35

Бай Хой

преди 5 години

Тия двамата не можаха ли да се ощипят поне за пред камерите, че да пуснат по една сълза? Изключително странно поведение. Починал е най-близкия им човек, а те се държат все едно е починал хамстера им.

34

Edin

преди 5 години

И кой е длъжен да изпраща някого някъде.

33

вчера

преди 5 години

четох интервю с лекуващия лекар , който каза ,че Адриан е имал противопоказания за трансплантация - ниско тегло, остеопороза и хрониоинфекция.

32

кво общество,бе

преди 5 години

До Анонимен 15В България никога не е имало общество!В едно общество има държавност!Къде в България виждаш такава екзотика!?Българина е "сам юнак на коня",дай му далавера и мушенгии,и колкото е по-богат,толкова е по-звяр!Пази Боже от богат българин!Общество!?Баси!!!

31

Запасняк

преди 5 години

До Анонимен 17 Като запасняк към МВР ни учеха ,че в София за борба с безредици има ЗИЛ с мантират на него реактивен двигател от Миг-21 .Представяте ли си да те издухат и обгоряд на площада.А протестирай де.Гадове , сър!

30

Анонимен

преди 5 години

Не ни стигат "майчетата" на ***, ами сега и човекоядци! Четох статията и не разбрах, какъв им е проблема с държавата? Демек с нас. Само му вижте излъчването на Йонко Грозев, съдия в съда в Страсбург, без да му следите преди това дейността в България. За да си извадите извода защо толкова ни съдят там. Вследствие на какво са здравословните проблеми на лицата? Донори не стигат в Европа! Всеки иска! На всеки сме длъжни! Къде е отговорноста на родителите. Най-малкото нямат застраховка "живот"!

29

Анонимен

преди 5 години

Трансплантацията на органи не решава проблема, а одължава агонията.Борба за още няколко месеца живот.

28

месара

преди 5 години

нещо не ми харесва изречението - България се нуждае от донори! може да се формулира по друг начин.

27

Професор

преди 5 години

От кога 29-годишен е момче , а ???

26

Анонимен

преди 5 години

трансплантация на бял дроб струва 500 хл. евро, в европа се прават единствено във виена, по стотина гобишно само на австриици! - тва го казват специалисти, не аз!

25

Анонимен

преди 5 години

да не дава Господ никому! те и братята на Адриан са били потенциални жертви на тази болест предавана от дефектен ген, който се носи от 3% от българите! и не търсете под вола теле. има специалисти, и превенция, правят се изследвания - не правете политика от нещастието на хората!

24

Ник

преди 5 години

Пази, Боже, да се разболееш в България!

23

Деян Куцев

преди 5 години

Е що под земята? Да нема да става миньор? От не дойде в Рудозем.

22

Мислеща

преди 5 години

Не сте ли се замисляли, как така може да се клонира цял организъм, а не може да се клонира отделен орган?! Не съм специалист, но все си мисля, че е възможно, но нарочно не се прави. Трансплантацията е бизнес за милиони, а и на елитът не му трябват много и здрави хора.

21

Анонимен

преди 5 години

Няма разум в тези обвинения, стегнете се, преодолейте мъката, живота продължава. Никой не е виновен за смъртта на момчето, така се е случило, такъв е живота.

20

аз-ът

преди 5 години

Въпроса се решава много просто със закон - всеки е донор, без значение мнението на близките му. Ако по конкретна причина - религиозна и прочие човекека не желае това, изрично се вписва в регистър, като АВТОМАТИЧНО СЪЩИЯ НЯМА ПРАВО И НА НЕГО ДА МУ СЕ ТРАНСПЛАНТОИРАТ ОРГАНИ В СЛУЧАЙ НА НУЖДА. Това е.

19

шматка

преди 5 години

До откраднат живот 1 2Абе *** захлюпено по Тошково време хора с такива заболявания ги покриваха с чаршафа още докато са живи.Я кажи какви трансплантации се правеха тогава.Добре че Чирков отиде в ФРГ за да се научи.Тогава хора умираха заради липса на лекарства които в съседна Гърция и Турция ги имаше във всяка аптека

18

Аз

преди 5 години

До Анонимен 14В нашите здравни книжки има също текст за отказ.

17

Анонимен

преди 5 години

До Откраднат ЖИВОТ 2По времето на социализма въпросното момче щеше да си отиде по абсолютно същия начин в някоя провинциална болница. Да не си мислиш, че някой щеше да даде мръсни долари за да го лекува в капиталистическа Виена?Само, че за разлика от сега, никой нямаше да научи, щото в "Работническо дело" такива работи не се пишеха.А още по-малко се даваше гласност на протести.Та аман от бузлуджански уруди, използващи смъртта на накой за политическа пропаганда.

16

Аз

преди 5 години

До Откраднат ЖИВОТ 2Онази "прекрасна система" преди 1989 г. защо не е създала традиции за трансплантация на бял дроб?! Все други са виновни. А колко от вас биха позволили да се трансплантират органи от починали близки?! Николко!!!