30

Анонимен

преди 5 години

*** Балкански не може да не се разпише; където и да иде. Болгар, болгар!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Локо София ще се изкажат ли по темата?за такива *** няма по-голямо наказание от това да те отлъчат от агитката

28

V

преди 5 години

А що не казват колко субсидия гълта на година софийската ДЪРЖАВНА опера ? С такава култура платена от най-бедния народ в Европа очаквам някой от държавната телевизия утре да отиде и да напише на Айфеловата кула ,,*** за лески,, ( Нищо че Левски е национален герой ;)Ако се дават пари за култура трябва нещо да остава за поколенията ;)

27

Оля се, служителю

преди 5 години

Болшой Театър по покана ли ходи на турнета или си пълнят залите и си плащат разходите? Нашите с каква печалба са от турнето в Япония та да си водят сценичните работници с тях? Май цялата работа е на загуба в името на нещо си. Япония е скъпа страна, командировъчните са около 35 евро, трябва да се види колко точно беше предвидено в закона за тази дестинация. А самолетните билети и хотелите са 100% за сметка на данъкоплатците ни

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимни служителю,Пътя, спането,м храната е ОСИГУРЕНО от държавата в която се състои мероприятието. 35 евро са командировачни на ден само за страни в ЕС, за всички останали са по-вече или по-малко. Екипите се издържат от турнетата, а не от хонорарите на певеца/групата. Сега попитай Кутев за други опорки. Можеш и да пуснеш запитване и до БНолшой театър дали само с по 2 куфара пътуват или взимат и сценичните си работници.

25

Анонимен

преди 5 години

Българина по принцип си е ***.

24

Анонимни служителю,

преди 5 години

Кога за последно си купи самолетен билет до далечна дестинация? Знаеш ли колко струва хотел в Япония или нашенците спят в хола на тези, които са ги поканили на гости? Командировъчните са по 35 евро някъде на ден. И не сравнявай екипите на Мадона, която от печалбата си плаща ако ще и на диетологът и да пътува с нея, с осветителите, които няма никакъв смисъл да пътуват защото на всякъде има тази услуга - озвучаване, осветление и т.н. Носят се костюмите и толкоз, може и някой по-специфичен декор

23

Циник

преди 5 години

Безусловно е простащина ... но чак гавра ... надали тъnaка е искал нарочно да се погаври с жертвите на атомната бомба.Видял е "чистичко бяло поле" и се е издриcкал...това е нещо - като гаргите акащи по Альошата в Пловдив ... няма политически хинтергрунд ( макарче на Альошата курешките му отиват ) Трябва да се обясни на японците, че художника е мозъчен инвалид!

22

Анонимен

преди 5 години

После като Ви питат. : - Извинете вие от коя държава сте? Ще се правите на Италиянци или Французи. Е заради такива "Българи" като 2 мата ***. Мен лично ми е обидно, че заради 2 *** и още хиляди ц и г а н. Не може да кажем, че сме БЪЛГАРИ!

21

Анонимен

преди 5 години

До търсещите конспирации. Държавната опера е по-покана в Японя. Парите които са излезли за тази "екскурзия" според вас, са нито повечен нито по-малко от командировъчните. Осветителите работят в Операта и са специализирали за това, без тях НЕможе. Същото е с всички концерти, независимо от групите )опера, метъл, поп и т.н.) всички си имат екипи. Знам, че не ви изнася на *** ***, но това са фактите. Цъкайте минусчета и треснете по един самогон. До 2 (не само цесекарите, всички драскат в БГ)

20

ПЕНКО

преди 5 години

ЗАЩО НЕ !!! ДНЕС ПРЕЗИДЕНТЪТ НА САЩ НАЛАГА САНКЦИИ "НАЛЯВО И НАДЯСНО" , НО ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТ НА НАРОД ,КОЙТО Е ИЗБИЛ -100 МИЛИОНА КОРЕННИ ЖИТЕЛИ /ИНДИАНЦИ/ И НА НАРОД , КОЙТО Е ХВЪРЛИЛ АТОМНИ БОМБИ НАД СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НЕВИННИ ЦИВИЛНИ ГРАЖДАНИ /ЕДИНСТВЕНО РЕПУБЛИКАНСКАТА ИМ ПАРТИЯ В ЦЯЛ СВЯТ-ТРУМАН / ...ЗАЩО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН -КАКТО "ПЛАЧАТ" БЪЛГАРСКИТЕ ФАШЕТА -ЗА И ДА-??? ЕХ -ХУВЪР -ЕХ -КЕФ !!!

19

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова другото лято може да очаква тълпи от японски туристи. И друго си е да си командирован на държавни разноски в някоя далечна държава.

18

Анонимен

преди 5 години

Според Софийската опера тази атомна бомбардировка сигурно извънземните са я направили.

17

държавно =общо

преди 5 години

Добре де, колко ни струва това турне? Разбирам, че цялата опера се е помъкнала за няколко седмици до там. Нещо изкарали ли са от турнето или само славят името БГ? Ако са им дали зали местните партньори за какво са им осветители от тук? За да си работят рамо до рамо нашите локо герои с местните осветители, пък и преводач са им назначили?

16

Анонимен

преди 5 години

Е, сега, който не е чувал за България вече научи за нея. Това се оказа по добра реклама от тъпите филмчета на Министерството на туризма.

15

какво са правили там

преди 5 години

Тези че са *** е ясно. Въпросът е кой ги е пратил в командировка и защо? За да се разходят из Япония на държавна пара? Защо се пращат двама дебило-връзкари на турне, там осветители няма? Колко струва на човек една такава командировка - самолетни билети, хотели, дневни? Говорим за хиляди лв. Колко струва да се наемат осветители на място и да им се плаща на час? Резнете им бюджета на Операта и да се оправят на пазарен принцип и да видим дали ще пращат *** на разходка до Япония

14

Анонимен

преди 5 години

***, булгааааар !!!

13

Иван Иванов

преди 5 години

Колко *** трябва да си за да направиш тази тъпня?!? Сигурно поне колкото джизъса, дето се изцвъка на Колизеума в Рим!

12

Анонимен

преди 5 години

До 6 АнонименИзвинете но да не сте гей ?

11

Анонимен

преди 5 години

За да направи такова нещо един човек, не просто трябва да е ***, а направо вдлъбнат, на тези юнаци не им е пречил ни акъл, ни образование.