42

Анонимен

преди 5 години

Без ЕС ще стане по-лошо,а не по-добро.Самия ЕС трябва да се реформира,а не да се разпада.

41

Анонимен

преди 5 години

.....особено тези българи които изпълняват държавни поръчки....няма как да не се радват че сме в ЕС

40

турчин

преди 5 години

Политиците ни. Виновни сме си и ние, 30 години ни лъжат че правят реформи и нищо. Сега идват избори и пак ще обещаят и пак ще сме последни в европа.

39

8===o

преди 5 години

До Кой уби БългарияНе че положението е розово ама в момента България произвежда доста (особено в леката промишленост - само погледни иконическа зона 'Тракия'). Розовият домат не е пречил на никой - през 2014-та имаше предложение за сертифициране на сортове (не забраваняване) домати ,но предложението отпадна. Също никой не е забранявал кривите краставици.ЧЕЗ се чудят как да се махнат от България и са готови да се продадат лично на Бойко.и т.н. Проверявай преди да ръсиш глупости.

38

Един турчин

преди 5 години

Когато от "Li_l" искат да влязат на турския пазар,Ердоган им поставя едно единствено условие:"99% от стоката да е турска".Те отказват и си заминават.Ето защо в Турция няма чужди вериги(освен една немска).Ето защо икономиката им е 17-та в света по БВП,и 13-та по покупателна способност.Замислете се,че пазарувайки в "Кауфл_нд" единствените губещи сте вие.Европейският съюз е една велика идея от 1993 г.За съжаление в момента е пропит от лобита,непотизъм и сервилност.

37

Анонимен

преди 5 години

ЛЪЖЕТЕ КАТО ДЪРТИ..................айде да не се повтарям, ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ като кого!!! Но това, че 57% не се интересуват от вота.......даже е малко! Както виждате, почти 2 милиона ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ СТРАНАТА СИ, те за някакъв "вот" ми говорят! ВСЕКИ ВЕЧЕ ГЛЕДА ДА СЕ СПАСЯВА ПОЕДИНИЧНО! НИКОЙ НА НИКОГО НЕ ВЯРВА, а пък за политиците мисля че няма нужда даже за зафащам приказка!

36

Анонимен

преди 5 години

Чудо, няма що.Ядем ***, караме трошки, броим си стотинките.Защо нямаме равни права?Какво търсим там?

35

До малоумника 40

преди 5 години

ЕС е просто една организация ръководена от САЩ, Германия, Франция, Белгия, големите колониални държави които източват останалите, разсипват ги и унищожават населението им. Всички освен изброените са фалирали. България също. Да ти изброявам ли чуждите немски, австрийски, френски, американски фирми които мачкат този народ и източват всички ресурси и богатства на тази страна ? Излишно е, всички ги знаем. Дори и ти продажно, на. упено ***

34

8===о

преди 5 години

До !!!!!!!!!!!!!!!Подозирам ,че си психично болен - много патос много нещо.Зарежи лозунгите и вкарай поне малко факти или наблюдения. С лозунги няма да убедиш интелигентите хора в позицията си.

33

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

Тук трябва да разграничим ЕС и Европа ! ЕС не е Европа. ЕС е една масонска, фашистка, терористична, колониална организация.

32

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ МРАЗЯТ СИЛНО ЕС И НАТО ! ТЕЗИ КОИТО ИМ ХАРЕСВА НЕ СА БЪЛГАРИ А БЪЛГАРОУБИЙЦИ

31

Анонимен

преди 5 години

. В ЕС най-често (46 на сто) на въпроса какво очакват от евродепутатите хората са посочили защитата на човешките права по СВЕТА ??? ??? ???. По подобие на амерфашизма ли?

30

Ха ха ха

преди 5 години

55% харесвали ЕС. 57% не се интересували от евровота. При положение, че тези два въпроса са зададени на едни и същи лица, значи считайте при подобно противоречие колко достоверна е тази анкета.

29

Анонимен

преди 5 години

3 % бизнес, 1% обратни, 1 % депутати и близките им + 15 % от малцинството = 20 % антибългари са за ЕС и НАТО. Всички българи са против.

28

Анонимен

преди 5 години

Много голям е процентът на неудобрение 45%. Много голям! Хората негодуват заради скъпотията, откраднатите евростедства, тъпите порядки и липсата на национална стратегия.

27

Вуйчо

преди 5 години

Ако направите референдум някои ще трябва да си изядат дипломите по социология.

26

Истината

преди 5 години

95 % от българите искат моментално излизане от ЕС и НАТО ! За тях тези организации са терористични.

25

месара

преди 5 години

значи аз съм от останалите 45%,не видях нищо добро! санкции, размахване на пръст, забрани за криви краставици(на което много се смях) , чевермета, банички,загриженост за престъпници и малцинства - но не и за българите, ........ само дето не ни забраниха българския език (поне за сега)!

24

Анонимен

преди 5 години

па добро е Я, -младите отидоха да работят и пращат парички на гладните си родители ."държавата" най-доволна - милиарди евро чиста пара влизат ежегодно, друг се грижи за пенсионерите , а еврофондове се усвояват от правилните хора

23

Анонимен

преди 5 години

Тия 55% от с.и.г.а.н.и.т.е ли са?А дали са разбрали какво ги питат?