115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен15Не са умрели заради Хитлер, а заради тия богаташи които плащат и организират войните, Анонимен15! Но тях никой не ги съди и не ги наказва! За трилиони няма закони - за кокошка - няма прошка!

114

фифи

преди 4 години

До ЩерюНаркомани, обратни, и всякакви престъпници и откачалки са издимявали яко дим през комина на крематориума, Щерю! Но днес ти обясняват, че това не било "хуманно"...

113

коко

преди 4 години

До ЗнаещМоже наистина да е избягал в Южна Америка! Искал е да продължи борбата! Кому е нужен мъртъв "герой"?? Битките се печелят от живите герои!

112

коко

преди 4 години

До Че то иГьобелс също! Йозеф Менгеле също! Адолф Айхман също! В армията на Хитлер са служили над 150 000 евреи! Особено в наказателните роти и концлагерите!

111

Че то и

преди 5 години

Магда Гьобелс е била еврейка!

110

Щерю

преди 5 години

Явно евреите добре плащат за такива очернящи враговете им книги. Чисти лъжи! Обратните са били в концлагерите по времето на Хитлер...

109

Едгар Хувър

преди 5 години

Адолфи ми беше доста интересен като 'обект', но за голямо съжаление не можахме да се запознаем лично...

108

Додо

преди 5 години

Ционистите юдеи треперят, че истината вече трудно може да бъде удържана и хората по целия свят ще научат кой е бил Фюрера и за какво се е борил! Затова заливат с пропаганда от директни лъжи, надявайки се, че шума от тях ще заглуши истината! Но това няма да стане! Народите по света ще разберат кой е бил великия Адолф Хитлер, както и какво са казали за него велики личности като генерал Франко, Махатма Ганди, Джон Ф. Кенеди и Хенри Форд. Бог да го благослови! Обединителя на Майка България!

107

Недейте да лъжете

преди 5 години

Това е фейк новинаЗатова ли всички обратни ги е вкарал в концлагери Сигурни ли сте че ако беше жив щяхте да пишететакива глупости ? ! ?

106

??????

преди 5 години

Не знам дали е бил бисексуален и не ме интересува, но ако сега беше жив много от нещата в тоя свят нямаше да са така!

105

Анонимен

преди 5 години

с други думи гейпарада в сф трябва да се забрани ... виж до какво е довел навремето

104

до 5

преди 5 години

Заглавието на филмът е...?

103

Пет

преди 5 години

Наскоро пак даваха филм за А.Х.документален по герм.тв..най новото беше че...един негов другар от детството му твърдял че като 10 годишни си играли с козите...и Ади искал някой да отвори с тояга и държи отворена муцуната на един Козел и Той да му пи.кае. в устата.обаче козела успял да си я затвори и.. прех.апал на Ади пи.шка.та.и като имал рана и му се възпалил и изкривил и Затова не е имал истински се.кс.живот като възрастен!после този другар бил убит!но го е твърдял до последно!

102

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости

101

поручик Дуб

преди 5 години

Какви са тези глупости за Рудолф Хес, бе!?Невероятен патриот,казвали му "железния Руди",има нормално семейство!Известен е с изказването си "Ако е нужно да жертвам себе си и семейството си за Германия,ще го направя!"

100

Знаещ

преди 5 години

Това е поредната пропаганда за Фюрера, като това, че бил избягал (Ауу, че страхливец) в края на войната за да си спаси задникa в Южна Америка, че имал много лош стомах и пускал газове, и че бил избил 6,000,000 (шест милиоооона) евреи, които мигновено изпепелил! Пропаганда, пропаганда, пропаганда.

99

х

преди 5 години

Усраха му името последните години, ама ония години , никой не е имал смелост да го назове по име.....

98

Анонимен

преди 5 години

Бла, бла, бла, дали не е бил и вампир!

97

Анонимен

преди 5 години

Троцки е бил бисексуален. След като Ленин го зарязава със сифилис, Троцки го лепва на Фрида Кало в Мексико. Ленин и Зиновиев обаче са били лудо влюбени.

96

Анонимен

преди 5 години

Те скоро сигурно и Левски и Ботев ще се опитат да ги изкарат гейове.В нашата история имаме един доказан държавник гей и той донася най-много загуби на България-Фердинанд,дядо му на Симеон