5

Анонимен

преди 5 години

Просто девите прекалено ясно виждат и собствените си слабости и не могат да преодолеят смущението от тях.Това ги спъва.Другите по трудно виждат себе си.Характер...

4

Анонимен

преди 5 години

Много си *** честно. Никой на никого не се подмазва явно съдиш от себе си. И явно ти си подмолната.

3

Няма срамежливи

преди 5 години

Изброените зодии не са срамежливи, а по различен начин са прикрити или подмолни. А девите определено са нахални критикари (въпреки, че са доста ***) и никога не пропускат да го покажат. Раците са дълбоко злобни, но обикновено много добре се прикриват. Меркантилните телци и кози рог, си мислят кого да прекарат и затова не влизат в общение, освен ако не се касае да им влезе в джоба или в устата. А скорпиона преценява кой му е най-удобен да го ужили.

2

Анонимен

преди 5 години

Но ако си човек и те са човеци с теб.За съжеление днес хората са много, но човеците са малко. Водещо верую при рак.

1

Анонимен

преди 5 години

Тези простотии относно рака. Те не са толкова чувствително всъщност. Минава през вас и не им пука. След 10 години пак ще ги помните, но те вас не. Не ги кефи те. Маха ви от живота си.Играете си с тях правите си "гаргара" с тях ще ви сложи на място тук и сега. Това са открити прагматични хора, които ти казват докъде можеш да си сложиш границата спрямо тях. Да спреш! Изобщо няма да ти го спести дали ти ще съжеляваш по отношение на тях е друго нещо. И ще съжеляваш в едно 200%-300%за тях.