14

Анонимен

преди 5 години

Само трябва да се добави някаква щампа която да не се маха, да се знае че "адидаса" не е е оригинален, колкото като ги дадат на домовете за сирац/бездомни и тн. да не могат да им ги крадат и препродават.3000 чифта маратонки, по средно 30лв най евтините 90 000, за държавата не са "бол пари" но за SOS детски селища пък може да е "зарята на нова година".Отделно че това е плат, не се рециклира... не е като стъклен амбалаж да го метнеш в контейнера.

13

ТЪПАЦИ

преди 5 години

МОЖЕХА ДА ГИ ДАДАТ НА БЕДНИ СЕМЕЙСТВА--ИДИОТСКА ДЪРЖАВА.

12

Анонимен

преди 5 години

Пазят интересите на регистрирани офшорно международни корпорации не плащащи никому данъци. Да бяха дали обувките на бедни хора.

11

Анонимен

преди 5 години

Пиар акция. Колко още минават и се продават в магазините. Купих си "маркови" дънки от Италия, но внос от Турция. откъде мислите са спортните обувки с големи намаления в интернет.

10

к

преди 5 години

Браво !Герой !опазихте печалбите на еврейските монополи и осигурихте на сънародниците си гарантирано високи ценни !

9

Анонимен

преди 5 години

Евала понеже в БГ няма дечица от бедни семейства дето ходят скъсани на училище и тия обувки няма на кий да се дарят режете браво

8

Анонимен

преди 5 години

Сега родата на някой митнически шеф ще отвори магазин за маркови нещица...

7

Анонимен

преди 5 години

Те кравата Пенка щяха да убият по нареждане на Брюксел, че имитации на известни марки няма да унищожат! България е най -сервилната и подмазваческа страна на ЕС.

6

Болшевик

преди 5 години

Защо не ги раздадохте на бездомните и просяците бе,пушлами? Половината български народ е под прага на бедността ,но виж,митничарите режат читава стока!!!! Господ да ги убие !

5

Анонимен

преди 5 години

Хората ходят голи и боси, а те унищожават...

4

.

преди 5 години

ходя почти всяка седмица в Истанбул, там маркова (истинска) стока няма!! човека може и да не е знаел, че са фалшиви..

3

бай ганю

преди 5 години

друго освен ментета през капитан андреево минава ли?интересно колко от унищожителите са си взели по нещо,моеше да ги изпратим като помощ на бедни африкански страни

2

АнонимеН

преди 5 години

ДОРИ ДА СЕ ДАРИ СТОКАТА НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ И ТАМ ЩЕ Я ОТКРАДНАТ И ПРЕПРОДАДАТ !!МИЛИАРДИ ДАРЕНИ ЗА БЕДСТВИЕТО В ХАИТИ НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ А ОТ ТАМ 4 КОЛИБКИ НАПРАВИХА ЗА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ :D

1

Лудите на стадиона

преди 5 години

Пълва простотия! по заповед на олигарсите от Запад, се унищожава напълно годна стока. При това, произведена от китайските другари, евтино и качествено.Раздайте ги на сиромасите, що за глупост!