99

Дедо Ташунко

преди 5 години

Рядко просто момче, но идеал за днешната младеж.. Виждам го с дебел търбух и тлъст зад.ник, щом спре с тренировките. Че го и избраха за мистър София. И кол за ограда не става от него!

98

Ами

преди 5 години

то и тук е така. Поне по един показател сме на нивото на Англия!

97

Анонимен

преди 5 години

Толкова задълбочен анализ на такъм елементарен човек, който се смята за красим, въпреки че:- причлича на огромна поничка - нисък и трътлест- има неприятно лице- оредяла косица- неприятен х глас и говорни дефекти- с очевиден интелектуален и емоционален дефицитОсвен това: /реве като лигльо за глупости, сърди се като ощипана мома, не държи на думата си, няма позиция, подмазва се, хвали се със смехонворни постижения, мечтае да е като богатите батки и!! за него номер 1 е Николеттааа, майййкоооо

96

Шерифа

преди 5 години

До Иван11 Куража на Кулагин е всичко друго, но не и "Мъжество" Този "човек" е без никакво възпитание и със сериозни ментални проблеми с болни амбиции за скандална известност

95

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** го знам от PULSE на околовръстното , жалко инструкторче ,което направи мускулчета за 3 месеца с анаболки .Неграмотен и инфантилен е .

94

Анонимен

преди 5 години

Има си стратегия "човекът"!Рейтингът се изгражда под юрганчето,мечтите за строително предприемачество изглеждат все по-близки и реални.Спомена дори,че четял книги ,може би това е телефонният указател или на гладен стомах е гледал илюстрации в някоя готварска книга.

93

tribun

преди 5 години

Не знам защо е необходимо да се хвърлят луди пари за да могат хората да гледат предавания от този тип.Такива предавания,често се превръщат в психически товар за хората които ги гледат.

92

Въпроска ?

преди 5 години

Добри попадения в статията за самозвани гурута на модерните теории за позитивно мислене за бързо забогатяване и известност. Интересно ще е да публикувате нещо за хора, които прикриват истинската си същност зад Библията, религията, сектите, които масово навлязоха в България. Нима Мира и Ваня са добри християнки нарушавайки божиите заповеди ? Словесната и физическата агресия богоугодни ли са ? Обидчиви и много отмъстителни жени се оказаха двете " мирянки".

91

Анонимен

преди 5 години

Елементарен кич е предаването.Правете си сметката кой го прави и какви са му феновете.

90

Анонимен

преди 5 години

Изгониха Колагена,а иначе правеше шоу траверса.

89

Иван11

преди 5 години

Мн. сериозно всичко

88

до: Герги до 92

преди 5 години

Браво!!! Тези неща ги имам и тук в България, но целта ми не са бройките и въздухарското самочувствие, а да съм полезен за културата и родината си!!! Но човек трябва да може и малко извън себе си да погледне и някак да не мисли единствено за собствената изгода!!!Като структура на мисълта ми приличаш на въпросния Ричи...ей така да отбележа!!!

87

Иван11

преди 5 години

Кулагин поне е истински мъж, нещо което не може да му се отрече и с което ще бъде запомнен, не може да спрете да завиждате.. фенбойчета на Димитров

86

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ РИЧАРД Е ХИПЕР ***!!!!

85

Анонимен

преди 5 години

Кулагин сигурно някъде ще го набият, ако продължава да се държи така нагло

84

Анонимен

преди 5 години

До аЩот са и двамата пас.... кво ше правят?!

83

Анонимен

преди 5 години

имаше един скеч на Тутурутка "искаш ли ме милии ти, в банката ме завееди....в Хонолулу и Маданн всички тайни ще тии дамм" ....хахах, ако не сте го гледали потърсете го, това се сещам като видя тъппото Ричи.....

82

Анонимен

преди 5 години

само като каза, че от Николета Лозанова нямало по-голяма в България ми стана, че в главата му има само фекалиии.....

81

Герги до 92

преди 5 години

От нищото до фирма с 15 колеги(всичките българи!!!) в Германия.Дали е било без борба според теб??Кого да превъзпитавам в Родината,този никому неизвестен *** с прашките ,плюещ по всичко което мърда?Мерси!Радвайте му се,халал да Ви е!.

80

до: 85

преди 5 години

А нали знаеш кои напускат първи кораба - мишките!!!Като си толкова извисен/а защо не остана с личен пример да се опиташ да допринесеш за това погубващо се общество? Да, не е лесно да се бориш с повсеместната простотия и липса на елементарна култура и ценностна система. Предпочиташ без борба някой да ти подреди живота и да си мислиш, че си се УРЕДИЛ/А...СОВИТЕ НЕ СА ТОВА, КОЕТО СА!!!