18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Багдади =Шимон Елиът - МОСАД

17

Анонимен

преди 5 години

В началото разправя как салафизмът подклажда тероризма, а в края как били важен партньор в борбата срещу тероризма!!!...или пък не им казвали истината...това да не са двама първолаци, които си играят на "Не се сърди човече"...в геополитиката такова нещо като "истина" не съществува!!!

16

Анонимен

преди 5 години

"Помня че Обама се изцепи, че подкрепя военната операция на Саудитска Арабия в Йемен."Така е правилно, все пак е нобелов лауреат за мир. Хи-хи през сълзи.

15

Анонимен

преди 5 години

"Изглежда слабо вероятно сегашната администрация на САЩ да вземе решителни мерки,"А предишните администрации какви "мерки" взеха? Помня че Обама се изцепи, че подкрепя военната операция на Саудитска Арабия в Йемен.

14

Анонимен

преди 5 години

Ще спрат вноса на месо от камили ли?Тоя как демократично изчезна, не като шекспировата постановка "Скрипал воскресе". Който не вярва не е никакъв демократ.

13

Анонимен

преди 5 години

Същото прави и Русия тя тества по целия свят включително и по живи мишени оръжия за контрол на климата от типа на американската HAARP помните ли пожарите в Калифорния Португалия Испания Гърция и западен Сибир това беше руското климатично оръжие както виждате добре работи нали.Също така тестват и подобрения проект Алмаз лазерно оръдие базирано на геостационарен сателит и унищожаващо наземни мишени то може да ги прихваща толкова бързо че да унищожи пет вражески ядрени ракети във въздуха.

12

Анонимен

преди 5 години

Тестват какво ли не в Йемен и не е самл там също в Оман Грузия и Еритрея биологично и химическо оръжие, новите системи нюк тоест атомни бомби с малък заряд без радиация неутронни бомби и ултразвукови оръдия също така инфразвук и електромагнитни разположени на самолетоносачи оръдия.Естествено не всичко накуп и по едно време има си график на тестовете ако го знаеш че знаеш и къде да снимаш ако не ще отидеш на изумително неприятна екскурзия в пустинята.

11

Анонимен

преди 5 години

До 9 найстина ли искаш да знаеш защо в медиите няма нищо за Йемен въпреки че това ще ти сложи мишена на гърба, аз отдавна си имам но по определени причини не ми пука.Световната изм.ет на която дори не и знаете истинското име отдавна унищожи всичко което аз и рода ми харесвахме.Йемен половината е тестов полигон за експерименти с хора и то не на саудитците а лично на Тръмп там тестват върху живи мишени новите си оръжия.А оръжейната сделка беше за да се прави Саудитска Арабия че не вижда.

10

Анонимен

преди 5 години

"Заради Кашоги: САЩ да потърсят отговорност на саудитците"Сериозно, само заради него? Преди това нямаше нищо притеснително в средновековното поведение на Саудитска Арабия ли?

9

Щерю

преди 5 години

Целия този политически театър сега е за пред света заради Русия - колко са принципни САЩ, иначе трябва да наложат санкции и на Саудитска Арабия...

8

да бе

преди 5 години

Америкосите пак в неведение, не знаели какво се случва в Йемен, верваме ви. Ама нали парите не миришат, пък и кой ще ръси милиарди за американско оръжие, а къде ще го ползват саудите изобщо не ги интересува, важното е да плащат.

7

фактите са

преди 5 години

Щом за геноцида в Йемен , САЩ си затварят очите , ще си ги затворят и тук . Някакви си хора били убивани , това не засяга икономическите и геополитическите им интереси . НИто санкции ще има , ни нищо

6

бай ганю

преди 5 години

не може да се държи америка отговорна за това къде и върху кого си пускат саудитците бомбите,ако не са made in америка ще са сделано в расия от къде идва оръжието не е важно а кой как борави с него и за какво го използва,дали 4алмите ще си купят оръжие от китай или Бангладеш предназнаението му пак ще е същото,не е много ясно защо в медиите няма много информация какво се слу4ва в йемен

5

Дани

преди 5 години

Давайте санкциите. На Русия само по слухове налагат санкции, хайде сега и на съюзниците.

4

Анонимен

преди 5 години

Явно американците показват червен картон на новото принцче. Дядото трябва да живне и да го детронира набързо.Ако не са американците, кралската фамилия ще падне за един месец. Ако Кралството не беше страната с най-големи залежи на петрол, щяха още да са в палатките. Те са най-големият износител на тероризъм в света и основен донор за мизериите, които САЩ прави по целия свят.

3

Анонимен

преди 5 години

Отдавна още преди няколко години по ТРТ (турската държавна телевизия) казаха , че Багдади - лидерът на ИДИЛ е крипто-евреин.

2

Анонимен

преди 5 години

До 3Отношенията СА-Турция са влошени отдавна. Според Турция Саудитска Арабия е проводник на империализма, ционизма и по специално на интересите на Израел в Близкия Изток. Според турците кралското семейство не представлява арабите а е крипто-еврейско семейство.

1

Анонимен

преди 5 години

Ще ги накарат да купят още оръжие от САЩ. Няма да им се размине.