39

Анонимен

преди 5 години

такива неща трябва да се показват и разказват.А не разни футболисти и ков.ри да се показват !Щото след 20г ще се чудим - абе кво сбъркахме че тия деца/мъже и жени, вече не мислят за никой освен за себе си ?

38

Анонимен

преди 5 години

Истински герой - тих и скромен човек в ежедневието, но успял да спаси децата!Бог да го прости и да го приеме в Царството небесно!псКураж на близките му!И нека се гордеят с него!

37

Анонимен

преди 5 години

Най-лошото е, че измираме като пилци на работните си места! И когато няма трагедия е истинско чудо! Лека му пръст на човека, дано е отишъл в по-добър от нашия свят!

36

Анонимен

преди 5 години

Когато се събудим от хипнозата на себичността и егото ще чуем гласът на Бог. Бог постоянно ни говори. Сега чрез саможертвата на този обикновен отруден човек. Бог да го прости и възкреси душата му!

35

Анонимен

преди 5 години

Това са истинските герои, но за тях не се пише, а звезди се правят брадъри, убийци като онзи от Русе и т.н.

34

Радинка Кръстева Все

преди 5 години

Всеки който работи с деца носи отговорност за живота и здравето им. Шофьорът на автобуса който ги превозва - също. Ето защо е постъпил така, както трябва. Липсата на придружаващ учител е меко казано недопустимо. Това е отговорност на директора на училището. Добре, че изхода от ситуацията не бе по-лоша. Поклон пред паметта на този смел човек.

33

До 32

преди 5 години

И аз се извинявам, но ти надали ди получавал инфаркт или поне си виждал как някой получава.Болката в гърдите е неописуема и за по-малко от секунда започва да изчезва света около теб. Сигурен съм , че на човека въобще не му е било да мисли дали може да спре или да се блъсне, но все пак е взел някакво решение за да спаси децата от по тежки травми. Нека почива в мир

32

АНОНИМЕН

преди 5 години

Извинявам се но ако след преминатият завой шофьорът е спрял автобусът , а не е продължил може да не се стигне до удар в къщата.А че на него нямаше да има кой да му помогне за този кратък миг е сигурно. Случаите на инфаркти по пътищата не са рядкост за съжаление.Самият аз пътувам в такива автобуси като придружител и знам какво е държането на децата в тях и как шофьорите реагират в такива ситуации. Дори учител ме помоли днес да вляза в остатъка от часа му, защото не се е почувствал добре .

31

Пламен

преди 5 години

Ходил съм веднъж до Слокощица, общ. Невестино. Пада се високопланинско, граничен раьон, и е доста стръмен път дотам. Поклон пред шофьора.

30

р

преди 5 години

До Да бе,Имам какво да кажа и го казах. Разбира се, че ще ми дойде на ума да спася децата. Лошото е, че това те изненадва.

29

Да бе,

преди 5 години

До RuciferСлагат малкото останали нормални хора.

28

рускиня

преди 5 години

До Ruciferсамо спомни оня пенсионер, в Сандански, дето от яд че не може да мине по улицата - сгази дете на тротоара. И още колко такива

27

Да бе,

преди 5 години

До RuciferДали в такъв момент ще ти дойде на ума да спасяваш друг освен себе си?! Айде по-леко с такива изявления! Ако няма какво да кажеш/напишеш, по-добре си трай! Аман от многознайковци!

26

Питър

преди 5 години

Винаги ме боли, когато умират българи, защото ставаме все по-малко. Но за разлика от идиотчетата, които се качват на бързите си коли дрогирани и пияни, за този голям човек изпитвам истинска жал. Пазете здравето си, защото не се знае кога ще ни потрябват истински хора - мъже и жени - за един последен опит да върнем България към нормалността.Бог да прости героя!

25

Rucifer

преди 5 години

Какви ли са хората, които ми слагат минуси,а.

24

Rucifer

преди 5 години

Че кой не би постъпил така? Не омаловажавам постъпката му, но го намирам за напълно естестествено.

23

Анонимен

преди 5 години

Браво на Човека с главно Ч. Ето такива самоотвержени и саможертвени трябва да им се гласува доверие и да управляват държавата. А не за предатели нагаждачи бли..зачи на евро..гейски зад..ници и фал.оси. Лошото е че такива не са много а и никой няма да ги допусне до кокала на мутрите. Поклон и вечна му памет. Бог да го прости.

22

Истински Човек

преди 5 години

Герой! Поклон! Светла му памет!

21

Анонимен

преди 5 години

Много тъжно! Това е достоен човек! Да почива в мир!

20

Анонимен

преди 5 години

Смело и благородно!Нека се опитаме да бъдем като него!Особено сега!Съболезнования на близките и Поклон!