106

Лорд Минчев

преди 5 години

Сладур!

105

Горан

преди 5 години

До Анонимен 99:Абе, гледа се, ама и от твоя коментар разбирам две неща: 1. Четеш коментарите. 2. Гледаш предаването :)

104

Анонимен

преди 5 години

84% са гласували за тоя *** деруга.. Иво Христов е занижил бройката на д ебилите с онова изказване..

103

Браво на Кулагин

преди 5 години

Повече такива хора трябва да има в България, за да се оправим. Иначе псевдоелитът ще ни язди и дои, докато тая държава изчезне.

102

Анонимен

преди 5 години

Тоя народ е толкова изпе дерастял, че ако не го бяха изгонили, щеше да стане победител на сезона.. всички гласуват за него..

101

Горан

преди 5 години

До Анонимен 107:Абе, не си прав! Защо пък да е трябвало да гонят жената, дето му отвърна на това нещо съвсем подобаващо? Значи хемороида може да си позволява всичко, и да упражнява всякакъв род агресия, абсолютно вербално насилие, съчетано и с физическо такова, а Ваня Костова е трябвало да я изгонят, за това :)))) Друг е въпроса, че Брадъра е за съд! Да вкарваш в затворено пространство психопати си е чисто престъпление!

100

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

99

Анонимен

преди 5 години

От коментарите разбирам,че това предаване се гледа масово... ами с такъв матриал не се чудете защо държавата е пълен к енеф.. не са ви виновни политиците..

98

Манафоff

преди 5 години

Kyлагин - желая те!!!

97

Зрител

преди 5 години

Според мен вип брадър е хубаво предаване и показва много за обществото! Сложи плюсче, ако и ти гледаш вип брадър

96

иванке иванке!!!!

преди 5 години

Ваня костова ниско ,по-ниско най-ниско!!!!Ваня е най - неадекватната вярваща християнка???!!!Иванке ,име си ама нищо повече....Едно от многото по онова време..Сега да е жив и здрав Гергов,че ви кани един път в годинато като започва в Пловдив панаира..Иначе си жива умряла....А като си изхабена и болна откажи 100то бона..това е християнско..И глупаците се правят на мъже и жени със сърце...Е..ба ви мамата един Кулагин...Това е характер не като вас меки палачинки ...А Патрашкови ите исакт пари

95

Анонимен

преди 5 години

Ако, брадърите си спазваха собствените си смешни правила, трябваше да изгонят и Ваня Костова! И тя също прояви физическа агресия! Но, по-добре да седи и да продължава да се излага на стари години! Досега Кулагин ги обединяваше като бяха всички против него, а сега ще ги видим един-друг как ще има да се карат! Ваня преди се правеше на светица и ходеше да се подмазва на Кулагин, но като усети,че другите ще я нарочат и бързо завъртя лопатата! Същият е и Ричардчо- Котешкото сърце! Ветропоказател!

94

Алеко

преди 5 години

Това щоу свърши. Кулагин правеше така, че всички да се отразяват в него и непрекъснато да говорят само за него. Другите са скучаги и вече не е интересно.

93

Стамо пръча

преди 5 години

Къде е родната казарма от 70-те? Искам да си представя това нещо(кулагин) като млад граничар на турската граница или като кашик в Звездец... Или поне да беше влязъл в сезона на Ласкин,Багата,Фънки,Ил.Константинов.....

92

Горан

преди 5 години

Поредният сбъркан човечец, който неясно защо си е въобразил, че е нещо много повече от останалите! Необичайно противен образ! То не знае какво е, обаче тръгнало да учи останалите как да живеят!

91

Анонимен

преди 5 години

Не гледам това предаване.

90

Анонимен

преди 5 години

Кулагин е продукт на "Българо-Съвецката" дружба :))))))))))))))))))

89

Анонимен

преди 5 години

Двата най-забавни личности Нора и Кулагин (може да са всякакви, но имат характер за разлика от останалото стадо в къщата) ги изгониха. Да видим сега стадото колко рейтинг ще събере докато са там.

88

Анонимен

преди 5 години

А ВАНЯ защо е влязла там като не е добре с здравето си ? Както каза Кулагин тя се продаде заради парите и май няма участия пенсийката малка . Само и тя да стресирва участниците с кръвното си да я гледат като някаква кралица

87

Анонимен

преди 5 години

Най-големият "мъжкар" на 50 години си епилира крата всеки втори ден. Май не е много различен от Кулагина.