74

Анонимен

преди 5 години

Оф, "журналистите", с това фамилиарничене "Вики" сте толкова дразнещи, че няма и накъде повече. Освен това доста вече взехте да предъвквате и преекспонирате всичо.

73

Анонимен

преди 5 години

Полицията се справя с повечето убийства. Ако не беше полицията и нейните сътрудници дилари, Виктория щеше да е жива. Не само Виктория. Много от жертвите нападнати в следствие на наркотика щяха да са живи.Забележете, полицията привиква квоите хора диларите и при нужда получава най точна информация за разследване на убийствата.

72

Анонимен

преди 5 години

С какво неиния живот е по-ценен от живота на другите жертви .

71

Анонимен

преди 5 години

Добре че не е останал в България, щяхте да го търсите с години !

70

65

преди 5 години

Пиша за пръв път.Човекът правил аутопсията е правил тази , на моя приятелка на баща и.Който беше убит полицай маскирано като самоубийство . Кой ще извърши престъпление и ще занесе даказателства у тях и ще ги остани там. В Русе ли живеете ??? Я един час посред бял ден да я изнасилват и никой не видял .. ама след като е убита колко хора видели . Ала бала.Всичко е нагласено

69

Анонимен

преди 5 години

Абе 65 докога ще пускаш фалшиви новини и безсрамни лъжи!" черен,бял колан"!Стига сте манипулирали,баси ***!Е нали от вашата групировка пуснаха сценариите по света,аман от натегачи за власт!***!

68

Анонимен

преди 5 години

Да не би след Северин да са минали поръчителите, да се уверят, че работата е свършена, че тогава да го пращат в Германия.-

67

Анонимен

преди 5 години

А НА МЕН МИ ЗВУЧИ, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА Е УБИЛА ВИКИ И СЕ Е СПРАВИЛА МНОГО ДОБРЕ С ТОВА.

66

Как са я свършили?

преди 5 години

Нали си е признал сам. Полицаите да не са му помогнали с бой, че са свършили добра работа? На мен така звучи поне

65

МВР-ТО

преди 5 години

А вчера се оплаквахте, че двама души били минали в парка след убийството и не се обадили на 112 и затова ви било трудно да намерите убиецът. Хората като се разхождат да не им е работа за трупове да се оглеждат посред бял ден. Тоя Северин нали се предаде сам, каква работа сте свършили.

64

Питам МВР 2 път

преди 5 години

Северин при първият разпит твърди, че по време на убийството с него са били още двама мъже. Кои са те? Потърсете ги, ако имат алиби и не са били там значи е излъгал. Ама защо досега не ги разпитахте? Не казвам автоматично, че са виновни, ваша работа е да разследвате и тях. Той твърди, че не я изнасилил, може да е някой от тия двамата.В такъв случай ще са съучастници. И последно: Нали той се е предал, с какво точно сте се справили?

63

хах

преди 5 години

Ключовото доказателство е видео запис, на който се вижда как *** бяга панически от местопрестъплението към махалата. Този запис е намерен от приятели на бившия съпруг на жертвата. Явно полицията през това време е била много заета да се "справя много добре". И докато са били много заети не са се сетили да блокират изходите на града, да отцепят района и да търсят улики и записи от камери. Ако убиецът не беше глупав ***, щеше да отиде не в Германия, а при братя Галеви да им прави компания.

62

Да бе... ама

преди 5 години

ДНК-то прекалено бързо го доказаха. Нали трябват 3 дена минимум за това? А и да остави дрехите си с кръв вкъщи??? Май за мноооого *** ни взимат. Не вярвам на тази полиция, на която й бягат арестантите от ареста без проблем и която измисля удобен убиец, за да спре световната реакция.

61

Анонимен

преди 5 години

Тя е имала черен колан как точно я е бил не ми е ясно...Северин е влязал в Германия 2 дни преди убийството е казал адвоката му.Не е бил в България .Всичко е потулено.Даже не е изнасилена. Лекаря от аутопсията е принуден да лъже била е убита с пистолет

60

да ви

преди 5 години

Е, то бива бива простотия, ама като тази с полицията, дето се справила много добре с убийството - какво да кажеш. Каквато управията на държавата, такава и на полицията, която убива успешно.

59

Браво на

преди 5 години

Българската и немска полиция!Закопчаха синият *** само за три дни!А хората които се опитаха да политизират случая са гнусари !

58

Анонимен

преди 5 години

Не е имала черен колан по джудо!Стига сте лъгали!А и да е имала,убиеца е налице,така или иначе се е случило!Стига с тази кабеларка дето никой не я гледа и то за известен случай минал по другите ТВ!

57

Анонимен

преди 5 години

Ще си направя вестник и в него ще работят само грамотни журналисти!!! Тук няма такива.

56

фашага

преди 5 години

Тя е имала черен колан по джудо,и са нужни най-малко двама,за да я надвият!На всичкото отгоре е и спортистка!Между другото,защо я погребаха в затворен ковчег!?Язък за хубавото момиче,Бог да я прости!Изобщо не вярвам на тая помия,дето ни я сервират!Ама изобщо!

55

Анонимен

преди 5 години

Естествено ,че полицията се справи отлично!Е БГ разкриевамоста на убийствата е 98%!Тука пишат ***,***," големи" разбирачи по разслрдвания,кажи речи " експерти"!Вики не е единствения случай на сексуално посегателство,имаше във В.Търново,Аксаково,друго гнусно престъпление доц.Нейков.Това е падение и обществен проблем,не точно полицейски!Вижте чалга каналите,как се принизява жената!Вижте клипа на Криско и Слави Трифонов " Ще тъ скъсам",какво е това,сексманиаци,сравнете с МТВ.