39

Анонимен

преди 5 години

Какъвто ни е министър председателя, такива са ни управляващите, такива са ни предаванията, такива са ни и виповете не стават за нищо. Управлението на една държава е отражение на всичко останало.

38

Срам и позор

преди 5 години

Как може тоя *** да е Мистър България?! Това е позор за държавата.

37

Ветрувианския човек

преди 5 години

Тръгнах да чета статията , ама или предаването е страшно тъпо или автора на писанието е толуб.Искате ли да ви изготвя списък с над 1000 др. неща, които можете да правите по същото време, в което гледате предаването? И всички те ще са много по-смислени.

36

Анонимен

преди 5 години

Е, то е ясно, че след Кулагин, Ричард е на пангара за гонене. На мен обаче ще ми бъде интересен един анализ на някой друг съквартирант - например така наречения Папи Ханс или Наско Карадайъ, защото не виждам те с какво превъзхождат Ричард. А и не само те - жените като Мира, Божана или щерката на Караджов с какви качества се отличават от една нормална жена с професия и нормален живот? Аз съм доволен от присъствието на Кулагин, защото макар да се изложи накрая, той извади на показ целия фалшимент.

35

Анонимен

преди 5 години

Кво е това "мачо" мъжка мачка ли?

34

Анонимен

преди 5 години

Ааа всичко ще му се нареди на ричи,те са 80%.

33

Анонимен

преди 5 години

Ричард така разбира живота, така го живее. Дали ще успее или ще се провали, е негова работа. Последствията са за него. Оставете човека да си върви по пътя и да си преследва мечтите!Не разбирам, откъде произтича негативизмът на автора на тези писания?! Направил характеристика на литературен герой като ученик в 7. клас.

32

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката с ужасната физиономия, голото - това ли е нещото с балканското традиционно име "Ричард"?Божке, каквото предаването, такива му и фаворитите!Дъно и 10 км под него!

31

Дреме ми на Ку

преди 5 години

И какво ни интересува, нас, нормалните хора, някакъв булгаристански, стероиден полуидиoт, от някакво планинско село, наречен Ричард(!?)?

30

Анонимен

преди 5 години

По-нескопосана реклама на миз.ерното предаване с един от най-неприятните му персонажи е трудно да се направи. Явно сте се постарали добре.

29

Хаха

преди 5 години

Ричард бил мачо , хаххах. Мачо може да е човек като Ричард, ама Брансън примерно.Който е изградил милиардна империя и може да си позволи да живее като бохем. Мачо не означава да си с плочки и голям бицепс

28

Анонимен

преди 5 години

ричард е МЕКИЯТ ужас на леките жени от Рудозем!

27

bnnh

преди 5 години

Е тоя пък Ричард какъв мачо може да е? Вие мачо виждали ли сте? За всеки малко по издул мускулчета употребявате израза мачо. Останалите му качества не искам да коментирам,но не бих казал,че ми е направил някакво кой знае,какво впечатление с умствени възможности. Втрещен съм от разбиранията му относно мястото на жените в дома. Доколкото го разбрах според неговите разбирания жената трябва по цял ден да стои в къщи и до печката. Все едно сме в 13-ти век.Явно в Мадан са доста изостанали еволюционно.

26

Горан

преди 5 години

Не разбирам, що налагате цензура, като ми изтрихте последното мнение! Значи, да се излъчва такова шоу в национален ефир, и да се тиражират безумните изцепки на участниците в него е приемливо, а аз да не мога да кажа за Ричард собственото си мнение!? Е, откъде-накъде!?

25

Анонимен

преди 5 години

Един цял роман за един пр0ст с3лтак, първо поокление с обувки, плетено елече с една щайга консерви НА София. Тоя е муха ежедневка и скоро ще потъне в блатото за забравата.

24

Anonimen

преди 5 години

Дреме ми за това "ШОУ". И без това нито го гледам, нито познавам някой от така наречените "ВИП" освен Ваня Костова разбира се.

23

Анонимен

преди 5 години

Google : Собственикът на Pulse Паскал е близък с Мистър София 2018 Според журналисти от светските среди именно Паскал Дойчев може да е дал платил титлата на Ричард Величков.

22

СелянинЪ

преди 5 години

До СофиянецЪАве Кулагин, кога успя да се включиш в темата ВЕ?

21

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Без Колагин от довечера започвам да гледам "Фермата".Селянинът Петко и комплексираната бабичка Ваня не са ми интересни.

20

Предложение

преди 5 години

Предлагам в новия сезон да има ВИП-ове както следва: маникюристка, коафьор, лайф коуЧ, фъншуй консултант, астролог, нумеролог, лайнолог, гадателка и няколко телевизионни водещи от телевизия Скат. Половете на участниците да са европейско-толерантни, т.е.- неизвестни до преценка на зрителя. Обещавам да пускам есемеси, ама другият път!