27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24В истинските държави този тип мислене не минава и ти стържат *** дорде кокъл се покаже! Пешеходната пътека тип зебра е изцяло на пешеходеца а този който трябва да внимава е шофьора! Българският шофьор на запад кара 100% по правилата а новодошлите нашенци остават много лошо изненадани след пътно нарушение! Милост няма!

26

Анонимен

преди 5 години

Първопричината за блъснатият младеж е, че КАТ не работи, съответно няма контрол за спазването на правилата, а където няма контрол навсякъде по света всички шофьори правят много нарушения и има много катастрофи. В случая, поради липса на контрол, този шофьор прави три нарушения и блъска младежа. Истинският виновник е КАТ, но само шофьора ще бъде осъден.

25

шматка

преди 5 години

До КоментаторАми така е като не си гледаш пътя а си се зазяпал по къщите

24

Ужс!

преди 5 години

Не може да бъде! В Своге шофьорите не правят така. Асфалтът трябва да е бил хлъзгав. Корнелията да свиква пресконференцията и да сваля правителството!

23

Анонимен

преди 5 години

У нас има неправилно поведение и от пешеходците и от шофьорите на пешеходните пътеки. Много пешеходци тръгват по пътеката без да се оглеждат. Не малко говорят в това време и по телефона демонстративно, което си е направо деградация. Шофьорите пък профучават под носа на пешеходеца, даже и изпреварват на пътека.Пред пътека е задължително пешеходеца да спре и да се огледа, и ако карача на возилото има намерение да спира тогава да пресича. Всичко друго е рисково.

22

Анонимен

преди 5 години

Един нашенец от Дания така си научи урока за задължително спиране на пешеходна пътека та в момента намалява от 200 метра преди нея! Така добре го сефтоса датската полиция че не му остана дирник за сядане! Ама къде е Дания - къде е България! Значи може но трябва ренде!

21

мак

преди 5 години

Анонимен 17, десетки пъти ми се е случвало следното - почти стигам тротоара, на пешеходната пътека естествено, когато някой бързак, да не кажа ***, да минава на сантиметри зад гърба ми. Така че не само пешеходците са виновни и неизрядни.

20

до 17

преди 5 години

Да, неприятен навик. Само че когато са се вперили в телефона, ходят бавно и не изскачат. Колкото до спирачките и реакциите, ако караш с максималната разрешена скорост в населено място (50 км), не ти се налага да правиш чудеса.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17"Много пешеходци ще гушнат букета"А за това стигане нямаме! Но да съобразим е нещо непосилно и много тежко. Е за това сме *** на Европа и такива ще си останем докато не се ***. За това сме скапан народ и загиваме.

18

Честен човек

преди 5 години

Колко трябва да сте слабоумни за да си мислите че на пича (тука говоря за шофьора) ще му дадат затвор, бе? НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!

17

ИСКАМЕ НОВ ВОТ...

преди 5 години

....ЗА "ТРАНСПОРТА "......!!!ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ!!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Десетки пъти ми сее случвало да изкочат на пешеходна със слушалки в ушите и забит нос в айфона. Само бързата реакция ниската скорост и отличните спирачки са ме спасявали да не убия зомбиран пешеходец. Много лошо ги научиха селските управници. Казаха им че са с пълно предимство на пешеходна. След като разбраха грешката си селянчетата започнаха да изписват на пешеходната погледни на ляво погледни надясно. Ефекта е нулев. Много пешеходци ще гушнат букета.

15

до 13

преди 5 години

Не си патолог, психопат си.

14

Стефчо

преди 5 години

За превишаване на скоростта в населено място трябват чудовищни глоби и отнемане на МПС -то в полза на държата. Ако има инцидент с ранен или осакатен човек виновния плаща до живот на постардалия и бачка за него.Страха върши много добра работа!

13

до 5

преди 5 години

Как какво каро ти дава предимство? Ми да магнем тогава светофарите, знацитв за предимство, знака "Стоп" и да си се оглеждаме. Щом има предимство, значи има предимство.

12

До 12

преди 5 години

Патолог съм. При мен да те пратят ;)

11

до 10

преди 5 години

Да те огледат, знаеш кои.

10

до 5

преди 5 години

Амитам е работата - пешеходната пътека дава безусловно предимство на пешеходеца, за да не се чуди какво да прави, да чака ли, да не чака ли, де да гледа.Живея в Германия. В момента, в който се изправиш пред зебрата, всички коли спират. За такъв инцидент ти отнемат книжката и те пращат в затвора.

9

Честен човек

преди 5 години

Четете малко закона, бе, необразовани индивиди. Защо да му дават затвор на шофьора? За това че малкия кавал не се е огледал ли? Аре стига вече сте се филмирали. На всеки шофьор може да се случи. Дано не ви се случва, само това ще ви кажа! :)

8

Анонимен

преди 5 години

Основна грешка... да се бяга при пресичане на пешеходна пътека...Нито шофьора, нито пешеходеца могат да реагират навреме в подобна ситуация...Или, пък с велосипед...