98

бг работа

преди 5 години

продължение..още поне 20 такива като него. Същата работа може да се свърши с молив, метър и най-смотан модел дрелка за 20 лв-безплатно и два анкера от 10-20ст, но тогава няма да е доволен и ще каже, че майсторите не стават. Същото е със "санираните" баби-мърморят, колкото да са на приказка. Ако бяха платили от джоба си-нямаше да разберем за проблема. Да търсят строителя на блока за разпада, а за саниращите си имат гаранция

97

бг работа

преди 5 години

Сбъркаха с това безплатно за живущите облепване на блокове. Българинът хвали майстора само, ако яко го оскубе с пари. Така се самоуспокоява и хвали за да не изглежда прецакан. Преди време монтирахме един скъп полилей, френски на някакъв новозабогатял и офертата беше 150лв-монтаж с гаранция 10г. Занесохме техника за строеж на цяла къща и лазери, нивели,прахосмукачки и какво ли не още, след 5ч подготовка и две дупки, си стиснахме ръцете и подписахме гар. карта. Толкова бе доволен, че намери още.

96

Анонимен

преди 5 години

Прословутото блокче се населява 50%от *** събратя, ако някой има снимка да я побликува да се види каква развалина е бил въпросният блок преди санирането.

95

Небостъргач

преди 5 години

.....не пише ли че блока /панелката/ се разпада а санирането е здраво...

94

БАЙ ТОШО

преди 5 години

Това, което съм построил, не можете и със стиропор да го облепите!

93

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа,ама българска!

92

Петърчо

преди 5 години

Фирмата изпълнител се избира от общината. Ако някой е нарушил закона за обществените поръчки тогава цялата отговорност е на общината и кмета. При обществените поръчки много често се избира най-евтиното което не винаги означава най-качествено. Държавата само финансира проекта и няма как да се меси в работата на общините. Затова живущите във въпросния блок е трябвало да се интересуват коя и каква е наетата фирма изпълнител. Но това не лишава от вина кмета и общинския съвет.

91

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО МРАЗЯ ТЕ И СЕ СРАМУВАМ ОТ ТЕБ,ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАШ!

90

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98И по- добре станало, че не сте се санирали. Аз като "саниран" мога да дам само 1 чисто човешки съвет- не се включвайте! Още не можем да се съвземем и имаме много щети за поправяне след строителите.

89

Анонимен

преди 5 години

Как хубаво им изглежда блока. А ние не можахме да се санираме заради няколко зрители на ТВ Алфа живеещи в блока ни.

88

Аз

преди 5 години

Чудя се и се питам докога ще продължават да крадат управниците?Кога ще спрете да гласувате за ГЕРБ? И как така се разпада ново ремонтиранс сграда направена с евро пари ? И защи няма управници и институции които да следят какви материали се използват ? Защо всичко се прави от горе от горе ?Просто да замажем очички и да лапнем парички! БОЙКО МРАЗЯ ТЕ И СЕ СРАМУВАМ ОТ ТЕБ,ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАШ!

87

Аз

преди 5 години

Живея в Германия в пет етажното блокче което е с изложение север-юг и беше санирано преди 2 години.Южната част бе изолирана с Неопор 12 см., а северната част с каменна вата 12 см.Дограмата е дървена от 1989г двоен стъкло пакет,тя не бе подменена защото е все още в отлично състояние. От както изолираха цялата сграда няма помен от мухъл и е наистина топло през зимата. Външната фасада изглежда като тико що санирана . В мазите ни се намират кофите за отпадъци 5 на брой,плъхове и мухъл няма!

86

Анонимен

преди 5 години

Лепенето на нискокачествен стиропор не означава саниране!Гаранцията е 5 г., тъй като до 15 г. по данни на самите производители този стиропор напълно ще се е е разпаднал.

85

Държавата

преди 5 години

Тя Държавата се разпада-вй за едно санирано блокче ,че с удивително и въпросително в заглавието.

84

Митко Банцера

преди 5 години

Чакайти да ви убадя-на чист книжовен - туй санирани *** првят нискупосану, щот цялата им работа е тъй - пари да вземат, *** без работа да свършат. *** мен да знайти.

83

Анонимен

преди 5 години

ако БСП се бяха заели със санировката, сламата и калта и ураган от 50та степен да мине, нито капка кал или струк слама нямаше да паднат.

82

Анонимен

преди 5 години

Що така с лошо бе хора.Герберугите се опитаха да ви помогнат за да повишите енергийната си Фиктивност,а вие все плюете ли плювате! Какво тук значат някакви си 45 млд. лв откраднати в саниране .Тихо! Да не ви чуе JPGroup,че ще ви се смееят За някакви си жълти стотинки оревахте орталъка и голям проблем правите.Я Стандарта на жиовот как скача вече сме на крачка до Швейцария .Неблагодарници такива!

81

до 80 ти да видиш

преди 5 години

санирането не е ялово за някои които се нагушиха яко. Друго не се и очакваше, ремонт на ремонта е вече ежедневие.

80

Иво Георгиев

преди 5 години

ТРЕТИ МАНДАТ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ - ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !!!

79

Анонимен

преди 5 години

ДанитахтИ ли сЪ?!Въййй, ко стана сия....