24

Анонимен

преди 5 години

ей ся шъ съ задертя.

23

Eли

преди 5 години

след кризата платиха на частните банкери, взимаш заеми, за да им платиш, и... бюджетен дефицит. Ами сега, ми няма да вдигаме заплатите, дори ги намалиха в някои сектори. Хората започнаха да протестират, неотразени в медиите, разбира се.Камерън мисли, и измисли референдум, реши че ще канализира негативната енергия.Имат си и Скрипал.Шотландия и С. Ирландия ще се отделят, бритите остават с Уелс.12 2017 Русия достави на Бритите първите количества втечнен газ, колко е хубаво да си съюзник на САЩ!

22

банкетна култура

преди 5 години

Истинският удар за пъбовете беше забраната на тутуна. Що да плащаш двойно и тройно за бира в пъба и да зяпаш поредния мач, като можеш да го правиш вкъщи, по-евтино и да си пафкаш тутун. Пък и вкъщи вероятността да се осереш е много по-малка.

21

Голям спад

преди 5 години

В УК и УСА са много зле. Кръчмите празни и хората вече пият само чай и то вкъщи. В СССР-2 са най-добре пият си лосион за баня и не им дреме на ватенката.

20

Анонимен

преди 5 години

Преди двадесет години хората ходеха в пъбове два, три или четири пъти седмично, днес само веднъж седмично, защото не могат да си позволят повече" !!!!!Това казва ВСИЧКО!!Или по-точно колко се е "подобрил" живота и света в който живеем.Бъдещето е ЧЕРНО.Запомнете това.

19

Анонимен

преди 5 години

Те затова като дойдат на морето се поират от пиене. Наваксват си за 1 година напред. Щото знаят че като се приберат ще постят. Много интересно на тези бащите им никога не се прекланяха а постоянно вдигаха паника за повишаване на заплатите. Никога не се оставяха на капиталистите да ги водят за носа през 60-те 70-те и 80-те години. Затова стандарта им на живот беше висок. А тези жендъри осаха куо и робовладелците си правят гаргара с тях.

18

Анонимен

преди 5 години

Така е във Велика Пакистания, да свикват. Не случайно се мръщят н Европа, те вече са с ДНК на азиатци

17

DO 15

преди 5 години

Да те питам нещо - аз имам заложено вино от Мавруд - да го бъркам ли всеки ден , или през ден ?

16

Анонимен

преди 5 години

Петнистите винаги са били пумияри, пазаруват в теско вафли с изтекъл срок за годност, за празник блъскат мазна риба и чипс увита във вестник, после повръщат, бира само ако ги почерпи някое паки шофьорче на такси

15

Анонимен

преди 5 години

4,5 паунда за бира при положение, че петнистите работят средно за около 20 000 на година, кеф

14

бай ганю

преди 5 години

началото на края на пъбовете настъпи със забраната за тютюнопушенето едва ли нещо лошо им се е случило на на британците заради масови фалити на кръчмикъде късмет да затворят масово у нас че всичката работна ръка се хване на истинска и продуктивна работа за да се запълни недостига на работна ръка във важни сектори

13

Бай Митьо

преди 5 години

Източих 370 л. вино - мерло. Сега чакам тихата ферментация. Пия по 1 чашка от "божолето" вечер :))) Бира ще пия пак Май месец.

12

ВЪПРОС

преди 5 години

Англичаните вече не са това което бяха - Те не пият бира защото Аллах забранява , ядят Дюнер с Овче Месо , и пият чай с Канабис . Даже Кралица Айше и Крал Мехмед са се променили - Стражата е е от евнуси .

11

Анонимен

преди 5 години

И що трябва да ме интересуват пъбовете в Англия?Сега след Брекзита и от магазина няма да могат да купуват бира.

10

Анонимен

преди 5 години

До майна4,5 е най-евтината бира в кръчмата му. Просто китаецът се е превъзбудил.

9

майна

преди 5 години

4,5 паунда за бира и се чуди що не му върви.

8

шматка

преди 5 години

А я дайте статистика с колко са се увеличили наргиле баровете

7

Мулти-култи

преди 5 години

Как да стоиш в кръчмата, когато във всеки момент на вратата може да се появи джихадист и да подпука всички "грешници"!

6

Чичка

преди 5 години

"Измират" ? Драскач, ориентирай се към друга професия !

5

Анонимен

преди 5 години

Мамуне и майсорите на килимно пого с маратонки нещо не ходят ли? Великомаймунокилимотания нещо запада.