13

Анонимен

преди 5 години

То от сега нататък щге следват крах след крах.Това е бъдещето.

12

K6

преди 5 години

UK след Brexit -> създава най голямата оф-шорна зона, намаля данъците, сключва споразумение с USA и всички нейни колонии плюс Африканския континент, създава мултимиларден фонд за иновации и привлича мозъци от цял свят, без ограничение

11

V

преди 5 години

На тоз свят има две движещи сили .Едната е парите .Ако проследите парите ще разберете защо има кризи ;) Потоците минават през три обекта ,които манипулират системата. ЕС ,държавния апарат и банките ;) Ади стига съм подсказвал :)

10

+

преди 5 години

Нещо лирата не реагира ,че не се получава да се разберат.... ! ЗАЩО ли ?

9

Анонимен

преди 5 години

как да изтърват сега 13 милиарда евро вноска на UK във фалшивия си съюз? хахаааааа ужас ги тресе

8

Анонимен

преди 5 години

ЕС е обречен на гибел.

7

Анонимен

преди 5 години

Англичаните са номер 1- уж преговарят Брекзит и по дефиниция за целта трябва да страдат и там уж ги натискат27 те щото нали напускат, а то всъщност те са лидери на Европа и постигат консенсус срещу руснаците и прочие заплахи и ръководят външната политика! Италианката дето се занимава с външните работи, милата, се чуди на кой свят е и като леля Меркел се опитва да запази някой северен поток или руска поръчка..., че руските фенове са бая. И накрая за да се облекчат може нас да нарочат за троянск

6

V

преди 5 години

Офф тва го предвидих още преди две години . Що са занимават с глупости ?Дай ми едни 60 милиарда да та пуснем на нашия оглозган ,,пазар,, Много ясно че не става ;)

5

Анонимен

преди 5 години

ЕС се готви за крах на преговорите за Brexit, надява се на чудо...??????? Ние ракия немаме, а тя хляб купила.

4

Анонимен

преди 5 години

27-те премиери и президенти ще чуят от Тереза Мей нейната оценка за преговорите, след което трябва да решат дали има достатъчен напредък, който да позволи споразумението за условията на раздялата да бъде изпратено за ратификация на Европейския и британския парламент. Ако това стане, те ще се съберат пак през ноември, за да я довършат и БЛАГОСЛОВИЯТ. ???

3

Чичо

преди 5 години

Крайно време е ЕС да се разпадне. А при нас конкретно - и да се върне комунизма!

2

Анонимен

преди 5 години

Пакоафроарабобританци няма да могат да пътуват из Европа, чудо голямо. Френския зооетнос е къде по-голям, но те все революционери го раздават. Скоро трябва да има ограничения за колониалните и придобити полуфабрикати,че Европа стана егати гетото.

1

Ставрю

преди 5 години

Еврооеиската пирамида един ден ще се разпадне.