10

Анонимен

преди 5 години

Вече има сдружение ,,Русофили за Грипен" .Смятайте какво е положението.

9

Емо

преди 5 години

България, с военен бюджет 500 млн. евро задминала Белгия, със 7 млрд. Евро военен бюджет. Аха. По скоро ха-ха-ха. Автора иска да почне работа в пресцентъра на МО явно.

8

Емо

преди 5 години

Не е достоверно. числата са верни, но само на книга според план 2014. Да се преписва от такива сайтове е безсмислено, а още повече да се цитират. Има си специализирани издания - Джейнс Дефенс, The Military Balance на Международния институт за стратегически изследвания и др., където са по-реалистични данните и се актуализират всяка година. Но струват 1000 долара.

7

Шабан Шаулич

преди 5 години

Спешно търся рецепта за мусака !!!

6

aa1830

преди 5 години

Интересно как е правена тази класация.Не звучи особено достоверна. А и отделения бюджет не означава автоматично и 'по предназначение усвоен бюджет' . Трябва да се вземе и предвид коефициента кражба.

5

стария бентън

преди 5 години

При първата избухнала бомба покрай тях ще се разбягат като дим та няма и да ги видите повече...

4

Тавариш Игор Тролин

преди 5 години

На ви сега ЕС, НАТО, евроатлантически ценности. 60то място в световния шампионат по война сме зели. Срамота.По времето на др Тодор Живков, БГ армиата беше на 2ро или 3то място по боеспособност (след савецката). Ваоръжена с най доброто савецко оружие - миг 20, 21, 22, 23,24, танкове, манкове. Мачкаше врага наред.

3

Ставрю

преди 5 години

Да с 6 позиции нагоре защото войската ни се увеличи с една синя каска.

2

Анонимен

преди 5 години

Ем бива уе...

1

Анонимен

преди 5 години

Горе-долу върви с националния ни отбор по футбол.