46

Анонимен

преди 5 години

Предпочитам холандски коз отколкото руска водка

45

антизападопоклонник

преди 5 години

Няма значение, важното е да се плюе по Русия и Путин! Друг е въпроса доколко Путин води антизападна политика, както твърдят от Запада, след като редица крупни западни фирми си парвят бизнес в Русия, без да имат каквито и да било ограничения(пречки)! Нещо ми се струва, че отново само разлайват кучетата, колкото да "заслепяват" обикновените хора с някакво допълнително изостряне на противодействието на руската "агресия".

44

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха..............а Русия знае ли????? Тия ми приличат на укропите, вече 4 години "воюват" с руската армия.......а ТЯ ОЩЕ НЕ ГО ЗНАЕ!!!! Мдддаааа.......западните клошари вече стават ЖАЛКИ!

43

Анонимен

преди 5 години

Така наречените "руски агенти" всъщност са влезли официално, имали са дипломатически паспорти и не са се крили. Това е екип, който обикаля посолствата и проверява информационната им сигурност, защото от както от запада започнаха информационната война, стократно са се увеличили атаките срещу информационните им системи.Руското посолство има през последните 10 години договор с един хотел там, в който винаги отсядат техните хора. Паркингът на хотела е точно до ОЗХО. Цялата история е една инсинуация

42

Анонимен

преди 5 години

Министърката на отбраната на Холандия изобщо не знае коя е и къде се намира...Чете от листче, което любезно са и дали от USA посолството в Холандия.Потресен съм какви жалки същества са сложени да управляват военните министерства на Германия, Франция и доста други европейски държави.Това са повечето жени, без никакъв ценз, които идея нямат какво е армия, война и отбрана.Затова и през 5 минути говорят за война.Защото нямат идея що е то и какво ще им коства, ако наистина са във война.

41

Анонимен

преди 5 години

До 41 Анонименнещо си отваряш доста устата та ...

40

химик

преди 5 години

Маалеееее ! Смех , смех, смеееееееуххх ! Тази организация е унищожила доказателства за извършените атаки с бойни газове в Сирия от джихадиски терористи обучени и финансирани от САЩ и Европа и сега се опитва да излезе чиста от ситуацията но миризмата е толкова силна , че няма начин да стане.

39

Анонимен

преди 5 години

Какво ни разказва холандското разузнаване:1. четирима руски агенти;2. подготвяли кибератака срещу ОЗХО в Хага;3. намирали се на холандска територия.Защо агентите са подготвяли кибератаката в Холандия? Дали защото руските кибератаки са с ограничен обхват на действие? Или за да дадат възможност на доблестното холандско разузнаване да ги експулсира?

38

Анонимен

преди 5 години

Империята на злото никога не е спирала да се меси , където може. Докато не бъдат изгонени всичките и поданици обратно в Камчатка. ..Всяка държава е в риск.

37

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ХОЛАНДИЯ, КОЙТО ЩЕ Я УНИЩОЖИ КАТО ДЪРЖАВА Е ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ.ВСЪЩНОСТ ХОЛАНДИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ.

36

Анонимен

преди 5 години

Вашата така наречена "демокрация" е гарантирана да се провали много скоро, но вие разбира се знаете това, въпроса е колко ще откраднете преди смяната на режима. Сметки без кръчмар, защото тези които грабят в момента си мислят, че ще дърпат конците когато демокрация вече няма? Историята не познава такова нещо - всички ще бъдат заличени и парите абсорбирани от бъдещата диктатура.... глупави хора, не четат история, наивни, не си правят изводи....

35

Анонимен

преди 5 години

Точно така!В тайгата разбират само от тояга.

34

партенкоф

преди 5 години

То както присъхнаха колониалните приходи, колониалиститите *** на умрял пее-рас. Защо ли?

33

шматка

преди 5 години

....рече по телевизия НПО 1Хихи

32

Антикомунистов

преди 5 години

До Анонимен#34 Ще разбере, когато и потрябва някой да вади следващата и подводница.

31

Учуден

преди 5 години

Тия надpycани дебелаци къде се бутат в А-групата???

30

Шопо

преди 5 години

Ще ми кажете ли рецепта за имамбаялдъ???

29

Анонимен

преди 5 години

Интересното е че Русия не знаела :)

28

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за холандците,дори и да не са прави.

27

Анонимен

преди 5 години

Нормално- трябва да бъде сложена юзда на Путинската наглост.