9

Анонимен

преди 5 години

Косоварите така си направиха държавата - с продажба на органи. Включително и на млади българки. Това им беше държавната политика. За това и имаха подкрепата на европейците - защото на тях продаваха. Ако бяха само наркотиците нямаше да си имат държава - всеки може да ти достави наркотик. Но почти никой органи.

8

хиксмен

преди 5 години

Нямам нищо против болните деца ,но защо трябва да умре някой за да живее друг Какво да кажем за търговията с органи , да убием някого защото е необходимо Тая медицина колкото помага толкова и вреди Бърка се в законите на природата ...и естествения отбор Може би затова сме толкова болни

7

Анонимен

преди 5 години

До 1 не живеем в различни светове а в паралелни вселени.Във вселената на политиците всичко е рай купон и друсане катастрофи и бедност няма закони няма всички са безсмъртни и имат пари за БСК-скъпите стоки а България е световна суперсила с най- развитите технологии на планетата а президент ни е Супермен премиер ни е Батман а Жокера е раздавал кебапчета на римляните и така е станал вицепрезидент.В нашата вселена не е точно така.

6

Гадно е...

преди 5 години

До ДО 2 ...да чакаш, да се НАДЯВАШ някой да умре, за да поживуркаш ТИ още някоя и друга годинка. Много е гадно! Но...да не дава Господ, за това си прав.

5

шматка

преди 5 години

Значи правите така.На всеки 21 годишен му се слага една декларация пред него:Отказвам да съм донор и рецепиентСъгласен съм да съм донор и рецепиентПроблема е решен

4

??

преди 5 години

А заглавието ви е абсурдно... Като журналистическите ви умения...

3

ДО 2

преди 5 години

Дано не те стига това което си написал .Става въпрос за СМЪРТ , не за качество на Живот .

2

Възмутен

преди 5 години

Поредната печалба и търговия с органи ... А операциите които правят никак не помагат, хората умират скоро след операциите, тъпчиш се с лекарства, нулево качество на живот...То не е само транспантацията, а и да оцелееш след нея...Християнството винаги е държало за погребение на цялото тяло.Косвено всеки може да се обърне към апостолските слова: Ако някой разори Божия храм, него Бог ще разори; защото Божият храм е свет; а тоя храм сте вие. (1 ***. 3: 17). Това място свидетелства против.

1

Анонимен

преди 5 години

Баце всеки ден открива топлата вода и винаги на бял кон настоява за едно, разпорежда за друго, обещава трето като, че ли вчера е долетЕл от Марс и за пръв път чува за проблемите на хората. Това само показва, че живеем в различни светове.