84

да

преди 5 години

те правели само малките престъпления - малки убийства,малки изнасилвания дори когато жертвата вече е мъртва ..такива дреболии видиш ли..направо да ги ожалиш

83

да

преди 5 години

като ги иска Ердоган да ги взема всичките..даваме му ги от сърце..а че немските б.лъци плащат от джоба си по 700 евро в опит за образоване н тия ***..като им е малко акъла да плащат..*** и образование ????...несъвместимо !!!!

82

Анонимен

преди 5 години

Нищо не дължа на тая държава.

81

Усукват поКилифарски

преди 5 години

НЕ ТЕ ПРАВЕЛИ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, НО ЗА ДА ИМА ЗА ТЯХ ПОМОЩИ, ПЕНСИЯТА НА ВСЕКИ ТРУДОВ ПЕНСИОНЕР Е С ПО ОКОЛО 200 ЛВ ПО-НИСКА. ЗАЩОТО НЕ ЩАТ ДА УЧАТ, А НА ПОВЕЧЕТО НЕ ИМ СЕ И РАБОТИ. ТОВА НЕ БИЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ЕЖЕДНЕВНИЯТ ТОРМОЗ, КРАЖБИ И ГРАБЕЖИ, НЕВЪЗМОЖНОСТТА ЖЕНИ САМИ ДА СЕ РАЗХОДЯТ ИЗВЪН НАСЕЛЕНОТО МЯСТО, ОПАСНОСТИТЕ ДОРИ И ЗА СЕМЕЙНИ ДВОЙКИ, ТРЪГНАЛИ НА ТУРИЗЪМ - ТОВА НЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НЕ Е ТОРМОЗ, ПАГУБНО ОТРАЗЯВАЩ СЕ НА ЗДРАВЕТО НИ !

80

Анонимен

преди 5 години

Значи има и свестни роми аз познавам такива работят си имат си магазинчета плащат си тока.Проблема е в гетата там са на ниво пещерни хора,и точно като такива се държат.Решението, изселване на гетата товарим ги на влакове кораби самолети и който иска Европа кой Индия без значение,тук остават малка част вече интегрирали се роми!

79

Име

преди 5 години

такива, като харлан александров не могат да разберат, че в спазването на законите е половината от успеха на "интегрирането", но за какво спазване на закони да говорим, като извън гетото важат законите на джунглата на "демокрацията", а гетата пък са "но-го зони". гетата са държави в държавата. и това не е само в българия, а и в редица "водещи" европейско-африкански "демокрации" като франция, германия, белгия, швеция...

78

За децата го правя

преди 5 години

Гадни, че натуту се втеше в святото дело, на братята Сърби, дет хииич не им Беше работата. Можеше днес и ние да чисти, иначе :)

77

вугтж

преди 5 години

а значи първични реакции.....

76

Име

преди 5 години

пак не става ясно какви са тези в гетата. ц.и-гани ли са, или са роми? унак харлан александров о цялата неолиберал-болшевишка пандемия носи пряка вина за тази все по-безизходна ситуация.

75

1

преди 5 години

докато бг са толкова *** и хеграмотни така ще е

74

1

преди 5 години

приватизацията е добро нещо, а интеграцията трудна и неудобна за комунистите, те са в защитени , оградени жилища, а другите нямат значение

73

бг.деца трябват.....

преди 5 години

Да има как 5 милиарда ще даде патриота Каракачанов за превъоръжаване-- сигурно със самолети ще пазят гетата -- само те ще останат тука. Първо със зъби и нокти трябват европеиски заплати за да се спре бягството .. трябва да се пресеят бизнесмените и да се отвори място за други работодатели... За каквоти е модерна армия ,кой ще пазиш на гол тумбак патриот няма !Пари за здраве намерете ,а не дерете дребния бизнес--и те бягат само гета полиция и администрация ще остане !

72

бг.деца трябват.....

преди 5 години

Те и сърбите се зъбеха на мюсулманите стана геноцида и сега има 2-мюсулмански държави на тяхна територия,,,още 10 г най-много и ще си проличи 30-г управление на разни партии с политиката си за ниски доходи .Оставете, че българите не правят деца ами гледат--ако има да се родят примерно в Англия защото ЗНАЯТ ! Герберите упрвляват 10 г и не признават ,че са в грешка и най-голямото бягане е при тях ,тяхната работа стана ;последния да затвори вратата... изчезваме и след нас идват ромите ТОВА Е !

71

garage hamambair

преди 5 години

Tova li izmisliha ortodoksalnite vi korumpirani bg sadii, prokurori, advokati, doktori, profesori, akademici, generali, arhitekti i stroiteli?!

70

Анонимен

преди 5 години

Трябва твърда ръка! Докато си играеме на демокрация така ще бъде! Едно време ставаше всичко,което бай Тошо кажете и имаше ред! Сега царя дава, пъдаря не дава!

69

Анонимен

преди 5 години

Е да де,ама идват избори...! Големите групи,етноси,мотоциклетисти и т.н.,ги е страх да ги пипнат!

68

Анонимен

преди 5 години

Правилно е забелязал Харалан Александров, реакцията им е първична, както и инстинктите. И докато държавата възпитаваше нас да бъдем толерантни, при тях идваха възпитатели отвън, а държавата нехаеше. Учеха ги, че имат права, но никой не им казваше, че правата вървят ръка за ръка със задълженията. Те даже не знаят какво означава последното понятие. И поради това, че държавата досега спа, всички ще носим последствията - и тя, и народът.

67

ром 54

преди 5 години

Мнозина критикуват Соца, но имено той беше на крачка да интегрира малцинствата в Бг, за съжаление "демокрацията" не продължи в тази посока, а напълно я игнорира.Въобще така нареченият "Преход" съсипа устоите на държавата и държавните институции в Бг.Организираната престъпност, появата на Мафиотски структори, корупцията, закриването на цели сектори в икономиката, безработицата, бедноста, съсипаното образование и култура, кича - доведоха обществото до това състояние в коета се намираме!

66

Анонимен

преди 5 години

Тогава,когато от тях започне да се изисква да си плащат билетчето в трамвая, да си плащат сметките за ток и вода,с други думи да няма снизхождение и толерантност от страна на държавата тогава ще има и ефекти! Ако нямат да си платят- обществена работа,колкото искаш! Рецидивистите задължително в мините! Има няма въглища-да когато!

65

муньо

преди 5 години

а с на кой гласовете едни и същи крадци ни "управляват",нещастници.