30

Анонимен

преди 5 години

Направи ми впечатление нещо, което се среща изключителнорядко по българските медии. Нормалният човешки обективен анализ на експерта.

29

до БГ джендър ром

преди 5 години

Браво на тебе ей сега разбрахме че си истински комунист Ленинист

28

до Нормален осъзнал

преди 5 години

като искаш да те спасят бегом към русия и от спасен ще станеш спасител ха ха ха

27

Нормален, осъзнал се

преди 5 години

Еййй,абсолютни *** има тук! А не се ли замислите, защо именно Русия ще стъпи в Либия?На всички вас харесва ли ви тази насилствена евро-гейска,самоубийствена политика? Искате ли Европа-люлката на християнството да продължава да се наводнява от всякаква *** друговерци?Мозък имате ли малко?Кой друг, ако не Русия?Зацепнахте ли накрая?

26

Зозо

преди 5 години

И там ли ще освобождават /окупират/?

25

шматка

преди 5 години

До 22Много глупаво разсъждениеОбхвата на руските балистични ракети е няколко хиляди километра.Това означава ли че владеят целия свят.Типичен хибриден русофилски анализ.

24

там един

преди 5 години

Русия ,,внимателнонагазва в още едно блато!Отваря трети фронт като още нищо не е спечелила от първите два в Украина и Сирия!

23

до 18

преди 5 години

Едни крадци се сменят с други, няма що.

22

Анонимен

преди 5 години

Обхвата на С 400 в Сирия е малко над 500 километра. Ако някой атакува руските бази там, ще го направи от по - голяма дистанция. Обаче там е базата в Тобрук. Тя увеличава дистанцията с още 500 километра. А базата в Бенгази с още 400 на запад. Така въздуха над средиземно море от Сирия почти до южна Италия е под руски контрол. Ако владееш въздуха и водата е твоя. Обхвата на калибрите е към 2600 километра. Това покрива каквото им е нужно.

21

Анонимен

преди 5 години

Кадафи бил диктатор... Пуснете в някоя търсачка търсене за социалните придобивки по негово време за либийците... Стана диктатор когато реши да спре да продава петрола на Либия за американски долари и да финансира френски и италиански политици в предизборните им кампании. Преди това беше убав, убав, чак красавец... Направете си извод какво представляват французите и италианците.

20

Анонимен

преди 5 години

Преди Кадафи Либия беше раздирана от постоянни граждански войни между отделните племена. Кадафи спря войните, като със сила озапти най - агресивните, а другите подкупи с влияние и власт. Преди да го съборят Либия имаше по - висок стандарт на живот от повечето европейски държави и по - социална политика от комунистите. Много българи си купиха коли и апартаменти от работа в Либия, като се има в предвид, че държавата им вземаше 80% от заработеното. Представете си какви са били заплатите там...

19

Анонимен

преди 5 години

Русия има 2 военни бази в Либия вече. Сега като сложат искандерите, С 300 и С 400, като прати 15 - 20 самолета и 20 - 30 бойни хеликоптера, 100 - 200 калибъра и региона на средиземноморието става техен. Тоест, заплахите за базите им в Сирия от цялото средиземноморие изчезват, понеже имат обхват да ударят всяка една точка там, както въздушна, така и морска и наземна. И ще могат да я ударят както от въздуха, така и от сушата и морето.

18

Факт

преди 5 години

Радвайте се че Русия се насочва към Либия,дано освободи страната от терористите и западните крадци.

17

фют

преди 5 години

много кухи хора има

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14А ти сакат ли си та чакаш някой да ти подари нещо?

15

Анонимен

преди 5 години

Експерт: Москва я разглежда като потенциален стратегически регионМда, явно на Пyтя много му хареса как завряха дулото на златния пистолет на Кадафи в гъ3а му, а след това и го поизнасилиха та се навърта около Либия.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8А какво ни подариха нашите задокеански братя.?

13

Стамат

преди 5 години

Браво на Россия. Напред!

12

Ала_Бала

преди 5 години

Washington Times - какво да напише. Кой разруши Либия?

11

Анонимен

преди 5 години

Американците са шопи. Доказателство е поговорката им: Я не сакам на Либия да е добре, я сакам на Русия да и е зле. 100% шопинги.