8

до 1

преди 5 години

До Анонимен1,браво на теб,ти си смелчак,щом си се решил да се бракуваш втори път,аз още след първия реших да не правя повече опити,успех ти желая

7

Анонимен

преди 5 години

Проявили са вечно търпение, не вечна любов. А това съвсем различно от любовта. Милиони живеят търпеливо и кротко, а в главите им усещане за неудоволетвореност и нещастие. Ама и това не е малко.

6

до 3

преди 5 години

...Мъжът изобщо не е длъжен да се жени....------Никой не те насилва да се жениш.А щом мислиш така за брака стой си като самотно дърво сред полето-всяка чалгарка да те брули като мине.И накрая сух пустиняк.Изборът си е твой,ума също.

5

Зара

преди 5 години

Вечната любов е когато си с някой, заради самият него. Независимо дали има най-скъпата кола или трошка. Дворец или селска къща, милиони или минимална заплата. И единствените хора, които ще можеш да обичаш повече отколкото него, бъдат децата ви. Всичко друго са интереси.

4

Сладуранка

преди 5 години

Браво на тези достойни хора! Пожелавам им още дълги години щастлив семеен живот!Дано и повече млади хора последват примера им и живеят в любов, разбирателство и уважение един към друг!

3

Анонимен

преди 5 години

Бракът е холивудска лъжа, която ви се налага от обществото с която уведомявате държавата с кого спите. Мъжът изобщо не е длъжен да се жени и да ухажва някаква жена, и като се ожени това не му гарантира вярност, а по-вероятно че ще бъде ограбен при бракоразводно дело и няма да види повече децата си като същевременно ще бъде осъден да плаща разходите на жената до тяхното пълнолетие, от което до децата ще достигне малък процент. Жената е друга, вече безконтролно надебелява и се ожесточава.

2

Анонимен

преди 5 години

Хубави,достойни хора,българи.Пожелавам им и след още 50 години да подновят пак брачните си свидетелства.Живи и здрави да са.

1

Анонимен

преди 5 години

Аз съм на 33 и съм на път да приключа и втория си брак. Решил съм трети да няма.