90

firebg

преди 5 години

Мътна и кървава...

89

Анонимен

преди 5 години

XIX.IV.2019

88

Анонимен

преди 5 години

Пурпурна звезда да дадат на американския пилот - герой, който за да унищожи един укропилот свали самолета и загина.

87

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН"Пурпурна звезда" се дава за раняване. Като не знаеш, не се излагай!

86

....

преди 5 години

От години ви следя простотиите по оста Америка-Русия и мога да ви кажа само едно!Вие сте психично болни хора! Вие сте отайката на нашето общество! И едните и другите! По-големи предатели и родоотстъпници от вас НЯМА! Отивайте едните в Америка другите в Русия и си е?ете пу£ките майни!!! ***!Нямате грам човещина във вас! Директно сте за колене! И без това сте безполезни ***!Да почиват в мир невинните деца!

85

ДА

преди 5 години

До Анонимен 94Хаха-щото янките са ангелчета,там се стрелят масово всеки ден-това е ежедневие!

84

ми, знаем да убиваме

преди 5 години

най-добрият стрелец, най-големите ракети, най-бързите самолети, армати, сармати, най-големите военни учения, най-големите стрелби в училище!

83

Анонимен

преди 5 години

Колхозниците обичат автоматите и стрелбите.

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - А останалите трима стрелци къде са?Самоубиха ли гиНа страха очите са големи! Тамошната директорка се беше пoпикaлa от страх, затова видяла няколко взвода стрелци, които отваряли вратите на стаите и стреляли напосоки! Цял филм рийш!

81

Анонимен

преди 5 години

А останалите трима стрелци къде са?Самоубиха ли ги?...В началото на такъв вид масово убийство обикновено не се знае колко са, тъй като свидетелите са в паника и не могат да преценят дали един стрелец се движи или има повече, а и самите свидетели дават противоречиви показания, защото са се намирали на различни места в сградата. Заради очевидната връзка с Колъмбайн предполагам един или също двама.

80

Иван

преди 5 години

Американците не можаха да овладеят тази зараза и сега тя тръгна по цял свят. Дано не дойде и в България.

79

Анонимен

преди 5 години

??? Защо политизирате? Това е типичен school shooting. Комбинацията от стрелба и взрив и даже местата на атака в училището (библиотеката и столът) показват, че това е опит за 100% копие на легендарното Колъмбайн в САЩ. Убиецът сигурно е бил ученик, имал е възгледи, подобни на тези на Харис и Клийболд, обаче мотивът със сигурност е личен.

78

АМИ , ЗЕЛЕНИЯ ..

преди 5 години

..ИЗМИСЛИ НЕЩО ПО-УМНО...ХА,ХА,ХАААААААААА...

77

ОБИКНОВЕН ПУТЛЕРИЗЪМ

преди 5 години

ЕТО ОЩЕ ЕДИН , КОЙТО НЕ ИСКА ДА ПОВЕРВА , ЧЕ КРИМ Е РУСКИ...ХА,ХА,ХА,ХААААА

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Изповядва религия "православен" путинизъм (рашизъм)!

75

ПУТЛЕРАСТЧЕ

преди 5 години

КРИМ Е РУСКИ КРИМ Е РУСКИ ВЕРВАЙТЕ МИ)!

74

Анонимен

преди 5 години

До 12356Добре че има толкова големи миcири дето вярват че Путин бил вдигнал Русия на крака. Путин постави Русия на 4 крака в поза партер. Всеки и слага санкции, всеки се бъзика с нея, думата руснак е *** дума, а миcира продължава да вярва че Русия била станала на крака. Путин унищожи Русия така както никой друг не можеше да го направи. Близо е деня когато и ти ще почнеш да повтаряш моите думи, но те трябва да дойдат от oфициална Москва за да ти влезнат в главата щото така е устроен русофила

73

АнонимеН

преди 5 години

ВСЕКИ КОЙТО ИЗБИВА РУСНАЦИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА КРИМ, ДОНБАС И ЛУГАСК ЗАСЛУЖАВА МЕДАЛ ПУРПУРНА ЗВЕЗДА ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

72

АнонимеН

преди 5 години

СЛЕД АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ АБСОЛЮТНО ЦЯЛОТО РУСКО НАСЕЛЕНИЕ В КРИМ ЗАСЛУЖАВА СМЪРТНА ПРИСЪДА!

71

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzА другарят Брейвик (изповядващ ксенофобска национал-социалистическа идеология), фен на Ратко Младич и Караджич, какъв беше бе, таварищ?А?