39

Берлин

преди 5 години

Бг няма как да се управи с такова мислене като 8 номер. Те му казват че е беден и яде най некачествената и скъпа храна.Той вика ваще домати са гунени.Гумена ти е главата брат!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Една четвърт??????Абе, то само като вземеш пенсионерите в Бг и половината население ще се окаже под чертата на бедноста!А, сега към тях прибавете и тази "една четвърт" и ще се окаже, че почти три четвърти живеят в бедност и нищета!Ама, това не го казвайте на бат Бойко, че ще нараните крайно чувствителната му натура - ще го хване разстройството!!!!

37

Василев

преди 5 години

Защо, по време на соца да не би да сте били на предпоследно място???Ами пак си бяхте бедняци, но с голямо самочувствие!!!Агент Гаред Стоун!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Като не стачкувате, стойте си с африкански заплати.

35

Му 34

преди 5 години

Това не е вярно. Българите сме богати защото от 20 години еврото не е мръднало и си е все лев и 95 ст.

34

Анонимен

преди 5 години

Това Новина ли е ,или е ....Старина ?:)

33

любо

преди 5 години

Е и ?????

32

Василев

преди 5 години

Казах ви да работите качествено селяни прости!!!който работи качествено, никога няма да бъде беден и да живее на ръба!!!Защото ще знае цената на труда, и ще знае да си продава труда подобаващо, и никога няма да допусне някой селски работодател , да се гаври с труда му!!!Добър вече селяни прости!!!Агент Фил Макбрайд!ЦРУ!!!

31

Пълни глупости

преди 5 години

1.8 млн българи взимат около 6500лв. на година !!! разделете го на 12 и ще разберете как се живее с 560лв. на месец!!

30

Анонимен

преди 5 години

През .. какво смята Европата.Осигурих си дървета за зимата. Заложих виното, сварих ракията, прасенцата на коледа, трушийката идната седмица. Лютеницата, камбите, всичко е натурално. Сина помага ама и неговото семейство, ще яде истинска храна.И европейци съм посрещал. Ядат и пият като за световно и зер гут, та зер гут.А като ги питам каво правят техните родители в градините си, цветя садяли. Ами да си ядат фловерите.Не ща им богатството. Кой им го дал, той им го и взема.

29

Анонимен

преди 5 години

Аааааа това не е вярно!!Лъжат ни! Бойко каза че всичко цъвти в България, народа е щастлив и доволен и затова го избираме редовно! Не е виновен ЕС, виновни сме си ние че избираме разбойници да ни управляват!А те грабят от всякъде: от Европа, от болницата. от пътища, от образование, от пенсии и т н. А ние търпим и избираме!

28

Андрешко

преди 5 години

И за да изкарам мизерният си доход, се налага да работя по 10 часа 6 дни седмично на клетите работотдатели, горките. И хвала им, че ми дават заплата, защото реално требва аз да им плащам, че са ми дали работа.Ахерим, машалах ефенди!ЗАКРИВАЙ!

27

Анонимен

преди 5 години

Скоро обиколих Румъния, Украйна ( Одеса), Приднестровието, Кишинев. С никой не може да се сравнявате само някое друго украинско село може би, навсякъде има ред и хората не са злобни като в България.

26

бай х

преди 5 години

Eвропа сметна: ¼ от българите с доходи под линията на бедност..... а нашите политици сметнаха че трябва да внасят работници , а не да вдигат заплатите ....

25

Анонимен

преди 5 години

Цвъки , с парите на данъкоплатците ли събираш 22 % за Собственика на ГЕРБ ???!!!

24

Шнорхел

преди 5 години

Европа хубаво смята ама да вземе и да сметне колко крадът срещу жълтите павета...

23

V

преди 5 години

А защо Хърватска която е десет години след нас в ЕС е преди нас във всички класации? И кои управляваха въпросните десет години за да ги сменим?А ако утре Македония и Албания влязат в ЕС и те ли ще са преди нас във всички класации и пак ли няма да има виновни? А като има такава голяма безработица в Гърция и Италия ,а бг доходите летят към небето като Гагарин къде са гръцките гастарбайтери в България ???Нали тука парите в айти сектора се берат от дърветата както в Гърция портокалите ???

22

Василев

преди 5 години

Най-бедните души са и най-бедни и най-големите мизерници!!!Доказано е , че селяните прости са с най-бедни души!!!Агент Дейвид Джеймс!

21

Анонимен

преди 5 години

Но пък за сметка на това цените са ни най-високи в ЕС.Това е територия, а не държава, и опитите ви да ни убедите в противното са жалки и нелепи.ЗАКРИВАЙ!

20

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ????? ТОВА ЛИ Е ЕС ???????