74

софиянец

преди 5 години

До до софиянец-аКореняк софиянец съм бе амуджа.Какво да ти кажа?Но и от най малкото село да бях-толкова си плосък, и си ми ясен че си торл,че пак щях да те разоблича.Освен това-никакво значение кой къде е роден.Има простотия в София,има и много будни и интелигентни хора в Цяла България.Няма значение къде си роден а как мислиш и колко си образован.явно ти си някакъв комплексар щом мислиш че софиянци са по-умни по рождение.Половин София са приоданци.Има и много свестни хора от тях.

73

софиянец

преди 5 години

До SteltНикъде,ама никъде не се споменава че амуджата е гръмнат в гръб.Официалното раследване е доказало че изстрела е проведен неволно и по време на нападението над граничара,при борбата.Можело е да бъде нащо момче.Айде стига тролил и подвеждал хората,невидимия.

72

Stelt

преди 5 години

До софианец:Турчина е застрелян в гръб-факт. Ти сам си отговори, че в случая, не е било нужно да се стреля и да се убива човека. Нашият граничар не е действал адекватно в случая, турците добре го знаят си търсят правата. Точно този период се бяха случили и други не толкова сериозни инциденти с граничари и беше констатирано, че граничари те ни не са достатъчно подготвени да си изпълняват задълженията. ...

71

софиянец

преди 5 години

До Steltхайде бе турлачепак се изходи тук неподготвенКак сега па разбра че турския суджук дето дошъл да крадне бил стрелян в гръб.Видя ли ръцете на момчето охлузени от борба с пехливанина крадец?Как оня ще се бори с гръб. да не са правили турска любов та турчето да е с гръб:)Айде това да го имаш за домашна работа.Ако не се справиш-питай за джокер ония дето ти плащат за турска агитация.Чаткаш ли?

70

Ив

преди 5 години

Само вижте по юттуб реакцията на американския полицай и после коментирайте демокрацията и правата на човека

69

Граничар

преди 5 години

Е то остана и да го предадат!

68

до софиянец-а

преди 5 години

абе софиянец , така и не каза от кое село си изпълзял ?И май от няколко часа висиш тук и ръсиш глу-пост-ите си .Явно си някой пенсионер , нямаш какво да правиш по цял ден и висиш с мръсен потник и анцунг пред компютъра. И си изживяваш комплексите с някакъв мало-умен расизъм .Както писах , природата е могъща и почиства тези със сбъркана генетика като твоята.

67

1+1

преди 5 години

До 1Защо пишеш, като 1? За да манипулираш хората ли?

66

Анонимен

преди 5 години

Ми да питаме какво мислят за вас арменци,сириици,египтяни,иранци,гърци,сърби,румънци,унгарци,словенци инас БЪЛГАРИТЕ..Ти по-добре питай сърби, македонци, румънци, гърци, руснаци, германци, поляци, французи, англичани и всички имали контакт с племето какво мислят за българите...

65

1

преди 5 години

бг ченгета убийци, турците не са искали да плащат

64

Анонимен

преди 5 години

Забавляваха ме с *** си научни претенции родени в *** им турски чутури..Те си правят та шак с теб клоуне...

63

Stelt

преди 5 години

...Нещо забравено с годините по случая е ,че рибарят е застрелян в гръб.

62

софиянец

преди 5 години

къде се скриха турските драскачи ***?Забавляваха ме с *** си научни претенции родени в *** им турски чутури.Наистина се гъбаркам и забавлявам с тях.Колко са велики,колко са нещастни и онеправдани от всички други.А очите им все в чуждото забодени.Алчни и нагли.

61

софиянец

преди 5 години

Отдаван ми се върти в главата че би било справедливо мера според мера-например всички джамии по християнските земи да се редуцират до височина един турчин на кон.Ами да има справедливост.всички джамии да се вкопаят в земята и най-високата им част да е около 3 метра.Нали ?Реципрочност.Да видим великите турци какъв во-й ще нададат.И да им кажем-ми то е по вашите закони и правила.това е турчина,исляма.Толкова нагли че нарушили границата ни-нападнали граничарите-изяли дървото и сега пищят

60

Анонимен

преди 5 години

"През 2014 година Европейският съд в Страсбург се произнесе в полза на България по дело, заведено от роднините на загиналия Ялчин Ерджан."===Е, в случая ставаме свидетели на чисто заяждане от страна на Турция. На Турция всеки й е виновен, дори и след доказване на противното. Няма значение какви са фактите, важно е какво смята Турция. Султан Ердоган е най-яркият пример за това.

59

славянин

преди 5 години

Потурите и фесовете са единствените, но решаващи анадолски изобретения дали ''мощен'' принос на човешката цивилизация, ако не бяха тези ''велики'' творeния на анадолския ''гений'' днес човечеството щеше да е безнадеждно зациклило в средновековен мрак!

58

славянин

преди 5 години

Турците и въобще мюслимите уж са толкова ''богоизбрани'' и ''превъзходни'' пък ползват всички цивилизационни творения на ***, направо да им се чудиш на правоверните принципи! Въобще турко-мюмюните се ''световно известни'' и световно ''признати'' в ''приноса'' си към еволюцията на човешката цивилизация във всяко отношение - културно, научно, техническо и прочее! Нали така, турко-мюмюни!?

57

софиянец

преди 5 години

До точка по въпросаА защо мнението на всички съседи на Турчина си мислят че той е проклетник и коляч?Масови кланета на беззащитни друговерци и народи в империята им.И то в мирно време.Ми да питаме какво мислят за вас арменци,сириици,египтяни,иранци,гърци,сърби,румънци,унгарци,словенци инас БЪЛГАРИТЕ.Ама истинските българи.Попитай ни защо ви мразим -и за какво?

56

1

преди 5 години

До точка по въпросаЗа какъв турчин говориш? Кога е обособена Турция, като държава и от, какви националности? Какъв по произход е Ердоган?И ако обичаш, не бъркай Османската империя с Турция!

55

до 58 от славянин

преди 5 години

Турчинът си е един плосък тарикат и лицемер, уж превъзходен правоверен великоосманец пък ходи да бачка по гяурските земи, а без гяурските технически и прочее творения още щеше да живее в землянки и да язди камилите! Стойте си в анадола и не тровете живота на европейците с противното си присъствие!