18

месара

преди 5 години

меркел трябва да бъде осъдена за геноцид над човеците, с нейното добре дошли!!!

17

Голям праз

преди 5 години

До "амико". Амико ли си , Амикали си , гледай да не те натиснат джендърите в някой ъгъл, че ще те изчеластрат

16

Пет

преди 5 години

За сега ще се увеличават противниците на политиката на Добре дошли в Европа...но след време...надошлите от Африка и Азия ще нареждат толкова много деца.че Те ще са мнозинството! И ще започне масо.вото мус.лями.зиране на стара хри.стиянска Европа.това е целта още от времето на Мо.ха.мед. пише го ив Ко.ра.на. Света трябва да стане на ...права.та... вяра. А коя е Правата? Европа бавно но постепенно загива.жалко!

15

Анонимен

преди 5 години

Истината е че системните партии си отиват защото не слушат народа. Примери много от Франция до Швеция

14

до Циник

преди 5 години

АФД не са гадни. Те са всъщност много хитри. Виж как успяват да мобилизират най-долната част на обществото. Неудачници като тебе. Но това е лесно, простите хора се водят най-лесно за носа.И го правят не за тебе друже, ами да седнат и те на държавната трапеза. Чекай ти АФД да направи нещо за тебе. То ти си кауза пердута. Никой не може да ти помогне вече.Айде почвай да лаеш кой е гей и кой *** и прочее. На ти малко удивителни, че бързо ти свършват: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Евроатлантик

преди 5 години

Евроатлантическите ценности на Европа са разклатени,веднага Германия да приеме още 1мил. бежанци от Сирия,Пакистан и Афганистан.

12

Анонимен

преди 5 години

Глу.пости. Зелените (втора политическа сила) са крайно лява партия, която ако е на власт, всеки желаещ без изключение ще се пресели в Германия. Че християндемократите ще загубят гласове от АзГ, беше ясно, щото между тях в Бавария и АзГ разликата е нищожна. Това винаги са си били десни християнски фундаменталисти.

11

Пустиняк

преди 5 години

Загубата е по-скоро за лидерите на ХСС, които последните месеци създадоха натиск на Меркел, така че загубата не е толкова нейна, колкото и да им се иска на профанизираните *** или на италианските популистки мишки, които опитаха да обвинят Меркел и за падналия им мост. Победата е за ЗЕЛЕНИТЕ, които са много по-либерални и прогресивни от ХСС. AfD гнидите със сигурност са доста разочаровани от само десет процента, като отново ще играят нулева роля в управлението, което и единствено могат.

10

малка грешка

преди 5 години

Ако бяха поканили г-н Цветанов да организира изборите в Бавария,сега ХСС/ХДС щяха да са спечелили минимум с 50 %!А втората политическа сила в Бавария щеше да бъде ГЕРБ...може би даже първата!

9

Amica

преди 5 години

Non arrivederci-ADDIO

8

баба мара

преди 5 години

ами да питат в бьлгария как се печелят избори как се купуват гласовеа меркел напьлни европа с араби и пак гласуват за нея 4 пьт хак им е некаим режат главите ние тьрпяхме 500 години

7

Православен

преди 5 години

бай бай Меркел.

6

Циник

преди 5 години

И първия *** ... жадуващ за загорял африкански мъж - ми сложи минус!Важното е да има плющени мечета - за посрещачи като него!

5

Анонимен

преди 5 години

Промяна ще има в ЕС, хипи-*** заминават в историята и ще останат там като най-големите деграданти в историята.

4

Циник

преди 5 години

Вчера някакъв български мюсюлманин в Германия - ми се обясняваше , колко гадни са AfD.За смешните 3 години - европейския данъкоплатец беше ограбен от търтеите в Брюксел и Берлин с над 300 000 000 000 ? да хранят с тях - африканци, и араби невнесли и стотинка в хазните на приелите ги държави. И не му се вижда края. Колко пари трябва да дадат още европейците - за да хранят готованци от всички световни клоаки? На фона на задаващата се финансова и индустриална криза? Ама AfD са лоши..защото казват и

3

Анонимен

преди 5 години

На федералните избори ще изпратим цъц и нещата ще се оправят.

2

факт

преди 5 години

Нужни са нови лидери и партии за да спасят Европа предадена и съсипана от сегашните управляващи,иначе ни чакат тежки дни....

1

амико

преди 5 години

Амико Матео, перке кози ? Ще натъжиш още повече джендарите в софия и ще ги принудиш от мъка да се друсат по 7 пъти на ден, ще изгубят и малкото разбито здраве което им е останало и ще ги испуснеме до нова година. Нидие тъй. капиши ?