76

anonims

преди 5 години

3 куршума в гърба за небрежност??Много ясно че БГ ще ги оправдае!Надвишили са си правомощията,и ще го разберат в турския затвор :)

75

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно Турците да си гледат работата ,нашите да са спокойни ,просто трябва да минат процедурите и това е,все пак има институции които трябва да се произнесът по въпроса а и да се съблюдава закона от тях нали трябва да излязат със становище все пак трябва да напишат нещо и те иначе като ги питат кво ще кажат.

74

Анонимен

преди 5 години

ДПС и ДОСТ.................незаконни турски партии на етническа основа...............по конституция са забранени!!!Къде спят прокуратурата и Цацаров???

73

Наблюдател

преди 5 години

Скоро не само ще ни натиска , ами и ще взима територии.

72

Анонимен

преди 5 години

Турците се самозабравиха.....................да си гледат работата!!

71

Анонимен

преди 5 години

Това е държавна граница и на никого не трябва да му мине през ума да я нарушава, освен ако не търси убежище. А случаят не е такъв. Съседите да си търсят пилотите в Гърция, а не граничари, които изпълняват служебните си задължения.

70

V

преди 5 години

Турците искат размяна граничарите срещу Митьо очите ;) А тиквата ви лъжеше че са го ,,хванали,, Вервайте му . Ич не лъже ;)

69

Анонимен

преди 5 години

Турски пират е но не е бил въоръжен и са го застреляли.

68

Анонимен

преди 5 години

Доколкото знам случая,турските плавателни съдове са нарушавали непрекъснато българската граница и са извършвали риболов в нашите води,въпреки забележките.Освен това,около два квадратни километра българска територия са откраднати от турците,чрез изкуствени съоръжения натрупани от турците.

67

ДО 75

преди 5 години

Аналога който правиш е без мислен, нещата не са съпоставими. АЗ КАЗАХ

66

гледах новините

преди 5 години

и един човек каза " в друго време те щяха да са ГЕРОИ не подсъдими, че са защитили Държавната граница ! Нямам коментар?

65

Анонимен

преди 5 години

Подарените български земи на границата с Турцияhttps://youtube/watch?v=FaJmh7RbHsE

64

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУбийството е извършено на турският кораб , което е турска територия и за това Турция търси граничарите и иска да ги съди Както ние искаме от Германия Северин да го съдим тук

63

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

62

vlady

преди 5 години

Граничарите са действали професионално и нашата държава е длъжна да ги защити. Турците могат да предявят претенциите си пред временно изпълняващия длъжността Цариградски Арменски Патриарх архиепископ Арам Атешян, но вероятно и той ще отхвърли иска - жалбите на турците не се разглеждат от малкото арменско освобождение 1894-1896г.

61

Гражданка на Българи

преди 5 години

Надявам се , нашата държава да защити своите граждани така, както Турция се застъпва за своя!! В какъв ли стрес живеят моите съграждани!! Притеснявам се за тях, макар да не ги познавам , но те са от "моето племе"!!

60

Пешо

преди 5 години

Натискат ни я - могат - натискат. Какво представлява държавата ни сега,а?... Мислете , че не го знаят ли?....Преди 40 години не можеха, защото България бе друга , съобразяваха се... Имаше едни СС-22 и СС-23, които в достатъчна степен респектираха и първата работа при влизането ни в НАТО бе да ги махнем , както и Су-22 , МиГ-23 и т.н. и т.н. Сега всички знаете какво е дереджето ни....

59

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има реципрочност. Сега турските граничари да гръмнат един български рибар.

58

Анонимен

преди 5 години

До60Да, неизбежна самоотбрана. Рибарската лодка е преследвала граничния катер и като го е стигнала рибарят с гребло е нападнал граничаря с автомата който е нямал друг шанс освен да го застреля.Абе естествено ли си толкова умен или някакви хапчета пиеш...

57

Българин

преди 5 години

Служителите са изпълнили своя дълг и е трябвало, и все още не е късно да ги обявят за "национални герои". Защитили са държавната граница, този факт е гереойчен!!! Браво!!!