди 5 години

Нуждае се от хайдушко мляко Може и директно на лицето 3

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Пропусна нещоТази твоя "нежна и чувствена" жена, която е реализирала постиженията си с много труд и не се нуждае от постоянна опора, не само е един завършен резултат от усилията на феминистките, но често пъти се оказва и в ролята на нужната стабилна опора в живота, без която не може да съществува джендъровото мъжеподобие. Отиде ли си от този свят майка му, някоя трябва да я замести.

21

Хахахха

преди 5 години

"От какво се нуждае жената, за да бъде сексът незабравим?"От чужд мъж...

20

реалист

преди 5 години

Въпрос: От какво се нуждае жената, за да бъде сексът незабравим?Отговор: От мъж!

19

Анонимен

преди 5 години

Това мъжете само оная си работа мислите толкова да сте комплексирани и жалки

18

Миро

преди 5 години

От голям ........... и жената ще го помни винаги.

17

Анонимен

преди 5 години

4 описва нужния мъж като колона на аза на жената. Това е за нереализирани и неуверени жени. Истинската жена е нежна, чувствена и ако има нужда от подкрепа то не е през цялото време. Знае постиженията си(за които е хвърлила много труд) и това и дава нужната опора на аза. Има нужда от още една опора само в извънаредни случаи. Постоянната и нужда не е опора, а РОМАНТИЧНА ОРГИЯ ;))) Останалото са феминистки измислици на психически нестабилни и неуверени *** - нестабилни жени.

16

Анонимен

преди 5 години

Хората са казали - мечтата на мъжа е качествен секс с качествена жена. А на жената - романтична оргия ;)))

15

Хахахахахаха

преди 5 години

Влиза един мъж в аптеката:- Искам виагра за жени!- Златарският магазин е отсреща.

14

АзВечеСъмТе

преди 5 години

Абе какви са тия нескопосани съвети тука бе е, сухо тия и лубриканти моля?!!! Михаела пак е пропуснала уроците. Сега да ви обясня разтваряш леко и нежно пускаш единия език по бедрата още не пипаш раковината после тръгваш леко надолу ама не бързаш разбра ли не бързаш полека. По някое време лекичко разтваряш в устните обаче не бараш нищо друго можеш да духнеш лекичко и така постепенно набираш дълбочина почват се езици, пръсти дупки не може да е суха братче колкото и да е спечена ще протече

13

Сикиджиков

преди 5 години

Четири бири и двеста мастиката.....

12

139% турчин

преди 5 години

Хммм ... от корав и pязaн! Лично опитано и доказано хиляди пъти досега! ПС - Каква е тази цензура в този сайт бе хора??????????

11

Анонимен

преди 5 години

Хайде лягайте си бре, таласъми!

10

Анонимен

преди 5 години

До ruseborn (5)ти па си много убав! Чак се захласнахме по твоята снимка!

9

Анонимен

преди 5 години

До ТтАко не ти е ясно какво пише в 4, хич и не търси любов. Плащай си за секс, да ти е мирна главата. Когато остарееш, може и да се ожениш по договаряне - напр., някоя няма жилище, а ти предоставяш такова. В замяна тя се задължава да домакинства и да готви добре. Разходите за сметки и храна ще си ги делите. Ще спите в различни стаи. Такава връзка ще ти подхожда.Що се отнася до моржа цербер с вътрешна красота - виж третото условие,написано в 4. Ако харесваш моржове, проблемът си е твой.

8

1

преди 5 години

20 санта стигат ли Михаела?

7

Анонимен

преди 5 години

Ооохоооо, Михаела отново влиза във форма! Вчера публикува някаква бозава статия за секса, но сега е в детайли и с настървение. Добър напредък, доста стремглав, скоро отново ще стане онази разюздана Михаела, която познаваме!

6

Тт

преди 5 години

Когато една жена ви сподели че се чувства в сигурност до вас, това значи че опасността ще дойде точно от нея. Така че бягайте. Или пъй когато очаква да я уважавате за нейната истинска същност, тоест да си лягате един морж, с красива и образована и овластена вътрешна красота, но пак това последното само според нея самата, в реалност един цербер който очаква да бъде омилостивен нонстоп.