125

коце

преди 5 години

До Анонимен138 Ако спрат потока от мигранти?Ти в ред ли си бе?Тези,коити са основна причина за този поток-те сега да го спрат?Абе как ви пълнят главите с тези простотии?

124

до инвестор БГ АД

преди 5 години

Стига сте слагали това черно перде, не ви искам не бисквитките и рекламите. Аман от тези грозни и отвращаващи реклами.

123

Анонимен

преди 5 години

Ако спрат потока мигранти към Европа,това ще е добре за населението на Европа,а от корпорациите,европейското население не печели нищо,по-скоро е на загуба.Пет пари не давам,важното е да спрат потока,Италия и южна Европа е задушена от емигранти и не могат да се справят с тях.

122

Доко

преди 5 години

Разбира се ,че военните действия/и обсебване на територия/ не са за самата територия, а за контрол на цените на петрола./справки;Ирак,Кувейт...и две три други...почти незабележими/

121

Анонимен

преди 5 години

Имам аверчета от Либия и един не твърди, да е чул или видял руснаци.

120

Анонимен

преди 5 години

Твърдите, че златните резерви на Кадафи са били толкова големи, а не казвате кой ги открадна. Кой прибра златото на Либия? Очакваме отделна публикация по този въпрос.

119

Анонимен

преди 5 години

някой ми дояде мекиците. Уверена съм, в къщи има руско присъствие...

118

Така е

преди 5 години

Че то руснаците без война не могат.Нормално. Само да не се огледат в България , че лошо ни се пише.

117

Иван

преди 5 години

След пролетта идва лятото. Демек Русия пак ще е напред, а Европа в гъ. След Македонската одисея вчера с по 2 милиона на калпак Русия ще контраатакува в Либия с бежанците и петрола.

116

Анонимен

преди 5 години

в Русия не е като при Горбачов или Елцин искаим са да я видят разпокъсана и слаба подтикват я да води война търсят поводи за война но не им стиска не наят точно какво ги очаква а то не е за предпочитане.

115

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Стига глупости!Либия е конкурент на руснаците в петролния бизнес!Едва ли Русия ще иска и Либия да подържа , за да запази високи цените на петрола!На Либия Русия е нужна ,за да се защити от некоректаната външна намеса. А Русия не печели от това!

114

Анонимен

преди 5 години

След арабска пролет следва руска зима...демек - От трън, та на глог !

113

Анонимен

преди 5 години

Ами тя Русия като отиде в Сирия и.д се разпадна. Сега дано отиде и в Либия за да се спре войната която килъри Клинтън запали там. И заради нея орди малограмотници тръгнаха към Европа

112

Дани

преди 5 години

8===0 Ти не бери грижа твоята жена я задоволявам редовно.

111

Анонимен

преди 5 години

Всеки хвали русия ама никой не иска и да стъпи там а кои успее да избяга не се връща щот е мн. хубаво

110

тангра

преди 5 години

рублата се сривала!!!! в магазина и бензиностанциите цените са си едни и същи .1 евро било 80 рубли голям праз получаваш заплата в рубли не те бърка.Обаче всичко внесено и платено в евро и долари +митото горе долу три пъти по скъпо

109

Анонимен

преди 5 години

Лоши хора само войни правят то затуи русия е толкоз зле нищо случаино няма

108

тангра

преди 5 години

резултат от санкции е спрямо русия: мъка голяма няма турски.гръцки. полски зеленчуци покрай Астрахан щото нямат булгргаз си направиха оранжерии ум да ти зайде как е тръгнало ще внасяме домати краставици от тук.Преди три години Фолксваген направиха завод с гратисен период от пет години след който и последния болт и жица трябва да са произведени в русия.

107

Връл червен комунист

преди 5 години

Россия Великая!!Чудесно е че се възражда... Запада си има свои терористични организации по държавни програми цру, ми6 и т. Н. Атентати, преврати, убийства наркотрафик, търговия с оръжие, създаване на такибаните и по късно ИДИЛ, Гуантанамо.. Списъка е неизчерпаем! Деянията им са възпети дори от Холивуд! Единствения противовес на тази Империя на злото бе Съветската държава а сега Русия.

106

Рита

преди 5 години

В България вече има народноосвободително движение от режима Борисов и евроатлантическите колонизатори на България ограбващи природните ни ресурси- злато, волфрам, оловно-цинкови руди, мед и т.н. България на балканите е най-богата страна на природни изкопаеми. Не напразно американците са тук и имат 4 военни бази. Но скоро ще бъдат изметени! Предателите и продажниците ще бъдат съдени и пратени където им е мястото в затвора