94

Реалист

преди 5 години

Нашата полиция не може да се опази, камоли нас да опази, пълна пародия

93

До РАША (№42)

преди 5 години

Не се прави на ударен.Тогава в Пазарджик полицаите спазиха закона и не нахлуха през нощта в маалата, а изчакаха до сутринта. Този "един човек", когото издирваха, беше отвлечена от роми бременна жена. Докато полицаите, спазвайки закона, изчакваха сутринта, в гетото 76 роми са я изнасилвали. Впоследствие жената почина. Всички роми са знаели какво става, но никой не се е намесил да я защити. Така че, действията на полицаите са нищо, в сравнение с това, което си позволиха ромите тогава!

92

До Мак

преди 5 години

Има какво да се направи. Спиране на помощите. Още на Коледа да ги предупредят, че помощите ще са до април, а през май ще сринат всички незаконни къщи и коптори, без право на настаняване на обитателите им в общински жилища. По-нататък всеки да се оправя сам, според законите на страната.Ако това се осъществи, ще видиш, че до септември в България ще са останали не повече от 5% от сегашното ромско население. По свое решение ще са тръгнали по света да търсят друг приемник

91

дфд

преди 5 години

"Рязко влязоха вътре и започнаха да бият малки и големи", ами браво.Като налиташ с брадва на униформен ето това.даже жандармерията що не обяви конкурс за доброволци, такива *** дето нападат служители на реда и дънят силна музика, бих ги бил и аз без да ми мигне окото.Каквото повикало такова се обадило.

90

мак

преди 5 години

Имат огромно чувство за безнаказаност и това, че държавата им е длъжна, щото са бедни. А бедни са, защото не учат и нямат занаят, а оттам и нямат работа. Общините могат да ги наемат да речем за почистване, ще работят и ще заслужат парите. Виновна е държавата, че с години ги толерира и дава 100 вида помощи, политиците се сещат за тях само в предизборно време. Работата е изтървана отдавна, вече не може да се направи кой знае какво без да се надигне вой за нарушаване на "правата" им.

89

Анонимен

преди 5 години

А държавата до сега какво направи ,за да спре размножаването на животните?А можеше например да спре помощите за деца на който няма средно образование или нещо друго можеше да измисли и да е законно.

88

МЕТЕОР

преди 5 години

Има групичка или групи с покривите, които лаЖат хората с една цена отначало,а след това искат 10-20 пъти повече и лъжат не само бг ,но и ромите ,за тях няма значение етноса-парите и мошеничеството са на първо място.Второ-защо се ловят хората на таквиз евтини трикове с евтина цена за покрив 60х40 м -за 120 лв !!!! От една страна се НЕ Е ХУБАВО ,че лъжат ,но ,пък ,от другата страна -може би Те си заслужават да ги лажат -ЗАРАДИ скъперничеството си . Няма таквиз цени за работа !Къде живеете БЕ хора-

87

маверик

преди 5 години

до SP питай Бойко

86

K6

преди 5 години

Навремето имах решение за този проблем със силната музика, съседа ми слушаше много силно Лепа Брена, един ден поставих на максимум моя усилвател с тонколони и пуснах последния албум на Slayers и излязох от къщи за около час, от тогава тишина, полицаите са действали много неправилно, има няколко варианта , или спираш тока в махалата или докарваш една военна машина с 1000 ватови говорители и пускаш хеави метъл , или ултра звуци (микрофония) чест може и да има и други хай тек моля споделете

85

еврипеец

преди 5 години

Българина е страхливо робче,дето кантар не го хваща!Ако боко реши да въведе данък "дишане" българина ще си запуши едната ноздра за да диша по-малко!Когато лил/авите тръгнат да ви гонят от апартаментите,тогава ще ви питам какво ще правите!?Баси нещастниците!

84

Анонимен

преди 5 години

Отидете в който и да е голям европейски град и ще намерите подобни квартали които са държави в държавата, където полиция не влиза, където абсолютната власт е в ръцете на местни престъпни тартори, където външни посетители ще бъдат ограбени, пребити, дори убити. Проблема с гетата е много голям, може би ще дойде време в което ще трябва да изолираме тези квартали с бетонни стени и КПП-та и да правят вътре каквото знаят.

83

Зозо

преди 5 години

Колеги, до кога ще се правим на европейски разсеяни за неизбежната ситуация, към която вървим - или ние, или те? Докато станат повече от нас? До десетата Вики? Проблемът няма да се реши от самосебе си, нито с блага дума или европейски фонд.

82

Анонимен

преди 5 години

Проблема е че в България никой няма респект спрямо полицаите, каквото и да си говорим авторитета на МВР е сринат, всички знаят че те са безсилни. Ще дам пример - силна музика в блок по сред нощ, викаш полиция и тя може единствено да виси пред входа и евентуално да направи забележка на нарушителите, които естествено се държат нагло и пренебрежително с тях. Дали ромите щяха да реагират с агресия спрямо полицай, ако бяха в САЩ? Истината е че ние станахме повече гейове и от европейските такива.

81

SP

преди 5 години

Колко години ще продължаваме да издържаме и обрижваме тези *** които за благодарност убиват, карадат и изнасилват нашите роднини и съотечесвеници? До кога ще се толерират всички тези своеволия? Колко хора трябва още да пострада а някой от тях дори да загубят живота си за да се вземат мерки срещу тези керпичи?

80

Анонимен

преди 5 години

Мене като ме нападнаха 6ма от тия да ме измамят комшиите ми гледаха от балкона и не дойдоха да ми помогнат а те виждате са задружни!

79

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е хората в тая територия да проумеят, че няма държава а трябва сами да се спасяват защото нито МВР, ДАНС, Прокуратура и Съд ги боли за гражданите

78

Анонимен

преди 5 години

Рома ми иска 2000 лв. Аз му давам 1300 лв. той подскочи до небето, че били по малко после му давам още 900 лв. с 200 повече и той си трае, че са повече а след малко ми вика дай още толкова! Тия въобще не са глупави ама се правят на такива защото така им е най добре а поговорката не е луд които яде баницата а които му я дава си е баш на мястото.

77

Анонимен

преди 5 години

Случва се така защото управляващите ни дебели мързели, прикриват и умаловажават ситуациите в тези махали,които в повечето случай са неЗаконни. Какво правят незаконнни къщи там? Нека ви разясня-пазят ги заради изборите. А народът,останал на територията е апатичен с право и мисли,че даже да се бунтува нищо няма да стане. Още когато убиха професора 2005 май беше имаше проблем,който сега е достигнал още по-големи размери

76

Жоро

преди 5 години

Мене ме измамиха посред бял ден в Гаража ми в София и ако не бях с здрави нерви можеше да съм като доктора застрелял ромеи в гаража си! Ама не 1 а 6 *** колкото ме бяха налазили! Аз обаче подадох сигнал до МВР а те ме викнаха за обяснетие написаха преписка до Прокуратурата а прокурора ми отговори, че нямало престъпление те си искали аз съм давал.

75

Анонимен

преди 5 години

Който не живее и спазва правилата в държавата,няма право да живее в нея.Просто и ясно.Стига толерастия.Останалото е празни бъртвежи.Който се е интегрирал,интегрирал.Тези да поемат към джунглите.Търпимостта ни се изчерпа.Достатъчно парти се наливаха в тези безполезници.Нямат място в цивилизацията.