До пича с 3те лева баничка.Разликат пич, няма и 10 стотинки.АМА НЯМА ДА ГИ ДАДЕТЕ !!!"Ба-ба, тез *** луди ли са. Мнооо окъсани, артик, са тея, ако си мислят, че ще дам 1.5 лева за таз баница ... ЯБАААААА два лева за закуска с луканка ...."
От 45Виждам, че половината не са ми харесали коментара. Нищо чудно - България си остава дивашка държава, без вкус :)
Търсенето на качествена храна го няма, иначе щеше за 30 години да се развие нещо си мисля.. БГееца си е скъперник по много крив начин, един такъв схлупен.. и не обича да прави инвестиции, по-скоро ще се занимава да изключва крушките в апартамента една по една, да не се вътри с ток, вместо да търчи за бизнес среща
Кво щях да направя ако бях на тяфно място. 1 щях да зареждам само от най - скъпите и качествени продукти 2 щях да внедря само най - добрите и скъпи технологии за производство 3 щях да продавам на двойни цени, но стоката щеше да е с превъзходен вкус и качество Бгееца трябва да се научи, че ако иска качество и висок стандарт ще си плаща. Ако ли не ще яде евтини ***, които сори кучетата подминават.
Аз предпочитам хубав ръжен хляб, да го намажа с масло (не маргарин, а масло), резенпе сьомгица, сол и копърче.... Мммммм :)
"Е ако баницата е с истинско сирене няма да струва 1.20лв,а 3лв бройката."Ихааааа. 1.80 лева за 20 грама сирене е ли бе? 90 лева на килограм? Това ще да е пармезан, лично правен от Гордън Рамзи...
Ами ние си живеем в държава менте. То остана ли нещо истинско? Добре, че няма статия от какво се правят кремвирши и сатленки или по-скоро какво може да намерите вътре. Последно беше някакъв чорапогащник ли?
До 3 лева банички. Ще се оскъпят с по 40 стотинки. Освен ако не са били по 2.60 преди това, няма да станат по 3 лева.
До Анонимен 21За 10лв. се прави цяла тава баница с най-качествените възможни съставки. Ама *** го мързи. Предпочита да си купи ***. МанталитетПраво в десетката!А, ще правя млечна или руска салата.В магазина има!Думи на лелка в предпенсионна възраст.
До Деси 26Ние ходим в Гърция през две седмици и си пазаруваме от там.Малко по-скъпо е, но всичко е качествено.Докато беше по-евтино сега стана малко по-скъпо ама качествено.Скоро ще се разбере, че е много по-скъпо.Ял съм им и филетата и шунките и кашкавала на гърците.Не са нищо особено.
Палмовото масло е растително масло, което се добива от плодовете на Маслената палма, не губи хранителнителните си съставки при висока температура, то е хубаво и евтино растително масло - което е заклеймено от скъпата конкуренция като вредно, заради доброто качество и евтина цена. Добивът на палмово масло е основното препитание на местните хора от Малайзия и Индонезия.Само невежите смятат палмовото масло за вредно. Истината е, че не е вредно. Слънчогледовото рафинирано масло е 50 пъти по-вредно
Сега ли открихте топлата вода. Ако сложат истинско сирене вместо суроватка и извара знаетели колко ще струва една баничка. Ще ви кажа няма да ви мъча. Цената ще е поне 3 левчета. Как ви се струва ще си купите ли. Аз специално такива отпадъци не купувам от както ни докараха сЛободата. По времето на Тато имаше истински закуски. Сега блъскат палмово масло и се чудите защо умирате на по 50 години. Ами чудете се и продължавайте да хапвате пици банички и по бързо ще се преселите.
Аз закусвам по три протеинови блокчета за 12лв. и се чувствам перфектно на обяд ходиме в едно ресторантче а вечерям вкъщи защото не съм прахосник и знам че парите ги изкарвам с голям труд и пот
До АнонименКонсерванти може и да няма, но слагат други Е-та - набухватели, подобрители, овкусители, оцветители, вредни мазнини също, че олиото им е скъпо.
В пекарните поне не слагат консервиращи добавки, като в пакетираните тестени изделия, които са пълни с химикали. Има баничарници, в които се правят много вкусни закуски с домашен вкус. Дори и с извара, току що изпечената баничка е вкусна. Много по-добре такава баничка от пакетиран кроасан например, в който има поне 10-ина Е-та!
Драги ми смехурко, в момента съм в Канада командировка. Миналата седмица бях в Австралия- IT проекти. Аз закусвам в хотела, но гледам местните хора какво правят. Носят си храна от вкъщи. Пекарни?! Не. Те са за уикендите или за по-свободни хора. В офиса закусват я сандвич, плод, я- мюсли с мляко и мед, което си правят на място или го носят от вкъщи. Никой не се реди по никакви пекарни. Пътувам по цял свят и ти го казвам това. Хранителните навици на българина са кръгла нула. Както и ценностите му.
..... Ако искате някаква що - годе по качествена храна ... Живейте на село ... в сравнително по - чист планински район ... и си яжте само - СОБСТВЕНА ПРОДУКЦИЯ !!! ... Всичко друго е лъжа и измама ... Похапвате ЗДРАВА ХИМИЯ и ГМО почти навсякъде ..... И после НЕ се чудете на изключително високия СКОК на ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ сред Българите в последните 20 години ... ВСЯКА КРУШКА - СИ ИМА "ОПАШКА" !!! ..... Особено - ОНКОЛОГИЧНИТЕ !!! ... ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ ОТ ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ ТУК !!!!! ...
Банички, пици, шопска салата – с имитация на сирене