73

Йон

преди 5 години

И каква на каква заплата е бил като "работник в строителството"? Докъде може да стигнат алчността и експлоатацията!Жалко за погубения живот, съболезнования на близките.

72

Опасно

преди 5 години

На моят вуйчо приятелят му е алпинист. Той прави външна изолация. Но той вика че поне 4 , 5 въжета трябва да си вързан. А не с едно. Ето пак един млад талант си отиде. Докога ще губим Млади таланти тази държава вече за нищо не става.

71

Някой си

преди 5 години

Нормално въже за такъв род дейност се къса на 2000до 3500кг. Нямал е протектор на въжето и се е срязала на някоя ламарина или ръб?А осигурително въже? Пестят от всичко, слава богу как няма повече такива случаи.Почивай в мир

70

Анонимен

преди 5 години

Жалко... Отишъл си е без време един стойностен българин.

69

Ооо Бате Бойко

преди 5 години

Измираме като пилци и виновни няма това е Бойковата държава,плюя на управлението ни плюя и на законите ни за тия работодатели който с нищо тая държава не видях да накаже за свинщината в която ние българина сме принудени да работим за да оцелеем,,,СЪБОДИ СЕ ВЕЧЕ НАРОДЕ,СПИМ МЪЛЧИМ И ТРАЕМ ВСИЧКО,ДОЙДАТ ЛИ ИЗБОРИ СПРИ СЕ ВЕЧЕ НАРОДЕ ДА ГЛАСУВАЛ ЗА ТАЯ ***

68

Тунджата

преди 5 години

Аз също съм висял, без сертификат, но парите бяха добри, а и съм се учил от най - добрите. Били сме по много сложни обекти.. Нефрозаводът, Пирдоп, Девня.. тези въжета не се късат ей така (ако не са сложили протектори). Моите съболезнования за момчето! Но кой технически ръководител, ще допусне това? Най - малкото при такива трудни рапели, трябва да са минимум 3-4 колеги вътре на място и поне 2ма да гледат горе въжетата! Каква е тази безотговорност, мир на праха ти, Момче! Бъдете внимателни на раб

67

Обществото е лошо

преди 5 години

Няма ли безопасни мерки. Никой вече нищо не го интересува. Ба то вече за какво и да работим. Като може и на нас да ни се случи нещо. Като никой не го интересува за безопасност на работното място и работниците.

66

земеделец

преди 5 години

Свинщина е на 4ч. да бъде осигурен,за такава опасна работа. Сигурно още не са ясни и много други подробности

65

Митко Банцера

преди 5 години

Е, човека е пострадал при трудова злополука. Не са го убили нарочно.

64

Енгелс

преди 5 години

Поредната жертва на капитализма.

63

Анонимен

преди 5 години

Е, феодално общество.

62

Брадчед

преди 5 години

Някои си правят майтап, че за всичко е виновен бойко. За тези 30г.вина имат всичките, но тоталния разпад на образование, медицина, култура, финанси,.. Достигнаха върха през последните години. Жалко за момчето погубно от алчност и незачитане на човешкия живот в името на ПАРИТЕ

61

Перко

преди 5 години

Техниката на единичното въже се използва основно от спелеолозите за спускане и изкачване в пропасти. Не е много сложна и не изисква кой знае какви специални умения. За сметка на това от съществено значение е качеството на използваната екипировка - въжетата и джаджите за осигуряване, обвързване, спускане, качване и т.н.

60

Анонимен

преди 5 години

Иначе, викат, работа много имало в територията. Да има. За 800 лева си търсят роби. .!.

59

Търновка

преди 5 години

До АнонименФирмата е Технил ООД

58

Анонимен

преди 5 години

До ИнтересноПрав си, но адвокатите винаги мислят друго и съвсем надъхано и докрай ще ни убеждават как причината е някъде другаде.Жалко за момчето и горко на близките му. Съболезнования!

57

Търновка

преди 5 години

По информация на близки, момчето си е събирало пари, за да си купи билет за Англия, където възнамерявало да отиде да работи, но за съжаление не е дочакало.Още един погубен млад човек в разцвета на силите си.

56

Анонимен

преди 5 години

някой знае ли името на фирмата?Да не е Услуги.ВТ?

55

11111

преди 5 години

Всяка година ходя на курс платен от работодателя заради едната възможност да ми потрябва някога да се спасявам аварийно. Само спалеолозите се осигуряват на 1 въже.... Липсва второ въже за осигуряване на снимката и спирачен механизъм закачен за него. Да не казвам, че от няколко години по тренировките на курса за обезопасителното въже се ползва метално такова. Много неща не са както трябва ..... Светла му памет на момчето! За стила на писане на статията няма да коментирам дори.

54

Анонимен

преди 5 години

С публично либене и яки глоби и без хуманния съд може и да се оправят нещата. Но всичко трябва да започне от горе - къде са бат Ветко, Бай ***, Очите, Брендо, един заврян зет още си стои в Драгалевци и си рупа трева, вместо да е в централни.