19

;-)

преди 5 години

Това му е проблемът на социализЪма, че изисква хората да са равни. Понеже обаче не може всички да са хем равни, хем богати, по-лесно им е да ни направят прошляци. Така и направиха.

18

;-)

преди 5 години

А какво лошо виждат завистливите родители в това, децата им да искат да успеят в живота като таткото с ферарито?Не може да има само работници. Трябват и началници.

17

;-)

преди 5 години

Човекът кара детето си на училище с КОЛА. Такава кола има, с такава кола го кара. Това, че останалите родители му завиждат, не значи, че трябва да си сменя возилото. По-скоро трябва да смени училището, защото детето му ще страда от хорската завист.

16

шматка

преди 5 години

Алооо по долните(имам предвид писалите под мен).На това се казва гражданско общество с позиция.Представете си това да се случи у нас.хаНе се чудете за хала ни

15

Бай Иван

преди 5 години

Богатите трябва да бъдат мразен!

14

Ъглошлайф

преди 5 години

А не им ли идва на ума, че човекът може да няма достатъчно пари,за да си позволи още една кола. И това само защото на другите не им харесва Ферари.

13

Handel

преди 5 години

Значи не го бойкотора "училището", а няколко завистливи учители.

12

лъжат

преди 5 години

В Китай се карат велосипеди, а не коли. На този са му дали Ферарито да покажат,че в чайна-социализма са добре, за да ни заблудят. Истинският китаец е колоездач и вози децата на рамката на колелото, преди да отиде в завода да сглобява части за Ферарита или други МПСта за 2долара дневно. Ако не е така, то колата може да е реплика.

11

Анонимен

преди 5 години

Вярно е ,нахални,първосигнални,нагли и без грам чувство за такт. Обаче са наясно и им е комплекс и гледат,който може да си го позволи да си образоват децата в по-добри училища. Те и затова си дават парите по девалвирали европейски и американски марки,часовници,чанти, коли. Лошото е, че правителството им изкупува предприятия и инфраструктура в Европа и създава обрачи от фирми и хора,така че няма как да се интегрират,те са троянски коне. Всички китайски магазини работят заедно.

10

И аз

преди 5 години

От поне десетина години имам планове за едни три седмици в Китай, но откакто плъзнаха по света желанието ми замря. От 5-6 години са като скакалци, шумни, невъзпитани, явно новата средна класа има достатъчно пари за да пътува по света, но не и възпитание. Работата ми налага да пътувам и да общувам с много хора - китайците от Хонконг или Сингапур се обиждат от тия на континента и самите те ги мислят презрително за "животни" Те ако не си ги познават, кой ...

9

Анонимен

преди 5 години

Това са китайците. От години живея в град със значително китайско малцинство и мога призная, че всеки ден все по-малко ги смятам за човешки същества. Пoдли, зaвистливи, нeвъзпитани, а и не желаят да се променят.

8

Щерю

преди 5 години

После да няма татко с шамари...

7

Анонимен

преди 5 години

Просто комплекси нищо друго.А и това е възможно най-безмисленият автомобил за да си кара човек детето на училище.

6

Скитник

преди 5 години

Комунизма и развития социализъм , донесоха много ферарита в България ,Русия и Китай!

5

Анонимен

преди 5 години

Като няма пред кого да се покаже,защо му е всъщност Ферари. Китайците добре са го подредили. Комплексите на много хора са на показ в коли, часовници,телефони ,обувки,каквото искате. И ние имахме един татко с жълто ламборджини, пълен с комплекси милия. На 50 години да форсираш пред деца на 10години е за диагноза,не за възхвали, поне не и в нормалните страни.

4

Циник

преди 5 години

Този другар ... този истински социалист - малко е изостанал.У нас другарите Бенчо Бенчев , Вътко Арабаджиев, Г.Гергов ... се мятат на Ролс Ройс и държат "служебни" Майбах и Астън Мартин!

3

яко

преди 5 години

Сигурно плаща по-малко данък, отколкото средния родител в същото училище. Ееее, построиха си и китайците комунизъм, ама не съвсем!

2

Анонимен

преди 5 години

Изводът е, че човек трябва да си купи училище, за да кара детето си до там с ферари.

1

Кирил

преди 5 години

По принцип не виждам проблем в това, човек да има Ферари. От друга страна, може би в някаква степен са прави, че тази показност не помага много във възпитанието на учениците. Особено в тази възраст.