13

Анонимен

преди 5 години

Хубчев ще въвежда системата - всичко е позволено.

12

Митко Банцера

преди 5 години

Ама дано не пуска космонавта, че е много калпав тоя.

11

Митко Банцера

преди 5 години

Браво на Хубчев. Дано ги обърнем тия викинги с 2 гола разлика

10

Анонимен

преди 5 години

"Хубчев е въвел казармен ред в националния отбор. По време на обяда и вечерята играчите са без телефоните си, а през останалото време са длъжни да спазват стриктен режим."Пената навремето ги стягаше така. На световното в САЩ им слагаше празни кутии от цигари под гумите на колите, за да разбере кой е имал нощни забежки, вместо да почива в станцията.

9

Анонимен

преди 5 години

О, Бай Бодур: Нацепи на норвежците един голям, здрав ... гол!

8

ЦСКА

преди 5 години

Чорбаджийски прави нелепи грешки отзад в най-неподходящия момент. заради него паднахме миналия сезон от Луноходец и сега от Лески!

7

Анонимен

преди 5 години

В тая държава само ненормалници ли останаха!? Под всяка статия негативизъм! Под всяка! Националният отбор по футбол постига 3 поредни победи, нещо, което не помня от кога не се е случвало, играе вдъхновено и борбено, а тук пак се излива хейт. Хора, с такъв негативизъм и омраза няма как да ни се получават нещата.Иначе браво на момчетата и Хубчев, с дисциплина, себераздаване и вяра във възможностите чудеса стават. Успех и в Норвегия!

6

Димо Падалски 3

преди 5 години

Аз съм , бе ! ... А столицата е ... УАГАДУГУ !!! ... :) :) :) :) :)

5

Анонимен

преди 5 години

Ти верно ли си Димо Падалски? Я да проверя Коя е столицата на Буркина Фасо?

4

Димо Падалски 2

преди 5 години

Смятам , че най - вероятния резултат утре , в Осло , ще е "хикса". 1:1. :) ... Или загуба с един гол разлика. Примерно 2:1 , което донякъде също ни устройва за първата позиция. :) . Не знам защо плюете този нов турнир - ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ. Лично за мен това е една от малкото свежарски и яки ИДЕИ на *** от УЕФА. :). Вместо безмислените приятелски срещи. Хем НЕ се чудиш как да си намериш съперник за контрола... хем се срещат отбори от една "черга" ... хем се бориш й за място на ЕВРО 2020 ! :)

3

Димо Падалски

преди 5 години

Честито на момчетата за победата над Кипър ! ... Макар че имам солидни съмнения за "обръщалката" , която се получи ... че никак ... ама никак НЕ Е случайна ! :) ... С един куршум - няколко заека ! :) 1. Първи сме. Три поредни победи. 2. Зарадваха феновете по трибуните и Българите пред телевизорите... 3. Спечелиха си по някоя хилядарка и нагоре момчетата. Плюс тези , които са знаели около тях. Този "обрат" съм сигурен , че е имал доста добър коефициент. И преди мача. И на полувремето. :) ...

2

Анонимен

преди 5 години

Ще бием ние... С Бодура и Кирчо Космонавта, смях!

1

Анонимен

преди 5 години

Ако и Норвегия не бием... Направо да се отказване от бъдещи участия за следващите 5-6 години, докато не дойдат новите кадри.