55

ПЕНКО

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЯМОТО ,НАЙ- МАЩАБНОТО, НАЙ-ЖЕСТОКОТО ПОЛИТИЧЕСКО УБИЙСТВО Е ПРИЛОЖЕНО ОТ РЕПУБЛИКАНСКАТА ПАРТИЯ НА САЩ- С ПРЕЗИДЕНТ ТРУМАН ... : ХВЪРЛИЛИ АТОМНИ БОМБИ НАД ЦИВИЛНИ ГРАЖДАНИ -ГРАДОВЕ И УНИЩОЖИЛИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖЕНИ И ДЕЦА !!!!!!!!!!

54

Българин

преди 5 години

Всички държавни глави които нямат офицялно анти-Българско поведение неми пречат !!! Само Руския президент открито има анти-Българска позиция !!! И се чудя какви са тези долни същества , които отиват с него против България !!! Това да си с по силния срещу родината си е жалко и подло !!!

53

Лилипуткин= П Ескоба

преди 5 години

Брей тая стагнация на руските тролчета са им спряли рубличките !!! Вече ще им плащат в натура , ще си го *** .... За сол !!! Нали са "солдати" ха ха ха !!! Ембаргото мамата ви разплака !!!

52

Анонимен

преди 5 години

Коренът на всички злини е посочен конкретно и ясно. Това е Юда Искариотски предал Исус Христос на Римляните за 30 сребърника. Юда-Юдеите предадоха Чистият Христов Дух на Рим и обърнаха всичко истинско и свято с обратен знак, наричан още знакът на Сатана. 13 сатанистки фамилии управляват целият свят. Факт. Искам да подчертая, че юдеи и евреи са две напълно различни неща. Едните са етнос придобил печална слава и карма поради мерзостите на другите, които не знам защо постоянно се спрягат с първите.

51

Путин е класа

преди 5 години

Тръмп да публикува документите кой утрепа Кенеди и Мартин Лутър Кинг!Да вземе да закрие концлагера за мъчения в Гуантанамо и да изтегли окупационните американски войски от Ирак, Афганистан и Сирия, да се извини и изплати милиарди $ обезщветения на хилядите избити мирни сърби, по време на военната агресия срещу Сърбия!Тогава може " вероятно" да каже, че Путин " вероятно" е вероятен!

50

Анонимен

преди 5 години

Тръмпи много добре го играе шоу президент, но е на път да внесе огромни промени в геополитичеката сцена. Очеизвадно са си дружки с Путин и искрено се забавляват на театрото, а снимката с поемането на топката е много символична...

49

Анонимен

преди 5 години

Окончателно се убедих, че Трумпи е умствено и психически увреден. Не мост лайкли, а шуърли! Не им върви на американците а президенти напоследък. Лошо за тях, лошо и за останалите - всички сме скачени съдове!---Зозо, Путин е пич, контактува с хубави жени, постоянно е в обкръжението на интелектуалци - артисти, диригенти, писатели, оперни певици, спортистки. Спортува. Не пие, освен по рюмочку водки със Си, с блинчик с чер хайвер или чаша вино. А ти си нула, която си губи времето да графоманства.

48

Анонимен

преди 5 години

ЕС беше създаден, за да могат *** да "оперират" по-лесно по овехтялото тяло на Западноевропейските демократични правителства. Целият фарс със сирийската криза, бежанците и хаосът около тази дандания я причиниха те, като използваха марионетките си от Белия дом. Немой да се цупиш, че не те целуваме за порното, холивудски екшъни и другите джендърски екстри, дето ги видяхме да се разхождат в тумба от 150000 протестанти по сокаците в Берлин миналия ден.

47

Зозо

преди 5 години

Путин е девственик, аскет, лечител и дарител :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

46

гого

преди 5 години

и пак поредното мост лайкли , сега остава пък путин да каже Тръмп вероятно е гей, само че колко вероятно 5, 50, 95%

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54Кой ти каза че ги няма? Товариш Путин или някой негов копой библиотекар?

44

Анонимен

преди 5 години

400 000 души ? Oh my God !И технологиите , които ужса разработили , сега ги няма .Сащ са велика псевдодемокрация .

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Интересно, когато англичаните са им издавали визи, къде са зяпали? И защо все в Англия се тровят, защо един не го отровиха някъде другаде?А Джеймс Бонд нали беше много отворен и трепеше рашън спайс, ко стана сега?

42

Анонимен

преди 5 години

Тръмп се качва по стълбатана самолета , а камеритеснимат как на обувката муе залепнало едно голямопарче тоалетна хартияи на всяка стъпка се развява .

41

Анонимен

преди 5 години

*** ли е тръм?Вероятно...

40

Анонимен

преди 5 години

Абе тръмп смотан ,колко хора си избихтесами в небостъргачитеи не са ли замесенипрезидентите на сащ ?Прегледай си собственитеинтервюта от времето .

39

Анонимен

преди 5 години

Червеят на съмнениетого гложди а той казваче му било писнало .Психопат . Иво Инджев .

38

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е паднал многонизко . Вече е ясно намислещите че сащ сав своя залез . Намесав избори ? Не дай божеслепите американски избиратели да прогледнат .

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43От такива професори завършили ВУЗ КГБ пециалност "лъжа и измама" ми е писнало.

36

Анонимен

преди 5 години

По публикациите ту работиту се труди една зелкамушлиева .