13

селския

преди 5 години

турските екипи са влезли в консулството на Саудитска Арабия 13 дни след изчезването на известния журналист----------------------------------8<---------------------след 13дена вече е много късно. явно арабите умишлено удължиха намесата на турците, но все пак *** са известни със криминалните си възможности, нищо чудно все пак да разкрият какво се е случило...

12

Handel

преди 5 години

Ердоган и като спи, и като е буден, мечтае за възстановяването на Отоманската Империя. Само че шиитите вече са под влиянието на Иран, а сунитите - под влиянието на саудитците. И понеже му са къси кунките да направи нещо на Иран, бие протежето му в Сирия. А на саудитците нищо не можеше да направи сега си умира от кеф и мечтае да ги скара с САЩ.

11

Анонимен

преди 5 години

Ако турските служби бяха проспали движението на Хашоги в Истанбул, не след дълго на турския президент Ердоган щеше да се наложи да се оправдава за изчезването на саудитския журналист пред притежателите на монопола върху демокрацията.

10

Анонимен

преди 5 години

Путин е виновен.

9

Щерю

преди 5 години

Топ полицаят Фъсню души и дебне - и ще ги излови всичките...

8

Анонимен

преди 5 години

Това е брутално варварство извършео от един мракобесен режим,този в Саудитска Арабия. Но явно ще им се размине защото имат нефт и пари. Сега виждаме лицемерието на всички световни организации,държави,които иначе пръскат морал,мозък,и нареждат на хората как да живеят "демократично".

7

Анонимен

преди 5 години

Защо чак сега? Защото им дадоха време да заличат следите и да го изнесат евентуално от там.По CNN Turk казаха, че ако всичко там е вършено от професионалисти то няма как да се намерят следи.

6

баба мара

преди 5 години

главният виновник нза всичко това е сащ които в името на печалбата продават орьжиеза милиарди на са това че камиларите нямат понятие от човешки права не означаванищо за сащ трьмп се бил загрижил за 500 000 работници заети в орьжеиния бизнеса какво ще прави са с това орьжие не се уточнява и сега някои бил убит много важнов сащ всеки ден се стрелят

5

Pilot

преди 5 години

Американците визирайки ЦРУ иввършват най-големите престъпления като смяна на правителства доставка на оръжия и т.н Точно от тях ли очакваме да са принцопни , а за Тръмп, който си мени мнението всеки ден .......Всичко е пари , няма морал ....

4

Анонимен

преди 5 години

Тръмп и суадитците се договориха как да изиграят картите си по този случай. Ще бъде определен като случайно, непредумишлено убийство, като престараване на служител от посолството. Последният ще бъде наказан.Както каза Тръмп става дума за милиарди, а той е президент милиардер!

3

Анонимен

преди 5 години

Дали ще има санкции към саудитите? Аааа, сетих се, няма да има защото има една сделка за 600 млрд.

2

Щом

преди 5 години

журналисти се убиват, защо се учудвате, че се тровят доказани предатели?

1

Анонимен

преди 5 години

Сега ще е интересна реакцията на Тръмп. Дали ще мери с еднакъв аршин недоказано то посегателство в случая Скрипал и очевидното убийство на Кашоги.